Abraham Hicks – Miért az érzelmeket választottuk?

K: Tehát egy természetes könnyed beszélgetés. Miért választottuk…?
Á: Halljátok őt?
K: Hallotok? EZ ÍGY JOBB? 🙂 Miért választottuk a kommunikáció formájaként az érzelmet? Á: Nem választottátok az érzelmet. Az érzelem a rezgési frekvenciákra adott válasz.Jerry-nek és Esther-nek volt jónéhány lakóautója, lakóbusza. Az utolsó években 14 méteres Prevo buszaik voltak. De az egyik legelső járművüknek, amiben utaztak, 86 km/h-nál volt egy vibrációja a kasznijában, ami csak úgy megtörtént 86 km/h-nál. Egyfajta válasz volt arra, ahogy a karosszéria össze volt hegesztve és ahogy a kerekek forogtak. Stabil és kiszámítható volt. Esther vezetett, Jerry hátul ült, a busz elkezdett rezonálni és Jerry elkiáltotta magát “86 km/h!”, mert ez mindig 86km/h-nál történt meg. Tehát az egy rezonancia volt válaszként – ahogy te mondanád – a világ fizikájára. Nos, neked van egy fizikai lényed, aki valójában egy rezgési lény – te mindenek felett rezgés vagy -, tehát, ahogy pár perce fogalmaztunk, a belső lényed, aki a nagyobbik részed – annak ellenére, hogy ezt a legtöbb embere nem tudja – annak a rezgési létezésnek, aki te vagy egy nagy része ez a nem fizikai energia – ami egy adott frekvencián rezeg olyan tartományban, amit te nagyon másnak éreznél vagy hívnál. Nehéz lenne a fizikusaitoknak és tudósaitoknak bekalibrálni ezeket a magas rezgéseket, mert emberi világotokban az összes berendezésetek olyan rezgésekre van tervezve, amikben nagyobb ellenállás van. Tehát nagyon nehéz lenne olyan berendezést találni, amelyik kalibrálni, érteni vagy akárcsak olvasni is tudná a frekvenciáját annak a nem fizikai lénynek, aki te vagy.
Nos – és erről korábban beszéltünk –  ahogy az első lépést csinálod, tehát tudod mit nem akarsz és ezért kéred azt, amit akarsz, ezt a rezgést egy ellenállás-állományból indítod ki egy ellenállás nélküli légkörbe, amiben az azonnal kalibrálásra kerül arra a magas frekvenciára – ezt így lehet a legjobban és legkönnyebben leírni – ahol ellenállás-mentességben van tartva, ami azt jelenti, hogy bármikor ha valami ellenállás-mentességben van tartva, akkor teljes bizonyossággal manifesztálódni fog. Mert csak az ellenállás az, ami valaha is meggátolhatja, hogy valami is megtörténjen.

Tehát a vágyadat a belső lényed tartja ebben az ellenállás-mentes állapotban, de neked még mindig van egy véleményed, hozzáállásod vele kapcsolatban. Tehát a belső lényednek van egy frekvenciája az adott témával kapcsolatban és neked van egy frekvenciád az adott témával kapcsolatban, és az ahogyan azok a frekvenciák egymással elegyednek, határozza meg, hogy rezonálsz-e a lakóbuszodban 86km/h -ánál.

Tehát néha a rezonálás frusztrációval egyenlő – te így fordítod le – néha a rezonálás extázissal egyenlő. Amikor tényleg szinkronban vagy a belső lényeddel, akkor olyan közel vagy a belső lényed rezgési frekvenciájához, hogy olyan kicsi az érzékelt ellenállás, hogy akkor érzed ezeket az érzelmeket. De miért vannak érzelmek? Mert te nem csak rezgési lény vagy hanem fizikai lény is. És a fizikalításod azt jelenti, hogy te egy vegyi gyár vagy. Tehát amikor ez a frekvencia találkozik ezzel a frekvenciával, akkor az ezt a vegyületet termeli, ami frusztrációnak érződik. Amikor ez frekvencia találkozik ezzel a frekvenciával, akkor az ezt a vegyületet termeli, ami dühnek érződik. Amikor ez frekvencia találkozik ezzel a frekvenciával, akkor az egy olyan rezgést termel, ami olyan vegyületet termel, ami szeretetnek érződik, vagy biztonságnak, vagy jól-létnek.
Tehát az érzelmeid a benned lévő rezgési frekvenciák keverékének jelzői. A valaha volt legjobb kérdés az érzelmekről. A valaha volt legjobb válasz az érzelmekről. 

Mert a rezgések és gondolatok dolgokká változnak. És mivel egy fizikai világban élsz, nem jó dolog, hogy van egy vezérlő rendszered? Ami nem csak egy vezérlő rendszer, hanem a fizikai manifesztációja a rezgések keverékének ami van a teljességnek aki te vagy és a lény között, akinek lenni engeded magad bármely pillanatban. 
Ahogy beszéltünk is erről a barátunkkal, te választhatsz, hogy vagy így tekintesz rá, vagy úgy. És az, ahogy te választottál, valahogyan viszonyult ahhoz, ahogy a belső lényed választott, hogy tekint rá. És az ahogyan a belső lényed választott, hogy tekint rá, a meghatározó rezgés. Más szóval a belső lényed soha nem fog csatlakozni hozzád a rezgésedben. Ha a belső lényed valamivel kapcsolatban ugyanazt a rezgést találná, mint te, akkor nem lenne diszharmónia. 

A belső lényeddel való harmóniád, vagy diszharmóniád miatt van érzelmed. Csak a belső lényed soha nem fog csatlakozni hozzád egy gyűlöletes gondolatban. Soha nem fogod jól érezni magad, mikor gyűlölsz. Soha! Mert a belső lényed soha nem fog csatlakozni hozzád. 

Sokszor említettük példaként, hogyha látnál valakit az utcán, aki vérzik, mi tudjuk, hogy segítenél neki. De amikor látsz valakit diszharmóniában, dühben csapongani, akkor gyakran nem akarsz segíteni, inkább közelébe sem mész, annak ellenére, hogy ráférne a segítség.      

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.