Abraham Hicks – Nem folyik itt semmi komoly

Á: Elég, vagy van még kérdésed?
K: Van. Gyakran mondod, hogy nem folyik itt semmi komoly. A mi fizikai tapasztalatunkra utalsz itt a földön, vagy csak napi életvitelünkre, mivel te egy tágabb nézőpontból…?
Á: Az egészre utalunk. De amikor azt mondjuk “itt”, arra gondolunk, hogy itt, ahova fókuszált vagy. És mi akkor szoktuk ezt mondani, mikor szorongás érzékelhető, valaki aggódik valami miatt. És amikor azt mondjuk nem folyik itt semmi komoly, arra gondolunk, hogy semmi nincs, amit nem érhetnél el, amit szeretnél. 

Észrevettük – mivel tisztában vagyunk a rezgési kapcsolattal, amivel valaki, bárki, vagy sokatok, vagy mindnyájatok mint tömeg tudat rendelkezik, és ami van aközött amire fizikalitásotokban fókuszáltok, és aközött, amire a belső lényetek fókuszál ugyanazon téma kapcsán -, szóval észrevettük, hogyha tudatában vagy a fizikainak, miközben megpróbálsz helyrehozni valamit, ami elromlott, az a diszharmónia állapotában tart, ami szükségtelen. 

De ami a te kérdésedet igazán érinti az az, hogy azokra a dolgokra, amik nem érződnek annyira fontosnak neked, nem gondolsz annyit. És ha nem gondolsz annyit rájuk és az a gondolatszokásod, hogy aggódsz és szembe feszülsz, szóval ha nem gondolsz rá, akkor a dolgok jobban mennek. Tehát azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amik neked könnyűnek, vagy egyszerűnek tűnnek, kevesebb ellenállásod van, mint azokkal a dolgokkal kapcsolatban, amik tényleg fontosak neked. Ez az oka, hogy arról sztoriztunk, hogy “Éppolyan egyszerű egy kastélyt teremteni, mint egy gombot.” Csak egy gomb nem érződik annyira fontosnak, tehát kevesebb az ellenállásod vele kapcsolatban. A kastély nehéznek, elérhetetlennek tűnik, tehát több ellenállást viszel egy nagyobb témába. És mi azt szeretnénk, hogy minden témát ugyanabba a kategóriába helyezz: megcsinálható, megélhető, megszerezhető. Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz, amire csak vágysz. És az egyik vágyad nem kevésbé elérhető egy másiknál, csak azért, mert még valaki nem csinálta meg, vagy még senki nem csinálta meg. 

Mert az univerzum törvényei mérvadók, egyszerűek és mindig minden dologra vonatkoznak. Amikor akarsz valamit és ellenállás nélkül fókuszálsz rá, akkor mindegy mi legyen az, be fog jönni a tapasztalatodba.Tehát mi ezt értettük azalatt.  

K: Köszönöm! Még egy kérdés. Nagyra becsülöm. Ez nagyon-nagyon jó. Te nagyon jó vagy abban, amit csinálsz. 🙂 
Á: Tudod miért? Nem csak azért, mert tudjuk, amit tudunk. Hanem mert értjük mi az amit most tudni akarsz arról, amit tudunk. Mert mi sokkal többet tudunk annál, mint amit most kérsz. 🙂 És sokan vagytok! 🙂 

Mi tudunk valamit arról, amiről kérdezel. De ami fontosabb, hogy tudjuk te hol vagy vele kapcsolatban. Ezt értettük azalatt, hogy téged a legkisebb ellenállással járó utadon keresztül hívunk. Tehát könnyű ezt neked elmagyaráznunk, mert mi tudjuk, hol vannak ellenállásaid és mi oda egyszerűen nem megyünk. Ugyanakkor neked nincs sok ellenállásod. 

K: Köszönöm! Nagyra értékelem. És az utolsó kérdésem az, hogy ezt az egész univerzumot, valaki kisütötte, hogy mi szárnyalhassunk? 
Á: Te sütöd ki. A szárnyalásoddal sütöd ki. Nem valaki más sütötte ki és küldött ide. 🙂 🙂 “Oké! elkészült! Jöhetnek!” 🙂 🙂 
K: Nagyon jó. Nagyon köszönöm, nagyra értékelem. Köszönöm. 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.