Abraham Hicks – Mások véleménye és a siker

kerem-az-infot

K: Egész gyerekkoromban nagyon jól éreztem magam a kamera előtt. Videók, produkciók, mindenféle dolgok…
Á: Most vettük észre, hogy amikor levegőt készültél venni, elvetted a szádat a mikrofontól. Igen, igen, jó!

K: És ahogy öregedtem… – most fodrász vagyok, tanítok, rendezvényeket szervezek, előadok – észrevettem, hogy a közösségi médiában nagyon fontos lett a videó, ami gyermekkoromból fakadó manifesztáció lenne; egy valóra vált álom. Mindent minden nap videóra vehetek. Aztán jöttek a követők, a lájkok, a diszlájkok és minél többet osztottam meg, annál több diszlájkot kaptam. Elvette a kedvemet.

Á: Emberieskedsz. Ezt az emberieskedést csinálod. Nem arra figyelsz, amit a belső lényed… A belső lényed új dolgokra inspirál. Új felfedezésed és tágulásod van. De ha az a fontos mások mit gondolnak róla, akkor jól és rosszul is elsülhet. És amíg stabillá nem válsz annak kapcsán, te hogyan érzel magaddal kapcsolatban, amíg biztosra nem tudod, ki vagy… Néhányan, akik fel sem tudják fogni ki vagy, elmondják mit gondolnak arról, hogy ki vagy, amihez semmi közöd, pontosabban nekik semmi közük, csak te kéred!

Nem is lehetne ezt a napot ennél jobban kezdeni. Hiszen gondolj bele!, mik a lehetőségeid? Hogyan magyarázod el mindnyájuknak “Neeem, én tényleg jó vagyok! Tényleg jó vagyok.” Hogyan fogod mindezt elmagyarázni nekik? Ezért fontos a belső lényedre hallgatni, aki tudja ki vagy, aki az út minden lépését veled tette meg, aki ismer mindent, amit éltél, a tágulás minden részletét.

És a legfontosabb dolog, hogy a belső lényed soha nem néz vissza. Ha te igen, akkor azzal magyarázni próbálod, hol vagy. A belső lényed csak azt ismeri amit életed hatására eddig a pontig kértél és a belső lényed osztatlan figyelmet szentel annak! Osztatlan figyelmet! És amikor eltérülsz attól, akkor nem érzed olyan jól magad. Folytasd nyugodtan! Ezt csak el akartuk mondani gyorsan, mielőtt még a kocsi a hegy lábához érne. 🙂 🙂

K: Ezért vagyok ennyire nyitott, hogy csatorna legyek, hogy halljam a forrásom, mikor valamit megosztok.
Á: Nem kell nyitott csatornának lenned, csak belső érzésedre hallgass és azt figyeld hogyan érzel. Amikor olvasod azokat a kommenteket és rossz érzéssel töltenek el… érted, hogy miért olyan rossz érzés? Igazából, de tényleg igazából miért olyan rossz érzés?
K: Nem.

Á: Mert a véleményed arról, mit mondanak, ezért a véleményed magadról az alapján amit olvasol magadról, hogy mit mondanak, nagyon eltér attól, amit a belső lényed tud. A belső lényed nem megy oda, de te igen és akkor elválasztást okozol. Ezért olyan szörnyű érzés. És nem tudnád – ha lenne ez az életed és ezt követően ezer, ami van – nem tudnád fegyelmezni őket.

K: A kérdés az, hogy részt vegyek-e benne? Ha nem olyan jó érzés, annak ellenére, hogy imádom a videózást, vagy találjak eltérő platformot?
Á: Először van egy kérdésünk hozzád. Ha válaszolsz, mi is válaszolunk a tiédre. 🙂 🙂
K: Szuper!

Á: Szerinted van értelme végigmenni az összes megpróbáltatáson, beleszületni ebbe a testbe, ebbe a fizikai idő-térbe, ismerve a tömegek rémségeit? … 🙂 🙂 tudva mennyire elképesztően színesek és mennyire valószínű, hogy legtöbbjük nem fog tudni megérteni?
K: Igen.
Á: Akkor a közösségi média neked való.
K: Oké!

K: Csak egy újfajta verziója a tömegeknek. 🙂 🙂 El kell érned azt az állapotot, amiben nem a mások véleménye hajt. A legtisztább, legvilágosabb módon így lehet ezt megérteni: Amikor ébren vagy, mindig rezgést bocsátasz ki. Ezért mindig annak a hatása alatt vagy, ami bejön a kibocsátott rezgésed hatására.

Tedd fel magadnak azt a kérdést, hogy te a belső lényed hatása alatt vagy? A belső lényednek megfelelő gondolatokat gondolsz erről-meg-arról? Vagy a közösségi média hatása alatt vagy? Ezzel nem azt mondjuk, hogy mindig szörnyű érzés a közösségi média hatása alatt lenni. Nem ördögnek tüntetjük fel! Ördögök nincsenek! 🙂

Nem azt mondjuk, hogy a gonosz forrása. Csak azt mondjuk, hogy ha megkérded magadtól… amikor azt a negatív érzelmet érzed “Minek a hatása alatt vagyok?”, felismered, hogy feladod hogy a belső lényed hatása alatt légy és mások véleményére hagyatkozol.

Jerry szokta mondani Esthernek, mert volt egy játék, amit elég gyakran játszott egy étteremben, ahol 4 kenyeres tányér volt az asztalon. Azt mondta neki “A mi kapcsolatunk különösen jó, és elmondom szerintem miért olyan jó.” Aztán fogta az egyik tányért, rárakta a másik tetejére és azt monda “Látod mennyire passzolunk egymáshoz minden kapcsán, amire gondolunk? Hiszen a dolgok hasonló érzéssel töltenek el minket.”

És Esther néha poénkodott vele, kibillentette a harmóniából egy kicsit és azt mondta “Kivéve azt az egy dolgot!” “De passzolunk” Más szóval sok az egyezőség. Aztán Jerry folytatta. “Vannak akikkel így vagyunk, vannak olyanok, akikkel épp hogy, meg olyanok is vannak, akikkel semmi közös nincs bennünk. ”

De rengeteg ember azt szeretné, hogy a többi pontosan passzoljon hozzá. És ha nem, akkor meg “Na mit csináljak, hogy velem így viselkedj? Én megváltozom. Olyan leszek, amilyen akarod, hogy legyek. És te, és te, és te, és te, és te, és te… amíg hirtelen olyan sokan lesznek, hogy le kell mondanod erről, mert te képtelen vagy rá.

Aztán szavazást szervezel, hogy milyennek kéne lenned, majd elég hamar nem lesz élvezet ez az élettapasztalat, mert míg azt keresed mi az, amiben mások egyetértenek veled, elveszíted kapcsolatodat a belső lényeddel, aki tudja ki vagy, és mindenben támogat.

Tehát a mondanivalónk a közösségi médiáról, vagy mindenről, ami “emberieskedéssel” van tele “Legyen biztos lábazatod, aztán… kezdj el mozogni. Rakd le az alapokat, aztán kerülj eléjük!” Néha Esther azt mondja “Teljesen egyedül vagyok!” , amit nem akar, aztán máskor meg “Egyedül vagyok, ami rohadt jó! Egyedül vagyok! Én, magam és az önvalóm; mi harmóniában egymással!”

De ha stabil vagy, ha begyakoroltad harmóniádat azzal, aki vagy, akkor bárhova mehetsz, mert az, amit rólad gondolnak nem borítja fel az egyensúlyod. Nem zaklat fel, mert a véleményüknek rólad, semmi köze hozzád. Az egész róluk szól. Arról, ők hogyan éreznek. Na most tényleg a mélyére ásunk. Készen álltok?

Minden téma valójában két téma. Mint egy bot, aminek az egyik végén az van amire vágysz, míg a másik végén ennek hiánya. Ezt ugye nagyjából értitek? Tehát amikor különösen vidám vagy, amikor szárnyalsz, érthetőnek tartod, hogy valakit, aki nem szárnyal bosszant a szárnyalásod?

Mert aktiváltad azt a botot, aminek hatására aktiválódott valami bennük, amit veled társítanak, mert jobban érezték magukat, mielőtt észrevették szárnyalásod.

A korai időkben Jerry-nek volt egy koncepciója, amiről egy idő után lebeszéltük. A következőt javasolta “Ábrahám, nem lenne jó, ha lennének börtönszigetek? Például a rablók egy szigeten lennének és egymástól rabolhatnának. 🙂 Akik meg másokat erőszakolnak szintén egy szigeten erőszakolgathatnák egymást. 🙂 🙂 A gyilkosok szintén egy szigeten lennének és egymást öldösnék.”

És mi azt mondtuk “Már vannak ilyen szigetek. De egy dolgot kihagytál. Azt, hogy aki fél, hogy megerőszakolják, egy szigetre kerül sz erőszakolókkal. Aki attól fél, hogy kirabolják egy szigeten lesz a rablókkal. Mert te azt kapod, amire gondolsz, akár akarod, akár nem.”

És a tömeg elcsendesült. 🙂 🙂 Érdemes ezen elgondolkodni, ugye? Tehát vannak ezek a rezgési szigetek. Amit itt csinálunk – és ez a valaha legjobb munkánk -, az hogy meggyőzünk téged arról, hogy hagyj már fel az eredménytelen és hiábavaló próbálkozásoddal, hogy mások kedvében akarsz járni. Ami nem azt jelenti, hogy a legrosszabbik énedet mutatod a világnak, hanem, azt, hogy ráhangolódsz arra, aki vagy, és azt mutatod a világnak.

Mert ha nem arra törekszel, hogy annak a hatása alatt légy, hogy mások megbecsülését és jóváhagyását keresed, hanem a forrásodra hangolódsz és a szeretetre, amihez a forrás-energiád rezgésileg passzol és így szilárd és következetes vagy rezgésedben, akkor ha kimész a világba és félreértenek, akkor megérted, hogy félreértenek.

Nem veszed sértésnek, mert stabilak az alapjaid. Mert te tudod ki vagy és többé a stabil alapjaidat nem az ingatagoktól próbálod megszerezni, akik nem tudják ők kik.

És ezért vagy annyira dühös sokukra, mert ők nem elég stabilak ahhoz, hogy azt nyújtsák neked, amit elvársz tőlük.

De a szeretetet az összes rossz helyen keresed. A stabilitást rossz helyen keresed. A jóváhagyást rossz helyen keresed, a lájkokat az összes rossz helyen keresed.

K: A másik kérdésem, hogy ha sikeres vagy, akkor bevonzol más sikeres embereket…
Á: Mi azt… profin közbe tudunk vágni, ugye?
K: Igen.
Á: Egy mondat és folytathatod. A siker öröm. Pont. A siker az a harmónia és harmóniában lenni a világban. Érezni azt, aki vagy. A tudás magabiztossága. A vonzás pontja. A siker rezgési egyezőség a saját örvényeddel. Ez a siker! Ezt még soha nem mondtuk. Ez a meghatározás örökre megállja a helyét. A siker rezgési egyezőség a saját örvényeddel. 🙂 🙂 Ez a siker.

Ami mindent jelent, amire valaha vágytál. Persze, könnyű megérteni miért gondolod, hogy a siker a pénz, az anyagi dolgok, vagy akár az elismerés, de valójában rezgési egyezőséget jelent azzal, amit az élet hatására preferálsz és kérsz.

A siker és az elégedettség is, haladás annak irányába, aki valójában vagy. Nem visszatekintés arra, aki régebben voltál. Nem indoklása annak merre tartasz azáltal, hogy elmagyarázod milyen rossz volt és mennyire jobbat érdemelsz. A siker és az elégedettség a haladásról nem a megérkezésről szól. A haladásról annak irányába, aki valójában vagy és amit kértél.

Ez hosszabb lett egy mondatnál, elragadtattuk magunkat. 🙂 🙂 A vonzás törvénye a hibás. 🙂 🙂 Szóval folytasd, ha tudod! 🙂

K: Tehát csak a saját rezgésedért, manifesztációdért vagy felelős. Más ebben nem segíthet. Ez egy lélek-lélek, forrás-lélek utazás.
Á: Sok ember lesz a segítőd. Sok a hatás, a pozitív hatás és a támogatás. De az alaphangját annak, amit vonzani akarsz, neked kell megadnod! Tehát ha sebezhetőnek, bizonytalannak érzed magad, akkor melyik szigeten vagy, kihez passzolsz, és mennyi segítségre számíthatsz azoktól, akik úgy éreznek, mint te?

Míg a belső lényed arra fókuszál, akivé te rezgésileg váltál. Az emberek jó szándékúak és csodálatosak és nem tiszteletlenségből beszélünk “emberieskedésről”. De annak kapcsán hol van a vezérlőd, hol kell keresni, hol és hogyan kell megérezni milyen irányt vegyél és mit csinálj?

A rövid-tömör válasz, hogy ha nem jó érzés, akkor rossz irányba mész. Tehát, amikor azokat olvasgatod és jön az érzés, kezdesz elbizonytalanodni, hogy még az sem biztos, hogy folytatni akarod, akkor vagy úgy, mint a beszélgetésünk elején. Elbizonytalanítottak azok, akik nem tudják miről beszélnek. Akik nem élénkek ráhangoltak és lelkesek. Akik nem a te sikered mellett vannak, hanem sikertelenségüket sikered kritikájával indokolják. 🙂 🙂

Nem lehetsz elég szegény, hogy a szegényeket gazdagítsd, vagy elég beteg, hogy a betegeket egészségesebbé tedd. Vagy elég szomorú, hogy a szomorúakat boldogítsd. Az kell lenned, amilyen szeretnéd, hogy ők legyenek.

És ha te az vagy, akkor lehet, hogy egy gyenge pillanatban – amikor nem védekeznek, magyarázkodnak, vagy szegülnek szembe azzal, akik ők valójában – , épp miután felébredtek, – mert mindenki van úgy, hogy harmóniában van – lehet, hogy egy gyenge, ellenállásmentes pillanatban kapod el őket és lehet, hogy meglegyinti őket a sikered és felemeled őket saját vágyott sikerükhöz.

És ha ezzel a gondolkodással mutatod be, amit bemutatsz… mert lényed minden porcikájában benne van mások felemelése, hiszen ez vagy: Tanító vagy! Tanító, tanító, tanító, tanító! Te tanító vagy! És a tanítóknak tanítaniuk kell!
K: Igen.
Á: És vannak, akik készen állnak rád, vannak, akik nem. És tanításod sikerének nem lehetnek mércéi azok, akik nem állnak készen rád.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.