Abraham Hicks – Magokat ültetsz

kerem-az-infot

Á: Tudod, amikor magot ültetsz a földbe és hajlandó vagy türelmes lenni, hogy esélyt adj neki azt tenni amit tenni szokott mielőtt a növekedés bármi jelét adná, akkor nem igazán vagy türelmetlen vele kapcsolatban, nem vagy, mert megérted, megérted, hogy egy folyamatról van szó és megérted, hogy olyan dolgok történnek, amiket még nem látsz. De elfogadod azokat a dolgokat, amiket nem látsz, mert tudod, hogy folyamatban vannak, és idővel látni fogod.

Valójában ez az, amiért tudatosan úgy döntöttél, hogy ebben a fizikai testben legyél, ebben az élvonalban, ebben a lenyűgöző térben és időben. Mert tudtad, hogy mindenféle magot fogsz ültetni, amiket végül kihajtani és teljesen kifejlődni látsz. De a tudatos teremtők ezen élvonalbeli testületében mi szeretnénk, hogy olyan állapotba kerülj, amiben éppoly izgatott és lelkes vagy amiatt ami a föld alatt történik, mint akkor, mikor napfényre jön és láthatod.

Szeretnénk téged teljességgel meghívni az örvényedbe, amiben olyan energiára érzékeny lény vagy, hogy annyira felvillanyoz az energia mozgása, hogy észreveszed a javulást a saját rezgési lényegülésedben, és annyira felvillanyoznak érzelmi kalandjaid a manifesztációt megelőzően, mint a manifesztációt követően. Érted mire gondolunk? Akarjuk, hogy elhidd mielőtt látod és villanyozzon fel a belé vetett hited. Ami más, mint látni és úgy hinni benne, ugye?  És ez a kulcsa az igazán nagy teremtésnek is.

Ebbe a testbe és ebbe a közegbe nem azért jöttél, hogy hétköznapi teremtő legyél. Nem azért jöttél, hogy csak megfigyelj és újra-teremts. Nem azért jöttél, hogy halmokba rakd a világ manifesztációit, hogy mindent halmokba rakj, aztán azzal töltsd az életedet, hogy hasonlítgass, vizsgálgass, megítélj, talán elítélj, vagy dicsérj bizonyos halmokat. Semmi ehhez hasonló oka nem volt annak, hogy ide akartál jönni.

Amiért itt akartál lenni, az az első kézbőli, tapasztalati ismeret, hogy milyen az, amikor megszületik benned egy ötlet, aztán az ellenállás hiányának állapotában vagy és érzed ahogy a világokat teremtő energia rajtad keresztül tör annak az ötletnek a teremtése felé. Ezért jöttél. (taps)

És olyan jó dolog boldognak lenni, csak azért, hogy boldog légy és nem azért mert valami manifesztálódik, aztán fókuszálsz rá és boldog vagy miatta.

Ha úgy hangzik neked, hogy mi most – közös játékunk kezdeti perceiben -, megpróbálunk lebeszélni a manifesztációkról, akkor nem arról van szó. Sőt talán annál is több könnyen hozzáférhető manifesztáció küszöbén állsz, mint amit eddig tapasztaltál, vagy akár elképzeltél, mihelyst ez tényleg beépül és átmegy neked. Mindenfele manifesztációk, majd látni fogod. Sőt, lehet, hogy lesznek manifesztáció ellenes hajóútjaink. 🙂 Hiszen annyi mindent manifesztálsz, hogy nehéz betárolnod. 🙂

Tehát nem arról van szó, hogy próbálunk lebeszélni a manifesztációkról, hanem fel szeretnénk ébreszteni benned azt a nagyon mély megértést, amivel születtél, hogy az élet valójában az energiák egyesítéséről szól és azt, hogy – miközben anyagi dolgokra vágysz – az energia összhangjának elérése úton az anyagi dolgok felé a NAGY ESEMÉNY!

Jó ideje figyelünk téged. Már azóta, hogy a föld alatt voltál, mielőtt ebbe a káprázatos testbe érkeztél és a következőt tudjuk rólad, ami biztos, biztos, biztos, biztos, biztos!

Mindenre azért vágysz, legyen az bármi, egy anyagi tárgy vagy egy kapcsolat, vagy egy halom pénz, legyen az bármi, azért akarod, mert azt hiszed jobban érzed magad, ha meglesz.

Tehát van benned egy tudás arról, hogy jó dolog, ha jól érzed magad. Mi csak azt szeretnénk, hogy többször érezd magad jól, többet legyél tudatában annak, amikor jól érzed magad, és legyen fontos, hogy jól érezd magad, mikor nem érzed jól magad.

Szeretnénk, ha nem a jó érzés mögötti hátsó szándékra fókuszálnál “Oh, igen, elmegyek erre az Ábrahám izére és megtanulom ezeket a dolgokat és figyelek az energiáimra és az érzelmeimre, azért, hogy azt, meg azt, meg azt is elérjem.”

Mi erre azt mondjuk, amit elérsz az egy létállapot, amit az összes csodás dolog követni fog. Amit el akarsz érni az egy létállapot, amit az összes többi csodás dolog követ. Amit el akarsz érni, az egy létállapot és milyen az a létállapot, milyen az a létállapot? A tisztánlátás állapota, az érdemesség állapota, a szeretet állapota. A szeretet állapota, ami annyira átható, annyira jelenlévő, annyira stabil és annyira természetesen az aki vagy, hogy bármi, aminek köze nincs a a szeretethez szinte sokkolni fog, mikor megtörténik, mert annyira nem te vagy.

A tisztánlátás egy olyan állapota, ami annyira stabil, hogy bármely pillanat, amiben egy kicsit is zavartnak érzed magad, biztosan tudni fogod… csak abban a kis eltérülésben, kis díszorientációban biztosan tudni fogod, hogy egy pillanatra szem elől vesztetted a jeledet, amire vissza fogsz találni, és ez az egész azt jelenti neked… és azért vagyunk annyira felvillanyozva azzal kapcsolatban, hogy hallod, és úgy fogadod, ahogy általában, mert értünk valamit a vonzás törvényéről, amit te érteni kezdesz, mégpedig azt, hogy a vonzás törvénye a lendületről szól.  A lendület a stabil fókuszról szól. A stabil fókusz a lendületről szól. A lendület a stabil fókuszról szól. A stabil fókusz lényege, hogy a vonzás törvénye stabilan reagál arra, amire csak fókuszálsz.

Más szóval, kezedben van a világokat teremtő energia!

Gyakran felvillanyozza Esther-t valami, ami történik és mi azt mondjuk “Felvillanyoz minket a felvillanyozódásod! De ez csak gyerekjáték. Csak gyerekjáték.

Arra számítunk, hogy míg együtt játszunk – annak nagyszerűsége miatt, aki vagy és hajlandóságod miatt, hogy életedről beszélj és azért, amit tudunk rólad és a belső lényed részvétele miatt ebben a teremtő beszélgetésben – felfedezed igazi erődet! És, hogy úgy távozol innen, hogy tényleg tudod, ki vagy. És ha mi mind megértjük úgy, ahogy mi mind meg akarjuk érteni miközben eleget beszélünk az általad megélt dolgokról, arra is számítunk, hogy erről a pontról továbblépve örökkön örökké boldogan élsz!  (taps)

Ohhh ez óriási élmény lesz. Nagy itt a szeretet irántad.  És még folytatni fogjuk!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.