Abraham Hicks – “Vállalni fogom a rezgésemet!”

kerem-az-infot

Á: Beszéljük át ezt egy kicsit, mert amikor azt mondod “Nem”, az univerzum azt mondja “Te ebből sokkal többet akarsz!”. Mert nincs olyan dolog, hogy “Nem!” ebben a vonzás alapú univerzumban. Ez nagyon tetszeni fog, beszéljünk róla egy kicsit! Olyannal indíts, amit nagyon jól tudsz: “Nincs véletlen, csak vonzás van!” Ami azt jelenti, hogy ha kapsz valamit, amit nem akarsz és úgy tűnik, hogy másnak köszönhető, akkor az olyan érzés, hogy rád szálltak és ellenállás van benned. És úgymond el akarod (kerülni) magadtól tolni. De ha egy pillanatra megállsz és emlékezel, a legalapvetőbb abszolút elvre, amit ismersz, hogy nincs véletlen! És ha semmi sem történik, csak úgy, de úgy tűnik valaki rád szállt, akkor ez most hogy van? “Áhh, olyat vonzok, amit (el akarok kerülni) eltolni próbálok és mást vádolok”

Ez nem a helyes gondolkodás, ugye? Bár a vád jobb érzés, mint a bűntudat, de ez az, ami történik. Ahogy Esther mostanában ezen agyalt és beszélgetett a barátaival róla, akik csak élvezték azt, hogy aktív részesei a teremtésnek, eszébe jutott egy analógia, amiről évekkel ezelőtt beszéltünk. Képzeld el, hogy kint hagytad a locsolóslagodat a kertben a földön. Esett az eső, és sár került a slagba. De amikor kinyitod a csapot, akkor a víz gyorsan kimossa. Azonnal kimossa. És nem kell hozzá óriási víznyomás, hogy kitisztuljon, mehet az finoman.

Tehát, ha rendszeresen meditálsz és a pozitív dolgokra figyelsz, örömödet leled életed csodálatosságában – amit gyakran teszel is -, akkor van nálad ez az állandó áramlás, könnyedség és áramlás. A jól-lét áramlik belőled és ezért olyan helyzetbe kerülsz, hogy egyszerre nem tudsz negatívan és pozitívan is vonzani. Az egyiket, vagy a másikat csinálod.

Esther rájött valamire “Várjunk csak! Ez az ember olyat tesz velem, amit nem szeretek. És egyértelműen olyan érzés, hogy ez az ember teszi ezt velem…, vagy ez a helyzet teszi ezt velem. Amíg eszembe jut, hogy semmi nem történik csak úgy! Tehát ha nincs véletlen, csak vonzás van, akkor az a gondom, hogy van nálam ez a “húzd meg – told el” dolog. A rezgésemmel magamhoz hívok valamit, amiért nem akarom vállalni a felelősséget és eltolni próbálom a szavaimmal, amiben mindig is hittem, mert ezt csinálják az emberek.”

“Wooww! Tehát nem vágyott dolgot vonzok, mindenki mást vádolok érte, holott én idézem elő. Aztán a szavaimmal próbálom orvosolni.”

És milyen sikered van benne? 🙂 🙂

Ez soha nem sikerül! De értsd meg, hogy ezt csinálod!

Tehát Esther elkezdte mondogatni “Vállalni fogom a dolgaimat!” Más szavakat használt, amiket mástól hallott. “Vállalni fogom a rezgésemet!” Tehát jól mennek a dolgai, csakúgy mint neked, csodálatos élete van, de néha történik valami, amitől kényelmetlenül érzi magát. És elkezdett gondolkodni “Várjunk csak! Nincs véletlen! Tehát az összes korábbi elven megbukott, mint amikor azt gondoltam, hogy ez te miattad van, te helyzet, te közlekedés, te gazdaság, te kormány, te politika, legyél te bármi …

Ha a vonzás törvénye, csak a vonzásról szól és nincs véletlen, akkor mi az, amiről hajlandó vagyok tudomásul venni, hogy zajlik bennem, amitől azt tőled magamhoz hívom?”

Na jól van! Emésszétek ezt egy kicsit. Logikusnak hangzik? Mindenért te vagy a felelős. Szeretnéd, ha nem így lenne, de így van. Teljesen te! Olyan, mintha mások lennének, de csak te! A francba! 🙂 🙂

Szeretnéd, ha mások hibája lenne, de csak a tiéd, csak a tiéd. Akkor hogy is van ez? Mások hogyan kerülnek bele? Hát, egy szigeten vagy velük! Ez egy nagyon hasznos gyakorlat. Elmagyarázzuk!
Amikor olyat kapsz valakitől, amit nem akarsz, akkor mondd azt “Várjunk csak! Ezt nem ő hozza rám, ezt én vonzom. Jól van. Őszinte leszek magamhoz. Mi a helyzet a rezgésemmel?”

Tegnap és tegnapelőtt Esther talált valamit a rezgésében, amit egész életében tagadott. És előjött egy helyzetben valakivel, akit szeret és egyszer csak meglátta. Valami, amiről nem hitte, hogy benne van. Egy régi gondolat, amit régen szokott gondolni, még mindig benne volt! És mert benne volt… a másik ember gyakran nem is tudatos alapon cselekszik, a vonzás törvénye miatt teszi… mert a műsort te irányítod a saját rezgéseddel… teljesen.

Mondd hát mindegyiküknek “De jó látni téged. Te pont úgy fogsz viselkedni, ahogy én teremtem.” 🙂 🙂 Mire a válasz “Várjunk csak! Nekem nincs szabad akaratom?” “Az én világomban nincs!” 🙂 🙂

Ezt tisztázzuk! 🙂 🙂 Persze, hogy van szabad akaratuk. De a legtöbb ember hanyagul rezeg. Tehát, amikor te is hanyagul kezdesz rezegni, akkor olyat vonzol, amit nem akarsz és kezdesz egy másik embert keresni. De bárhova mész megtalálod, ha az olyan, ami még aktív a rezgésedben.

Tehát ha kapsz valamit. akkor azt azért kapod, mert pontosan egyezik kibocsátott rezgéseddel. Tehát, ha olyat kapsz, amit nem akarsz, akkor olyan a rezgésed, amin igazítanod kell. Hát nem jó ezt tudni? Ekkor van kezed az agyagban! És honnan fog ez kiderülni, ha nincs olyan élettapasztalatod, aminek hatására keresed és megtalálod? Igaz?

Hiszen a belső lényed ezt a tudást csak úgy nem helyezi a tapasztalatodba. Neked kell kérni. Neked kell vonzani. Nincs más választásod. Ha tudatosan akarod saját tapasztalatodat teremteni, akkor tudnod kell mit csinálsz rezgésileg. Ami azt jelenti, hogy mit csinálsz a gondolataiddal, amitől a nem vágyottat vonzod. Ennyi. Ez nem nehéz. Ez könnyű. És azok az áldott többiek csak folyton előjönnek és neked szerepelnek.

“Ez azt szemlélteti, mi a helyzet veled rezgésileg!” Mindegyikőjük ezt mondhatná neked, ha ismerné a működését.

Na de most jön a java. Mondjuk ráhangolt, élénk és lelkes vagy, leginkább jól érzed magad. Minden nap meditálsz, összhangba kerülsz, könnyen fogadod azt, ami az örvényedben van. Követed az impulzusaidat, legtöbbször jól érzed magad. Jókat pihensz, követed a boldogságod, pozitív jellemzők listát írsz és egyszerűen nagyon jól érzed magad. Ez az amit kibocsátasz és ez az akit vonzol. Ilyen az, akit vonzol, de te egy táguló lény is vagy. És mindig lesz bezárandó rés. Tehát mindig lesz valami, amit kérsz, ami többet hív hozzád néha rajtuk keresztül.

Kezdjük azzal, hogy te harmóniában vagy, tehát legtöbbjük is. Ami nagyon jó érzés. Most kezdjük azzal, hogy nem vagy annyira harmóniában és a legtöbbjük sem. De így, vagy úgy te vagy a sofőr. Mindenképp te vagy az, aki bevonzza azt a viselkedést, vagy szavakat, vagy bármit, amire érzelmileg reagálsz, amiért őket vádolod.

Tudjuk, hogy sokat ismételünk, de szeretnénk, ha úgy mennétek haza, hogy tudjátok, bármi jön hozzátok, azt ti invitáljátok.

Lehet, hogy véletlenül teremtetek. Esther-rel megtörtént. Olyan rezgést bocsátott ki, amit nem vállalt addig, amíg egy új hangsúly lencséje alatt meglátta a bizonyítékot, hogy nincs véletlen, csak vonzás van. És vállalnia kellett egyszer és mindenkorra “Én teszem ezt magammal és téged együttműködő elem bábuként használlak, aki megadja nekem.”
Ez a szabadság emberek!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.