Abraham Hicks – Miért lényegtelen az, ami most van, ahhoz képest, ami kialakulóban van?

kerem-az-infot

Á: Tudjátok mit akartok?
Közönség: Igen.

Á: Jó, ugye? Vágyaitok jó érzéssel töltenek el? Ez a fő kérdés. Ha a vágyad jó érzéssel tölt el, akkor van egy vágyad és rezgésileg a közelében vagy, más szóval a hiedelmeid nem mondanak ellent neki és gyakran, szilárdan haladsz az új vágyad, az új vágyad, az új vágyad, az új vágyad felé és boldogan élsz örökkön örökké, igaz?

De ha folyton új vágyakat keltesz életre, amikben kételkedsz, akkor nem olyan mókás az élet, ugye? Azt ami van, ismétled újra. Ha hagyod, hogy az ami van, legyen a bázisa hitednek, hogy mi jön, akkor a fejlődés nem jöhet. Ha minden figyelmed azon van, ami van, akkor a rezgésed csak arról szól, ami van.

És a rezgésed a vonzáspontod. Amin gondolkodsz, azt bocsátod ki rezgésileg. És amit rezgésileg kibocsátasz, azt hívod magadhoz. Jó tudni, ugye? Tehát, hallgatsz minket egy ideje? Nagyjából vágod, hogy mi ez? Érted, hogy te teremted a saját valóságod, ugye?

Néha azt mondod “Én teremtem a saját valóságom!!!” (boldogan mondja), néha meg azt “Én teremtem a saját valóságom…” (lehangoltan mondja) 🙂 🙂 Attól függ, hogy megy a dolog, és hogy felelős akarsz-e lenni érte?!

De igen, te teremted a saját valóságod! Mert megfigyelsz és rezgést bocsátasz ki! Most az elején elmondjuk, hogy majdnem mindenki az alapján bocsátja ki majdnem az összes rezgését, amit megfigyel. És ez nagyon jó, ha te a teremtési folyamat első lépésében vagy.

Az első lépés, mikor kontrasztos pillanatokat élsz meg és lényed minden szintjén elhatározásokra jutsz arról, mit preferálsz. Tudod mit nem akarsz és tudod, mit akarsz. Tehát az, amit megfigyelsz sokat segít az első lépés fázisában.

A második lépés, mikor a forrás – fogadva tisztánlátásodat arról, amit akarsz – válaszol rá mindazzal, amivel rendelkezik és rezgésileg osztatlan, teljes figyelmet szentel a vágyadnak. Hmmm, ez óriási!!! És oly öröm számunkra!

A harmadik lépés, amiben te valahogy rájössz a módjára, hogyan bocsáss ki olyan rezgést, ami eltér attól, ami van és bocsáss ki olyat, ami jobban hasonlít ahhoz, amire vágysz. Mert ha továbbra is az alapján rezegsz, ami van, akkor nem tudod az új javulást beengedni, mert az ami van, kint tartja. Érted ezt?

Ha nincs elég pénzed, tehát vizsgálgatsz és válogatsz: erre nem telik, oda nem mehetsz, ezt nem teheted… Tehát mindebben a vizsgálgatásban és válogatásban rakétákat indítasz erősebb javulást kérve. És a belső lényed és mindenki a belső lényed társaságában sorba rakja a társteremtő elemeket a te jobb pénzügyi helyzeted érdekében.

De ha továbbra is a jelenlegi létállapotodra figyelsz – beszélsz róla, bosszankodsz rajta, aggódsz miatta, panaszkodsz róla -, akkor pontosan annak a rezgését tartod magadban aktívan, amiben vagy! Így nem tudsz elmozdulni, egy lépést sem tudsz tenni az új és javult bőség lavinája irányába, ami rád vár és készen áll számodra. Kinyilatkoztatásra kerül, de fel kell ismerned. Amire viszont nem vagy képes, ha arra fókuszálsz, ami van.

Tehát a most valóságodat egy nagyon megértett módon kell használnod. Meg kell értened, hogy a most valóságod és az ami van, óriási segítőd az első lépés kapcsán, viszont utadban áll a harmadik lépés kapcsán. Az ami van, akadálya fejlődésednek.

De én látom, hallom, szagolom, ízlelem, tapintom, tudok beszélni, blogolni, chat-elni róla, instagramolni is tudok róla, sőt lefényképezhetem azt, ami van, ami van, ami van, ami van, ami van, ami van. Ami csodás dolog amikor vizsgálgatod és átválogatod azt, ami van és megtalálod a legjobb részét, és jó érzésű pillanataid alapjául használod. Ez egy csodás mód arra, hogy hasznosítsd tudatosságod arról, ami van.

De eláruljuk, hogy az ami van, lelassítja azt, ami jön. Főleg akkor, ha arra fókuszálsz, ami van és nem érzed jól magad, mikor ráfókuszálsz.

Rendkívül élveztük ezt a beszélgetést…. 🙂 🙂 Soha nem kell többet tudnod arról, hogyan reagálj erre a világra. Mert minden egyéb készen áll arra, hogy működjön neked. Te nem fizikai energia voltál, mielőtt ebbe a fizikai testbe érkeztél és a nagyobbik részed még mindig az.

És ahogy ebbe a fizikai testbe érkeztél, a nagyobbik részed nem fizikailag fókuszált maradt, tiszta pozitív energia, ami azt jelenti, hogy amikor kontrasztos pillanatokat élsz meg, és nem vágyott dolgokra lelsz, a belső lényed tudja, mit kérsz, de soha nem fojtja el a vágyott dolog kibontakozását azzal, hogy azt magyarázza, mi hogyan van. Az ahogyan van, lényegtelen abból a szempontból, hogy mi van kialakulóban.

Hahhh, az ahogyan van, ebből a szempontból lényegtelen. De lényeges volt, mert rakétákat indított, amely rakéták belőled indultak, és figyel rájuk, figyelemmel kíséri őket a belső lényed a te rezgési valóságodban. Amely rezgési valóság, ami csak azért, mert nem látod, hallod, szagolod, ízleled, vagy tapintod, még nem jelenti azt, hogy nem valóság. Annyira valós, hogy nevet is adtunk neki: AZ ÖRVÉNY!

Ez egy valóság! Rezgésbeli valóság. Két könyvet írtunk róla! Nagy dolog! Csak te nem tudod, hogy az, mert nem látod, hallod, szagolod, ízleled, vagy tapintod, tehát azt gondolod, az a nagy dolog, amit látni, hallani, szagolni, ízlelni és tapintani tudsz.

Csakhogy az lejárt dolog! Mint a rágó, amiből az összes ízt kirágtad. Ott volt, mikor kellet, de mihelyst vágyrakétát indítottál, amit meg is tettél és mihelyst teletöltötted az örvényedet az összes ötlettel, vággyal, megtapasztalni vágyott dolgaiddal, a figyelmed arra, ami van – hacsaknem eszméletlenül jó érzést nyújt, mikor ráfigyelsz – nem segít a teremtési folyamatodban! Pedig te 🙂 egy teremtő vagy! Te az vagy.

Ebbe a fizikai testbe érkeztél úgy, hogy nagyobb részed nem fizikailag fókuszált maradt, hogy forrásként támogasson.

És itt vagy, hogy az emberiség szépségével kölcsönhatásba kerülj! Ohhh, az áldott csirkefogókkal! 🙂 🙂 Akik nem azt teszik, amit elvársz tőlük. Nem járnak a kedvedben. Önzők! Mert úgy születtek. És mi akarjuk, hogy azok maradjanak, hiszen önzően orientáltnak kell lenned! Csak a saját szemeden keresztül láthatsz.

De míg a másikra számítasz, hogy bizonyos módon viselkedjen, ahogy figyeled őt – mert ebben vagy annyira jó, a m-e-g-f-i-g-y-e-l-é-s-b-e-n; gúnyos célzattal mondtuk, hallottad? 🙂 🙂 – ahogy figyeled őt, úgy a olyan dolgokat – mondhatni úgy, hogy tanítasz – neki, amik ellentmondanak azzal a móddal, ahogyan az univerzum törvényei működnek.

Elvárod, hogy a másik úgy viselkedjen, hogy attól jól érezd magad, aztán, ha nem így tesz, akkor rosszul érzed magad és azt érzed, elvesztetted az irányítást, és ezért őt okolod. De az egész nem róla szól, mert ő nem azért jött, hogy úgy viselkedjen, ahogy te akarod, hanem ő is teremteni jött!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.