Abraham Hicks – Nem vagy egyedül

K: Más volt a kérdésem az előző kérdésig. Amikor szeretetet vagy bánatot érzel valaki iránt, aki elhunyt, az akkor van, mikor a szeretetét küldi neked. Érezheted ezt valaki iránt aki itt van, de nincs veled fizikailag? 
Á: Az a beszélgetés erről szólt igazán. Igen! Minden érzelmed arról a gondolatról szól amit te gondolsz emberi nézőpontodból és arról a gondolatról amit belső lényed gondol a nem fizikai nézőpontodból. És az összes szeretted, aki elhunyt nem is annyira hunyt el. Itt vannak! Más szóval részei annak a nem fizikai áramnak. Teljesen erről szólt az előbbi beszélgetés! Igen!
K: Ez nagyszerű, mert éreztem ezt az embert, akivel korábban soha nem találkoztam. De néhai férjemet, akit jobban kéne éreznem, nem érzem. 
Á: Hadd ne legyen ez egy teszt arra, hogy mennyire szeretjük egymást. Mert sok oka van annak, hogy fókuszálsz, mi érdekel, vagy mit kérsz. Esther mondta, hogy volt egy barátja, aki tagja volt a legénységnek elég hosszú ideig és amikor együtt vacsoráztak és ő az apjáról beszélt, Esther mindig megérezte az apját! És azt mondta neki “Érzem a te apádat, de az enyémet nem. Ez hogy van?” A pillanatbeli témáról, a fókuszról szólt. Sok tényező jön számításba, igen.
Egy nap Esther és mások egy családdal ebédeltek, ahol az anya épp azt megelőzően hajtotta végre átmenetét. Tehát ott volt a férje, a felnőtt gyerekei és az unokái. Sokan voltak az asztal körül.  És Esther-t bemutatták az anya néhány fiának, akikkel addig soha nem találkozott. És ahogy az ételt fogyasztották, Esther semmi másra nem vágyott, csak átölelni, megcsókolni őket és megnyalni az arcukat. Csak ezt tudta tenni, hogy visszatartsa magát és viselkedjen. Mert nagyon érezte az impulzust, hogy kifejezze nagyrabecsülését testközeli “hadd nyaljam meg az arcodat” módokon. 
És ők annyira nem ismerték Ábrahámot. Egy másik városból jöttek. Ezt az egészet nem igazán vágták. Édesanyjuk ünneplése miatt érkeztek. Esther meg úgy volt vele “Jobb ha lenyugszom, mert még a végén azt hiszik elment az eszem!” Végül nem tudta visszatartani… ja, ja pont úgy… van egy másik a teremben. 🙂
Végül nem tudta visszatartani és azt mondta “El kell mondjam, hogy Anyátok annyira itt van. És olyan boldog, hogy szemeimet rátok szegezem. Irántatok érzett nagyrabecsülése most annyira erőteljes, hogy nem tudom tagadni, hogy most ő rajtam keresztül áramlik” És ez megváltoztatta őket, mert nem voltak a kifejezett tudás állapotában, de ők is érezték. Olyan affinitást éreztek Esther felé, amit nem értettek. Mert nem értették, hogy anyjuk energiája akkor aktív volt Esther-ben. Ti ezt egymással állandóan csináljátok. A fizikai és a nem-fizikai között nincs elkülönülés. Milyen gyakori az, hogy valaki végrehajtja átmenetét és egy madár, vagy valamilyen élőlény bejön a tapasztalatodba és amikor ránézel, akkor a kedves elhunytad jut eszedbe mert ő jött ezzel az üzenettel? A nem-fizikai fókusz látott valakit, aki az üzenetet el tudta neked hozni. Tehás sok tényező van.
Arra bátorítunk és ezért akarjuk, hogy használj bármilyen eljárást, vagy módszert ami csak jó érzéssel tölt el arra, hogy abban a nyitott fogadó állapotban légy. Mert amikor nyitott, fogadó állapotban vagy az életed sokkal gazdagabb. 
És van egy dolog, amit a legtöbb ember nem ért a nem-fizikai kapcsán. A legtöbben ennek valamely verziójára gondolnak, ami nem pontos. 
Bejössz a nem-fizikaiba, élsz, csinálod a tőled telhető legjobban, próbálod érdemességedet bizonyítani, igazából soha nem végzel vele, aztán újra megjelensz a nem fizikaiban, valaki megítél, aztán ennyi. 
Valahogy a népesség nagy része így gondol a halál témájára. 
De valójában az történik, hogy bejössz a fizikai tapasztalatba, megtapasztalod az életet, harmóniába kerülsz, vagy sem, valójában nem számít, kivéve az öröm tényezőt, más szóval sem negatív, sem pozitív következményei nincsenek, más szóval az összes jutalmad, vagy – ahogy te hívnád – büntetésed a pillanatban történik. Ez a pozitív, vagy negatív érzelem. Ez a tisztánlátás vagy zavar. Ami a pillanatban történik, itt kint az élvonalban.
De amit a legtöbb ember nem ért és ami oly csodás, amikor megérted, az az, hogy mindenki aki nem fizikailag összpontosult és akik a részed voltak és akik között sok olyan ember van, akit nem is ismertél, ők most tudnak rólad. Tehát azok a gondolatok, amiket gondolsz és a szándékaid… tehát a nem fizikai tudat egy teljes folyama veled fókuszál, veled szurkol, veled vesz tudomásul, veled tesz szert előnyre, veled örvend, pont itt a tudatos éberség minden pillanatában. Te nem vagy egyedül, sőt közel sem vagy egyedül. 
Tehát logikus, hogy Esther azt gondolja “Persze, hogy Jerry ott van!”, de több, mint csak Jerry. Minden lény, akik tanítók voltak, akik vágynak arra, hogy itt legyenek az élvonalban ezzel. Azok az emberek, akik mindegyikőtöket ismerték. Más szóval a belső lényeitek mind itt vannak, a belső lényeitek tudva azt, hogy hol álltok ahhoz viszonyítva, amit akartok. És hozzáadják a saját részüket annak a befolyásolásához, hogy mi az, amit Esther rezgésileg kap és mi az amit kiejt a száján, azért, hogy az a kis rés, amire készen állsz, rendelkezésedre álljon. 
Ez nem egy statikus üzenet, amit valaki megjegyzett és újra meg újra közlésre kerül. Ez egy dinamikus üzenet, ami a pillanatban kerül fogadásra nem-fizikai belső lényektől, akik rajonganak érted és tudják, hol vagy mindenhez viszonyítva, amit akarsz. És neked nem kell Esther ehhez a tolmácsoláshoz. 
De néha segítség az, hogy valaki végzi a tolmácsolást, hogy segítsen elhinned, hogy a tolmácsolás lehetséges. És néha az, amit Esther tolmácsol, segít megérteni azt, hogy minden pillanatban olyan sok – vezérlésnek akarod hívni? hívd annak! segítségnek akarod hívni? hívd annak! támogatásnak akarod hívni? hívd annak, mi érdeklődésnek akarjuk hívni – olyan sok az érdeklődés az iránt, aki vagy, a rajongás a hajlandóságod iránt, hogy ebben a fizikai testben vagy és tovább viszed a gondolatot annál, mint ami valaha volt. 
Élvonalbeli teremtők! Tudjátok milyen jó is az? 🙂 De nem vagytok egyedül! Élvonalbeli teremtők, támogatással!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.