Abraham Hicks – Növények és gyógyulás

kerem-az-infot

K: Mindig nagyon vonzott az égbolt, a naplemente és az, hogy megtapasztaljam a vizuális gyógyulást – ezt én így hívom -, amikor ezeket bámulom. Ugyanígy érzek, amikor növényekkel dolgozom. Mivel gyógynövényekkel foglalkozom azt kérdezem, mit tapasztal az elme, a test és a lélek, mikor valaki nagy mennyiségben fogyaszt gyógyszert, gyógyteát vagy más medicinákat? Mi az a növényekben, ami gyógyít minket? És hogyan használhatom ezeket a gyógyító ajándékokat, hogy másokon segítsek?
Á: Nos, a gondolataid a növényekről tisztábbak, mint más dolgokról. Leginkább azért, mert általánosabbak. Egy növény soha nem molesztált verbálisan, nem hagyott el, nem beszélt rosszat rólad. Amikor növényekre gondolsz, a rezgésed tiszta. Tehát, ha találsz valami ilyet, amire fókuszálni tudsz, az olyan, mint a meditáció, amiben nyitott vággyal fókuszálsz. Természeténél fogva meditatív, mert a vágyad erős és áramlik, és amire fókuszálsz lehetővé teszi, hogy amit kérsz, áramoljon. Tehát ezért.
K: Ok. Tehát nincs ellenállás, amikor növényekre fókuszálok.
Á: Általában nincs ellenállás, amikor növényekre fókuszálsz. Persze ellenállóvá válhatsz, ha a kihalásukra, vagy kizsákmányolásukra kezdesz gondolni. Adhatsz ellenállást ehhez a recepthez, de leginkább nem teszed.
K: Tehát az ellenállás hiánya az, ami meggyógyítja az embereket?
Á: Igen.
K: Vagy a növények maguk?
Á: Igen.
K: Tehát az ellenállás hiánya.
Á: Ez a beszélgetés a gondolatok dolgokká válásáról szól. Igen, vannak a növényeknek gyógyító tulajdonságai. Léteznek gyógyító jellegzetességek növények nélkül. Gyógyító tulajdonságai vannak a belélegzett levegőnek. Amiből áll egy növény, abból áll a levegő és az ég és a tenger. Tehát ha energiában gondolkodsz, bármiben, ami lehetővé teszi, hogy tiszta energiát fogadj, benne van a potenciál, hogy – a te szavaid szerint – gyógyító tulajdonságokkal rendelkezzen. De ezt úgy hívjuk: gyógyító tulajdonság, igen, de kevesebb ellenállás, igen.

Amikor ilyen színpadon állunk, mint ez és átadjuk, amit tudunk Esther-en keresztül és ti mind halljátok, mi tudjuk, hogy néha ez úgy tűnik, hogy valaki csak nagyon biztos a mondandójában és megingathatatlan a történetben amit mesél. Némelyeknek ez csak egy másik ember véleménye, ami vagy működik, vagy nem, de bla bla bla, csak egy másik ember véleménye.

De biztosra tudjuk, hogy ha van egy erős vágyad, vagy egy vágyad és találsz módot arra – a meditáció egy jó mód, az általunk ismert legjobb – hogy ellenállásmentessé válj és emelkedjen a rezgésed, és ha a rezgésed felért a belső lényed rezgési szintjére – akinél van az összes megoldás a problémáidra, az összes válasz a kérdéseidre és az összes menetterv a legkisebb ellenállásod útjához, amit ha engedsz, hogy megtörténjen elég következetesen -, akkor ötletek kezdenek áramolni hozzád és egy kisebb ellenállású út bontakozik ki.

És néha ez az út egy növényhez vezet. Mert számodra az a legkisebb ellenállás útja. Valakinek, aki nem hisz ebben, az ellenállásának hiánya, a vezérlője őt egy másik útra vinné. Ezért vitatkoztok állandóan azon, kinek az útja a helyes út. A mondanivalónk pedig az, hogy mindenkinek saját útja van és mindegyikőtöké helyes.

És ha bízol benne, hogy a belső lényed tudja, mi a te utad… ha van egy dolog, amiről azt szeretnénk, hogy a tudása megmaradjon bennetek – vagy elég hangosan tudnánk mondani, hogy meghalljátok, ami általában nem megy… 🙂 🙂 de néha elég gyakran tudjuk mondani, hogy elkezdjétek meghallani -, akkor az az, hogy ha találsz módot arra, hogy jobban érezz az idő nagyobb részében, akkor a vágyott dolgaidból több kezd megjelenni a tapasztalatodban.

És amikor tudatosan összefüggést kezdesz látni aközött, hogyan érzel és ami aztán történik, akkor értetted meg.

Ha van valami, amire szeretnénk, ha emlékeznétek és tudnátok a szeminárium után, az az, hogy nem csak egy út létezik. De a belső lényed – mindegyikőtöké -, a belső lényed pontosan tudja, mit akarsz és mi a legkisebb ellenállás útja, mi a te legkisebb ellenállásod útja, ami elvezet téged onnan, ahol vagy, oda amire vágysz.

Tehát a nem fizikai forrás birodalomban nincsenek tanácsülések, amin azon vitatkoznánk, mi a legkisebb ellenállás útja. Mert nincs egy bizonyos legkisebb ellenállás útja. Mert az egyéni dolog, ami az úton lévő egyén vágyától és hitétől függ. Ugye milyen jó ezt tudni?

Téged annyira ismernek, szeretnek, rád annyira figyelnek, hogy a te precíz elhelyezésed az utadon – amire te egyébként egy rakás cuccot rászórtál, csak hogy tudd 🙂 . Ha te nem tetted volna, akkor nem lenne ellenállás az utadon, de ha te nem tetted volna és nem lenne ellenállás, akkor nem lenne út.

Áldjad hát az ellenállást, hogy kifaragott neked egy utat és ne botolj el többé az ellenállásban, mert a belső lényed tudja, hogyan kell megkerülni az ellenállást. 🙂 🙂

Ez a vágy ereje! Ez nagyon jó! Ez nagyon jó. Ilyen az amikor kérsz, és Esther egy olyan intenzitást idéz meg, ami szükségtelen volt 🙂 🙂

Van még valami?

K: Még egy gyors kérdés. Gyerekkorom óta látni szoktam a sztatikusságot a levegőben – ezt így hívom. Anyukámnak mesélni szoktam és azt mondta, nekem szemüveg kell.
Á: Hát köszi a sztatikusságot, mert épp most produkáltad.
K: Jaaa, tehát ez a tiszta sztatikusság sebességet és irányt változtat, sőt, mikor először láttalak, mintha sztatikus robbanás történt volna.
Á: Ja, hallottuk. 🙂
K: Igen, tehát valami olyat hallottam tőled korábban, hogy ez energia. Csak kíváncsi vagyok, mert néha nehezíti a látásomat és nehéz fókuszálni valamire, amikor olyan sokat látok köztem és aközött a dolog között.
Á: A válasz az, hogy csak nyugi! Mert az történik, hogy felpörögsz… ezzel indult a mai szeminárium… több vágyat pergetsz fel annál, mint amit a nyitott csapod beengedhet, amitől felesleges feszültség kerül az elegybe. Ennyi.
K: De hogy-hogy látom?
Á: Mert vannak, akik a rezgést hallott dolgokra, vannak akik látott dolgokra és vannak akik érzelmekre fordítják le a hasi idegközpontjukon keresztül. Te csak lefordítod. Ami egy jó dolog.
K. Köszönöm

HERÉDINÉ ICA

kEDVES JÓZSEF! NAGYON SZÉPEN MEGKÉRLEK, HOGY EZT A SZÁMOMRA FONTOS ANYAGOKAT TEDD MÁR A FACEBOOKON MEGOSZTHATÓVÁ! VAN EGY CSOPORT , AHOVÁ BE SZOKTAM RAKNI AZ ÁLTALAD KÜLDÖTT ANYAGOKAT! KÖSZÖNÖM SZÉPEN! iCA

admin

Kedves Ica,

Minden új anyagomnak, amit felrakok a honlapomra (mint ennek is), saját linkje van, amit bárhova elhelyezhetsz:
http://www.lakosjozsef.hu/abraham-hicks-magyar-szinkron/abraham-hicks-novenyek-es-gyogyulas/

Sőt a honlapomon, a kategóriának is van linkje, amibe az új anyagok folyamatosan belekerülnek:
http://www.lakosjozsef.hu/category/abraham-hicks-magyar-szinkron/

Ha másra gondoltál, vagy én nem értettem meg a szándékodat megfelelően, akkor jelezz kérlek!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.