Abraham Hicks – Mindig minden kialakul

kerem-az-infot

K: A meditációim alatt, néha ahogy keresztül haladok az életen, hirtelen elkezdem érezni, hogy… főleg a karjaimban és a mellkasomban… ez nem igazán bizsergés, hanem inkább mintha minden keresztülfutna rajtam, szinte…

Á: Ez nem más mint a belső lényed tudatosságának kifejeződése a testedben. Te vagy, érezve a pillanatot a forrás szemén keresztül. És ez az az érzés, amit szeretnénk ha megtalálnál meditáció alatt. És még jobb ha megtalálod ébrenléti állapotodban, mikor mozogsz. 

K: És a fejem elkezdi csinálni ezt a bólogató mozgást, mintha igent mondanék, de nem én irányítom, ez a belső lény…

Á: Ráhangolódtál. Aztán jellemezd érzelmileg! “Nagyon jó érzés. Tisztán látok. Érzem a jól-létet. Érzem a minden rendben lévőséget. Magabiztosnak és tényleg biztonságban érzem magam. Vágyakozás van bennem.” Más szóval, élvezd ki a pillanatot, tudatosan nyugtázd. Így változnak a hiedelmeid, így lesz tiéd az az érzés. És minél több ilyen pillanatod van, annál inkább vagy te az, amíg állandóan olyan stabil nem leszel, hogy lényegtelenné válik, mi folyik körülötted. Tehát nem kell, hogy a külső környezeted egy adott módon viselkedjen, mert megvan a belső összhangod, ami stabilan tart minden körülmény közepette. 

K: Tehát amikor abban az állapotban vagyok, akkor mindazok a dolgok, amiket az örvénybe helyeztem, azok a vágyak… azok úgymond automatikusan kinyilatkoztatásra kerülnek nekem, hogy milyen irányt vegyek… 

Á: Mindazok a dolgok már most is kinyilatkoztatásra kerülnek számodra, a kinyilatkoztatások egész nap, minden nap történnek. A felismerésük valószínűbb, mikor úgy érzed magad. 

A kinyilatkoztatás folyamatosan történik. A belső lényed mindig tudja mi a legkisebb ellenállással járó utad és folyamatosan kinyilatkoztatja,  de amikor úgy érzed magad, vagy amikor boldog, vidám vagy, vagy jól érzed magad, vagy más esetekben amik jelzik a harmóniádat,  akkor olyan állapotban vagy, amiben valószínűbb, hogy felismered. Kapod az impulzust aztán ajánlod. De nem akarjuk, hogy valami merev tanulmányt készíts ebből, hogy hogyan kell ráhangolódni aztán viselkedni, mert tényleg nem bábu vagy.

Csak értsd meg, hogy amikor ráhangolódsz, az impulzusok egyre több és több nyitott helyre vezetnek. Halld meg ezeket a szavakat. “Minél jobban érzed magad, annál inkább vagy az utadon. Minél jobban érzed magad, annál több szeretetet tapasztalsz” Tehát ne komplikáld azzal, hogy próbálod elkülöníteni meg minden. Jó azt meditáció alatt csinálni, de tudod meditáció alatt nem vezetsz autót, nem próbálsz az utcán sétálni, meditáció alatt tényleg engedheted, hogy fizikai minőséged inaktív legyen, mialatt hagyod, hogy a belső látásod domináljon. Egy idő után olyan jóvá válsz ebben, hogy a belső látásod tökéletesen szinkronban lesz fizikai…

Ez az ami ebben a pillanatban Esther-rel történik. Ebben a pillanatban a nem fizikai energia  teljesen belakja Esther-t és fizikai testének minden mozgását irányítja. Más szóval minden, ami itt történik, minden mozdulat, ahogy nyújtjuk az izmait, minden, amit teszünk, a vágyunkban, hogy veled kommunikáljunk úgy működik, hogy mi kínáljuk és Esther olyan állapotban van, hogy engedi, hogy úgy legyen. De semmi olyan nincs, ami szokatlan lenne tőle. Mi nem repüljük be a termet. Nem lebegünk a levegőben. Mi impulzusokat kínálunk és Esther ezen a kényelmes módon lefordítja azokat. És ti is mind.

A sportolók egész nap, minden nap ezt teszik. Ahogy a gyakorolt dolgaikat és a képességükbe vetett hitüket arra használják, hogy kosárra dobjanak, vagy elkapják a labdát, vagy legyen az bármi sporttól függően. Amikor ráhangolódnak, élénkek és lelkesek és engedik belső lényüknek hogy használja edzett testüket, akkor nagyon jó az időzítésük, a megérzésük. Ráéreznek arra mi történik a többi benne lévő elmével, de ritka az a pillanat, amikor egy kosárlabda-, vagy focicsapat , vagy emberek bármely csoportja annyira szinkronban van belső lényével, hogy egy elméből működjenek. Ha ezt teszik, ami elő-előfordul, akkor olyan eseménysorozat tanúja lehetsz, mintha mindnyájan egy elméből működnének. És a csapat játékosai egyedi elemek, akik tökéletes időben fogadják az impulzust.

De általában a káosz más formája zajlik, amiben szintén egyediek, megpróbálnak nem a másik útjába kerülni. De néha akad egy szupersztár, aki rákapcsolódik a forrás energiára, elképesztő dolgokat hajt végre, de abba általában nem vonja be a csapat többi tagját, mert sokszor nem találja őket társteremtő elemnek. Nagyon érdekes emberek csoportja kell ahhoz, hogy hajlandóak legyenek felhagyni egoisztikus vágyukkal, hogy ők legyenek a csillagok és legyenek egy csapat társteremtő elemei, amikor a forrás energia mindenkire reagál és a csapat boldogan együtt játszik. 

Nos, te egy lenyűgöző csapat, az emberi faj része vagy és a növény és az állatvilág, minden rendkívüli, ami a bolygótokon folyik.  És amikor ráhangolódsz a belső lényedre, akkor a belső lényed impulzusokkal lát el, és soha nem leszel hátrányára senkinek, amivel egy időben minden előnyből részesülsz, amit kértél. Ráhangolódni egy csodás dolog. 

Tehát az elején ne aggódj a többi társteremtő elem miatt. Csak arra fókuszálj te mennyire vagy egységes belső lényeddel.  

K: A dolgom az, hogy boldog legyek minden nap. Hogy jól érezzem magam…

Á:  A dolgod az, hogy tudatosan felismerd mi az, amit a belső lényed tud erről az időpillanatról, meg erről az időpillanatról,  meg erről az időpillanatról. Az a dolgod, hogy elfogadd, a belső lényed figyelt rád és hallotta, amit mondtál, tudja mit akarsz és sorba rakta neked. És ismer egy világos utat, egy zavartalan terepet, annak az örömtelei kibontakozásához, amit csak akarsz.  És az a munkád, hogy folyton felkészítsd magad az időzítés impulzusának fogadására az idő bármely pillanatában. És tudod mit? A belső lényed néha pont kontrasztba vezet, hogy több rakétát indíthass. Tehát amikor felhagysz azzal, hogy negatívan ítéled meg magad és helyette a forrás energia kiterjesztéseként szemléled magad, aki örömmel van itt másokkal társ teremteni, akkor az egész élvezetes, az egész. 

Esther egy új barátjának azt mondta tegnap, mikor találkoztak és hosszasan együtt üldögéltek, hogy “Nekem nem jut eszembe semmi, amit most ehelyett csinálnék! És neked?” Mire az új barátja ránézett és Esther azt mondta “De tényleg! Nagyon jókat beszélgetünk. Kényelmes helyen. És soha nem lelkesedtem ennyire az életért. Nemsokára valami klassz élményben lesz részem” És az új barátja is így volt vele. Minden időpillanatban érezhetsz így. “Nekem nem jut eszembe semmi, amit ahelyett csinálnék, hogy kiaknázom ezt a pillanatot, jól-létem és tágulásom bizonyítékáért, és neked?” “Mi lehet annál élvezetesebb, mint összhangban lenni a forrással, aki tud mindenről, ami folyik, és aki engem a legnagyobb örömhöz, tisztánlátáshoz és számomra és mások számára a legnagyobb értékhez vezet, igaz?”  

Mit számít az, hol vagyunk, amikor ez a mi malmunkra hajtja a vizet?

K: Aztán a többi kialakul.
Á: Mindig minden kialakul… mindig, mindig. Nagyon jó beszélgetés volt.
K: Igen, nagyon köszönöm. 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.