Abraham Hicks – Mindig te vagy az oka, sohasem valaki más

kerem-az-infot

Á: A vonzás törvénye, erőteljes törvény, ismeri minden fizikai és nem fizikai dolog rezgését. Nem fizikain értjük azokat a dolgokat, amiket fizikai érzékszerveiddel nem tudsz lefordítani. Sem látni, hallani, szagolni, ízlelni és tapintani sem tudod, pedig ott van. A vonzás törvénye az összes rezgési frekvenciát kezeli.

Ezért van, hogy ha a rádió hangolódat egy adott állomásra állítod, hallod azt amit ott sugároznak. Hiszen az adás és a vétel frekvenciája azonos. Nos, te így vagy mindennel ebben az univerzumban. Minden ember, minden gondolat, minden ötlet, minden dolog minden jellemzője frekvenciával rendelkezik. És amikor összpontosítasz, akkor létezésbe összpontosítasz és nyomatékosítasz, szinte megszilárdítasz egy frekvenciát. És ha ezt teszed, akkor azok a dolgok amik passzolnak ahhoz a frekvenciához, felbukkannak a tapasztalatodban. Ez a vonzás törvénye.

Nincs véletlen. Senki nem tud semmit csak úgy a tapasztalatodba helyezni. De néha azt gondolod igen, mert nekik, illetve annak, amit gondolnak szenteled figyelmedet. De a vonzási faktort a nekik szentelt figyelmed jelenti. Maguktól semmit nem helyeznek a te tapasztalatodba. Ha ezt egyszer megérted, akkor talán el akarod kezdeni gyakorolni azt, amit rezgésileg kibocsátasz.

Nemrég Esther olyat kapott valakitől, amit nem igazán akart tőle kapni. Nem várta ezt attól az embertől, mert azt hitte arra képezte, hogy ne ilyen legyen. Tehát, felrázta az, mikor azt kapta attól az embertől. Mert ráébresztette, hogy sok-sok év képzése hasztalan volt. 🙂 Hiábavalóságot érzett. Aztán ahogy aznap este lefeküdt, elgondolkozott rajta. Ahelyett, hogy azt az embert hibáztatta volna inkább az bántotta, ahogyan a dolgok alakultak. Aztán egy nagyon tiszta gondolat jött az elméjébe végül egy nagyon tiszta kérdésére. Ami a következő volt! “Várjunk csak egy percet! Semmi sem történik véletlenül. Csak vonzás van. Ez akkor azt jelenti, hogy az az a ember semmit sem helyezett magától a tapasztalatomba. Én vonzottam be. A francba! Má’ megint! 🙂 Hé Ábrahám, kezd elegem lenni minden egyes dologból, ami velem történik. Jó lenne, ha valaki más is felelősséget vállalna valamiért!”

Talán fog is, de nem rajtad múlik, hogy megköveteld. És amikor csak próbálod, kiesel a harmóniából. Aztán arra a következtetésre jutott, – miután este néhány óráig a dolgon rágódott – ,”Hogyha csak vonzás van, akkor ezt én vonzottam be.” Aztán rájött, hogy a szavaival próbált irányítani, míg valami mást vonzott. Más szóval, “Ha ezt kapom, akkor biztos számítok rá! Biztos számítok rá! Tehát olyan szavakat használok mint Szeretlek, míg a vonzásom azt mondja Megint csalódást okozol!

De Ábrahám, mi van ha valaki tényleg csalódást okoz neked?” Akkor a valósággal nézel szembe és nem változtatod. “De Ábrahám, mikor van valaki másnak egy kis felelőssége ebben a társteremtő táncban?” Minden egyes nap, minden egyes percében másnak is van felelőssége de semmi olyan, amivel bármit kezdhetnél a szavaiddal. Észrevetted, hogy az emberek nem fogadnak szót? Ohh, néha lehetsz elég erős, eléggé fenyegethetsz ahhoz, hogy úgy tűnjön szót fogadnak, de valójában nem és az univerzum továbbra is megmutatja szófogadatlanságukat, szavaidra adott reakció hiányukat. Tehát végül neked kell vállalnod, hogy te vonzottad be, annak ellenére, hogy nem akartad. Tehát ahogyan érzel, a saját ‘húzd-meg-erezd-meged-ről’ szól. A szavaim azt mondják Szeretlek a rezgésem azt Csalódást okozol. A szavaim azt mondják Nagyon jó munkát végzel, a rezgésem azt Ohhh, sokkal jobbat is végezhetnél. A szavaim azt mondják Minden tökéletes az életemben, a rezgésem azt Mit kezdjek veled? Értitek mi a lényeg? És ha bármi gázos van a rezgésedben, ami megtörténik és rendben is van, ha bármi gázos van a rezgésedben, akkor számodra ez az üzenetünk: Annak semmi köze nincs senki máshoz! Ami gázos a rezgésedben az a saját ‘húzd-meg-erezd-meg-ed’!

És a leges-leges-leges-leges-legbelsejében az van, hogy ti – mi annyira szeretünk titeket, áldjuk a szíveteket – ti azt hiszitek, hogy szavakkal irányíthattok dolgokat. Tehát olyan dolgokat mondotok, amiket hinni akartok, de nem hisztek, viszont az univerzum mindig pontosan azt hozza el, amiben hisztek. Mindig.

Áldjad hát a többieket, hogy segítenek ráébredni, mik a gyenge pontjaid, hol vannak a “nem hiszek abban, amire vágyom” pontjaid. Okoztunk egy kis depressziót? 🙂 Mert legtöbbetek inkább hibáztat, mint magába néz.

Egyszerűbb dolog azt mondani, “Várjunk csak, nem így éreztem addig, amíg erről veled kapcsolatban nem volt szó. És mivel addig nem éreztem így, ezért biztos te vagy az oka!” De sohasem! Soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, – ez eltart egy darabig -, soha-soha, – ez most mindenről szól, ami benned van -, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, soha-soha, S O H A S E M! Mindig te vagy az oka! Te! Csak te, csak te, csak te! A szarba!

Sokkal könnyebb másokat okolni, amíg meg nem érted, hogy … uhhh te a forrás kiterjesztése vagy és a forrásod veled van mindenben, amit megtapasztalsz. És ahogy keresztül válogatsz az életen és döntéseket hozol arról mit szeretsz jobban ezzel, meg azzal kapcsolatban, útjára indítod ezeket a vágyrakétákat. A belső lényed meglovagolja azokat a rakétákat és rezgésileg egyenlővé válik a dolgokkal, amiket az életből kiválogattál, preferáltnak állapítottál meg.

Tehát a belső lényed mindig a precíz élvonalában marad annak, amivé az életed hatására váltál. Tehát azt kell megértened, hogy az életed hatására rezgésileg többé váltál annál, mint amit utolértél, de a belső lényed mindig ott van kint az élvonalban azzal, amivé váltál, ami lehetőséget ad, hogy az érzelmi vezérlőrendszeredet arra használd, hogy utolérd azt, amivé váltál.

De ahelyett, hogy arra figyelnél, amit a belső lényed tud, tehát ahelyett, hogy ráéreznél a legkisebb ellenállásod útjára. A legkisebb ellenállással járó utadon arra, amiről a belső lényed tudja, hogy mivé váltál …
Ahelyett, nagyon sokszor másra tekintesz, egy másik emberre, aki annyira hasonlít arra, amiről az előbb beszéltünk, aki teljesen és végképp tőled független és minden mást használsz vezérlődül annak kapcsán ahol vagy.

Használd inkább a belső lényed, aki veled van az út minden lépésén, tudja mit akartál, mit láttál, tudja mire gondoltál, mit indítottál útnak, tudja rezgésileg mivé váltál, ott áll és jelet sugároz arról, aki vagy, amit akarsz, ami egy olyan jel, amivel ha harmóniába kerülsz, vidámnak, teljesnek, boldognak, világosnak, felvértezettnek és szeretetben érzed magad.

De te ehelyett egy emberre tekintesz, akit rohadtul nem érdekelsz? 🙂

“Nem hozol nekem virágot többé!” 🙂

Ha egyszer eldöntöd, hogy egy tudatos kapcsolatot alapítasz magad és a belső lényed között, ami azt jelenti hogy eldöntöd, az a fontos ahogy érzel és vállalod, ha nem jól érzed magad, és tudomásul veszed, hogy a nem jó érzésed hátterében a benned lévő ‘húzd-meg-erezd-meg’ áll, akkor javítani fogsz minden kapcsolatodon, mert többé nem másokat tartasz felelősnek.

El tudod képzeli, hogy közeli személyes kapcsolatod van egy alkalmazottal, egy szeretővel, egy szülővel, vagy bárkivel, egy baráttal, egy kapcsolatod van valakivel, aki csak szeretni akar, és semmit sem követel tőled, ami őt megerősítené?

Már rájött arra, hogyan legyen teljes. Ő teljességben él örökkön örökké és azt várja te is ezt tedd. Nem versengtek, nem marakodtok, nem játszotok játékokat, nincs az, hogy “Te elnyomsz engem”, semmi ilyesmi, ami soha nem volt benne a belső lényeddel kötött egyezségedben.

Mindig amikor nyafogsz, vagy úgy viselkedsz mint akinek másra van szüksége, akkor ellentmondásba kerülsz belső lényeddel, aki tudja, hogy nincs. Olyan mintha a belső lényednél lenne egy kosár, amiben minden benne van, amit valaha kértél, de te úgy teszel mintha a kosár nem létezne, mert a barátod nem ad neked semmit.

Mi meg azt mondjuk, a dolgaidat az összes rossz helyen keresed. A szeretetet az összes rossz helyen keresed. A tisztánlátást az összes rossz helyen keresed.

Nos, elértük már, hogy antiszociálissá válj? Nem ez volt a célunk, csak az, hogy ahhoz kapcsolódj, aki vagy és aztán menj társaságba. Ahelyett, hogy keresel valamit, ami nem ott van, aztán ha nem találod, beparázz, keresd ott, ahol van, találd meg aztán játssz azokkal, akik szintén megtalálták.

És amikor kapcsolódást keresel és megtalálod, másokat is találsz akik keresték és megtalálták és aztán olyan leszel mint ez a közönség ma itt. Más szóval erről szól ez az egész. Persze nem vagy mindig abban az állapotban, senki sincs mindig. Esther sincs mindig abban az állapotban.

De egy dolgot tudunk Esther-ről. Tudja, ha nincs benne. És ha nincs benne, akkor nem titeket okol, hogy nincs benne. És most segíteni akarunk neki abban, hogy magát se vádolja, ha nincs benne.

Nincs azzal semmi gond. Hiszen, hogyan tudsz lenni valahol, amiről nem tudod, hogy ott lenni lehet? Honnan tudod egyáltalán, hogy akarod, amíg nem tudod, hogy nincs. Hát nem ez az élet folyamata? Nem erről szól az élet evolúciója és tágulása?

Csak adtunk néhány gyors-indulási tippet.

Hangolódj rá, aztán játssz!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.