Abraham Hicks – Tökéletes időzítés és egy új munka

Á: Mi a következő?
K: A másik kérdésem az, hogy volt egy határidőm, hogy munkát találjak, ami jövő héten lejár. És szerintem még érési fázisban van, hiszen fizikálisan még nem manifesztálódott.
Á: Ami biztos, hogy úton van, ami azt jelenti, hogy még érési fázisban van. Tetszik, hogy ezt megértetted. De beszéljünk az időzítésről egy kicsit! Beszéljünk az időzítésről! Mert általában amit a fizikalitásodban te időzítés alatt értesz az az, hogy időzítés az a pillanat, mikor egyszer csak tudomást szerzel róla és meglátod, meghallod, megszagolod, megízleled, vagy megtapintod. És mi időzítés alatt azt értjük, hogy te valamiről tudomást szerzel és az időzítés… nem igazán mondhatjuk ezt a szót. Mi tudjuk ti mit értetek alatta és mi nem értünk mást alatta, csak az időzítés szó mellé odaraknánk olyan szavakat, mint társteremtés, elegyedés, szinkronicitás és azt, hogy egy időben sok tényező összejön. 

Amikor nagy szándékaid vannak, tehát sok dologról segített az élet  kideríteni, hogy akarod, akkor az időzítés legjavában nagy százalékban ezek a dolgok benne vannak. Más szóval, ha azt mondod “Van egy határidőm, hogy munkát szerezzek”, akkor mi azt mondjuk “A határidőd nem csak a munkaszerzésre vonatkozik, hanem egy kielégítő munkahelyre, nem csak arra, hogy találj valami tennivalót, hanem hogy érdekeljen és izgalmas legyen az, amit csinálsz. Nem csak az, hogy együtt dolgozz másokkal, hanem olyanokkal, akikkel harmóniában vagy és akik szintén többet akarnak. Más szóval, te sokkal többet kérsz, mint csak az, amit idővel találni akartál. 

Tehát ha valami nem történik meg, akkor többet kérsz, mint amit beengedsz, ami – és halld ezt meg -, ami jelzője egy nagyon erős, erőteljes teremtőnek. Mert ha hanyagul teremtesz, akkor lehet gyors az időzítésed, más szóval, azonnal eljuthatsz valamihez, amiről azt gondolod akarod, aztán át kell esned azon, hogy rájössz, hogy az nem is az, amit akarsz, vagy hogy több van benne abból, amit nem akarsz, mint amit akarsz. 

De a tökéletes időzítés az – a mi nézőpontunkból és ahogy mi akarjuk mondani -, a nagyon jó időzítés az, hogy nagy mennyiségben engeded a számodra jelentős alkotóelemeket találkozni. 🙂 És ennél kevesebbel nem éred be. 

Ne érd be csak egy kis darabjával annak, amit akarsz “Na jó, megtörtént mielőtt lejárt volna a határidőm.” Azt akarjuk engedd az univerzumnak, hogy az összes együttműködő alkotóelemet összehozza, amit kérsz, ami sok tényezőt foglal magában. És szeretnénk, hogy tudd, te vagy az utolsó az együttműködő alkotóelemek között. Nem engeded magadat be – ma egész nap erről beszéltünk -, mert annyira tudatában vagy annak, ami van. És ezek a határidők és célok hátrányai számodra. Miattuk annak a hiányára fókuszálsz, amit akarsz. Ideges leszel tőlük, frusztrálttá, feszültté tesznek. 

Tehát ne akarj szándékaid közé olyan dolgokat vinni, amiktől így érzed magad. Lépj vissza és mondd “Amikor készen leszek, ott lesz. Amikor készen lesz rám és én készen állok rá, ott lesz. És amikor jön, tudni fogom. Nem fogom megkérdőjelezni, kétségbevonhatatlan lesz. Jó érzéssel fog eltölteni, annak ellenére, hogy nem teljesen értem, hogy fog kialakulni. És az elején sokkal kevesebb lesz, mint később. És ez olyan valami lesz ami bővülni és fejlődni fog, ahogyan én is.”

De gyakran az történik az emberekkel, hogy egyből a végére akarsz jutni és az összes választ meg akarod tudni az összes kérdésedre, amit esetleg valaha felteszel és elégedettséget akarsz mielőtt még meglennének a kérdéseid. De inkább legyen egy bővülő, nagyon jó érzéssel szolgáló tapasztalatod.  

És az alapján, amiről ma eddig beszéltünk, mit gondolsz hogyan lehet ezt elérni a leggyorsabban és a legkönnyebben? Úgy hogy “jól érzem magam ott, ahol vagyok. Nos, erre törekedni kell. Mert most nincs meg az, amit tényleg akarok, ami kell, amit akarok, ami kell.” De ez nem számít. Megtalálhatod a hozzá tartozó érzelmet. “Hát, nem tudom az menni fog-e addig, amíg valamit meg nem tapasztalok belőle.” De igen, megtalálhatod. Ha nincs elég pénzed, rátalálhatsz a siker és a jól-lét érzésére. Ha korábbi munkahelyeiden nem tiszteltek, akkor rátalálhatsz a tiszteletre, amire vágysz és amit megérdemelsz, és amit adni és kapni akarsz. Más szóval rátalálhatsz ezekre. Tehát ha elkülöníted azokat a dolgokat, amiket keresel és elindulsz a nagyvilágba majd az univerzum eléd hoz mondjuk nyulakat, amik kitöltik azt a kis részt meg azt a kis részt, akkor hamarosan nagyon sok dologgal rezonálsz, amik fontosak neked és készen állsz arra, hogy megengedd magadnak, hogy befogadd azt, ami hosszú ideje kinyilatkoztatás alatt van. 

Azt gondolod, hogy az univerzum nem mutatja meg neked. De igen. A kinyilatkoztatások állandóan körbevesznek. De befogadó állapotban kell lenned, hogy felismerhesd azt, ami kinyilatkoztatás alatt van. 

Ha így tekintesz rá, akkor nem érzel hiányt. Érési fázisban van. Nem az van, hogy nem jön, hanem igenis jön. Nem azt szereted, amikor egy baba időzítése megfelelő? Jó ha vannak ujjai mielőtt kibújik ugye? “Áhhh, siettem hozzád. Bocsika. Annyira erős volt a vágyam, hogy megérkezz. De úgy látom van még mit behoznod.”

Nos érted a lényeget, ugye?
K: Igen. Köszönöm.
Á: Elég?
K: Igen, köszönöm. Á: Nagyon jó, nagyon jó!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.