Abraham Hicks – Mindent, amire vágysz, az áramlás irányában találsz

kerem-az-infot

Á: A vezérlő rendszered mindig veled van és minél jobban érzed magad, annál inkább haladsz az irányában. Azonban szeretnénk ha megértenéd, hogy nem fizikai energiaként, ahogy kivetíted magad ebbe a fizikai tapasztalatba, van egy áram, egy áramlat, amin áramolsz. A jól-lét erőteljes áramlata. És a jól-létnek csak egy áramlata létezik. Egy erőteljes áramlata.

A forrás energia saját hiányát kivetíteni nem képes. Azt sugározza, ami. És te áramolsz ezzel az áramlattal. Tehát, ahogy te áramolsz a jól-létnek ezzel az áramlatával az élet hatására még többet kérsz és az áramlat tágul minden tapasztalattal, aminek hatására kérsz. Tágul és gyorsabban mozog.

Tehát minél hosszabban élsz örökkévaló lényként, annál gyorsabban halad az áramlat. Minél többet élsz, minél többet kérsz az áramlat annál gyorsabban halad. Tehát van a jól-létnek ez a csodálatos árama, áramlata, ami áramlik. És csak egy áramlat létezik. A sötétségnek, a gonosznak nincs áramlata. Csak jól-lét áramlat létezik, amit engedsz vagy nem. És ha engeded a jól-lét áramlatát, érzed, hogy benne vagy, de ha nem engeded, akkor érzed az ellenállást, ami a negatív érzelem.

Tehát ahogy a jól-létnek áramlik ez az áramlata és ahogy te áramolsz vele és ahogy az élet hatására még több ötletet, preferenciát ajánlasz ennek az áramlatnak, úgy az, hogy haladsz-e az áramlattal vagy nem, egyre inkább nyilvánvalóvá válik. Az áramlathoz fűződő viszonyod az érzéseidben tükröződik.

Amikor hagyod, hogy az áramlattal haladj, akkor csodálatosan érzed magad. És ha nem, akkor nem érzed annyira jól magad. De az áramlat csak afelé áramlik, amivé váltál.

Ez ahhoz hasonlítható, mikor leviszed a kenudat, vagy a tutajodat, vagy a hajódat a folyóra ami erős áramlású és belerakod a hajódat a vízbe és szándékosan árral szembe fordítod és nagyon erősen evezni kezdesz. És mi azt kérdezzük “Miért nem fordítod meg és haladsz az áramlattal?” Az emberek válasza erre az “Ohhh Ábrahám, az lustaságnak tűnik!” Mire mi “De mennyi ideig bírod így?” Mire te “Nem tudom, de hajlandó vagyok rájönni!” 🙂 Sőt a legtöbbetek azt mondja “Azok alapján, akik előttem jártak, arra a meggyőződésre jutottam, hogy árral szemben evezni erény, sőt ebben a fizikai környezetben az összes jutalmunkat ezért kapjuk. Minél erősebben evezünk, minél többet bírunk és minél hosszabban tesszük, mielőtt összeesünk, annál nagyobb emlékművet kapunk. 🙂 Sőt mindenki, aki bármit is ér, nagyon keményen evezett árral szemben, mielőtt halálra szenvedte magát.” 🙂

Mire mi azt mondjuk “De miért nem fordulsz meg és haladsz az áramlattal?” Erre a legtöbb ember azt mondja “Akkor mivel indokolnám a létezésemet? Ha az áramlat már áramlik és erőfeszítés nélkül lehet áramolni vele, akkor a létezésemet, mivel tudnám indokolni?” A legtöbben azt mondják “Azt találtam, hogy nekem a legjobban az működik másokkal való kapcsolataimban, ha annyit szenvedek és küszködök, mint ők. És egyszerűen azoknak adjuk a legnagyobb elismerést, akik a legkeményebben szenvedtek” Majd azt mondják – és ez legtöbbjük döntő érve -, hogy “És azt hallottam, hogy még több jutalom vár ránk, miután meghalunk, ha keményen küzdünk, míg itt vagyunk.” És mi azt mondjuk “Mindent, amire vágysz – azokkal a mennybéli ígéretekkel együtt – az áramlás irányában találsz. Semmi sincs áramlással szemben, amire vágysz, semmi! A rezgési letéted teljesen az áramlás irányában van. Más szóval “HALADJ AZ ÁRAMLATTAL!

Ahogy az áramlás irányába fordulsz és hagyod, hogy az legyen a lendületed… persze beterelheted magad a számodra kellemes zegzugokba, de ha minden erődet felemészti, hogy csak álld a sarat, akkor annak nincs sok eredménye. Épphogy kapaszkodni tudsz, épphogy tartod a pozíciódat, de ha hagyod, hogy vigyen az áramlat, akkor csodás helyekre juthatsz!”

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.