Abraham Hicks – Légy boldog és laza!

kerem-az-infot

K: Jaaa, raktam pár cuccot az örvénybe! És bulizni akarok! És minderre egyszerre jöttem rá, hogy annyira szeretem anyámat és a testemet, és EZT annyira szeretem. Mindez a dolog ide jött! És szeretem itt, az itt örökkévalóságát. Nézd Ábrahám, mi itt vagyunk!
Á: Légy az itt küszöbén, az itt küszöbén, igaz?
K: A küszöbön, a küszöbön… Van több!
Á: Sokkal több!
K: Ez jó! Beszélni akarok! Érezni akarom. Úgy érzem, amit beleraktam, az valami nagyon jó! És tudom, ha bevonzok valamit, akkor valamit kirakok és valami többet bevonzok és lehet, hogy az is kirak valamit és … tehát a lényeg a jól-lét! És tudom, hogy nagyon erős jól-létre vágytam és annyira a befogadásának irányába fordultam és elfogadom!
Á: Te így születtél és az úton újra felfedezted!
K: És ez nagyon erőteljes! Tényleg nagyon jó érzés!
Á: Mit gondolsz, be tudod azonosítani a titkot? Nem is titok, csak annak tűnik, mert a legtöbb ember nem teszi. Mit gondolsz, mi az alapvető oka, vagy titka, hogy ilyen könnyen visszatértél a pozitív elváráshoz?

Mert ott születtél, mint mindenki más és most megint ott vagy. A szavak, amiket mondtál és az a rezgési leírás, amit sugároztál, tudatja velünk, hogy a pozitív elvárás állapotában vagy. De nem mindig volt így. Tehát mi volt az a fordulópont, amitől ebbe az állapotba kerültél? Meg tudod fogalmazni?

K: Hogy… mi volt a fordulópontom?
Á: Mitől döntötted el, hogy “CSAK LAZÁN!” ? 🙂
K: A jó érzés utáni vágy. A rossz érzés… Nem akartam magam rosszul érezni többé. És jól akartam magam érezni.
Á: Szerinted a jó érzés utáni különleges vággyal születtél, amitől nem voltál hajlandó rosszul érezni magad? Szerinted mennyi ideig éltél ebben a gyönyör testben úgy, hogy rosszul érezted magad? Szerinted mennyi időbe került, hogy a fókuszodat újra harmóniába irányítottad?

K: Megismételnéd?
Á: Nos, igen, de akkor a sztorit nélküled meséljük el. 🙂 🙂 Mert szeretnénk, ha mindannyian ezt hallanák rólad. Nos az életet a következő módokon lehet élni. Ez annyira hasznos lesz neked és mindannyiuknak. Tehát itt vagy a fizikai testedben a forrás kiterjesztéseként. Igaz? Ezt ugye mindenki érti? Tehát éled az életet, tudod mit nem akarsz, ezért tudod, mit akarsz és vágyrakétákat indítasz útnak. Egy olyan valóságot, egy rezgési valóságot teremtesz, amivel nem tartod a lépést. Kontrasztos életed többet és gyorsabban teremt annál, mint amivel tartani tudnád a lépést. Tehát a legtöbb emberrel az történik – mivel figyelmen kívül hagyják az érzelmeiket, nincsenek igazán tudatukban belső lényüknek -, hogy élik az életet, rakétát indítanak és semmit nem tesznek, hogy felé haladjanak. Aztán az életet nehezebben élik, erősebb rakétát indítanak és semmit nem tesznek, hogy felé mozduljanak. Aztán élik az életet, egy másik rakétát indítanak és semmit nem tesznek, hogy felé mozduljanak. Tehát a szakadék aközött, amivé váltak és amivé válni engedik magukat, egy élesebb, érzelmileg negatívabb érzéssé válik. A legtöbb ember így él. Aztán, néha meglátják a fényt, más szóval néha van olyan tapasztalatuk, hogy van egy nagy felismerésük, valami nagyon rossz történik, amitől nagyon jól akarják érezni magukat és utat találnak hozzá és a változás tudatossága új életmódjukká válik. És ez történik a legtöbb emberrel. Ez történik a legtöbbekkel, akik eljönnek ezekre az összejövetelekre. A legtöbb emberről azt mondjuk és a legtöbbről, aki itt van, hogy hagytad, hogy az élet nehezebb legyen, mint lennie kéne, mielőtt megelégelted volna és elkezdtél volna tenni érte valamit.

Te nem ilyen ember vagy. Te olyan vagy, aki akart és harmóniába került, akart és harmóniába került, akart és harmóniába került, akart és harmóniába került, akart és harmóniába került, tehát soha nem hagytál nagy különbséget aközött, ahol lenni szerettél volna és ahol voltál.

Ezt tükrözték hozzánk intézett nyitó szavaid. “Én szeretem ezt és szeretem ezt és szeretem ezt és szeretem ezt és szeretem ezt. Tehát két módja van – van több is – de ezen a két jól elkülöníthető módon élheted az életet. Lehet fontos neked, hogy jól érezd magad, így is születtél, lehetsz érzékeny az érzéseidre és tehetsz valamit érte, fokozatosan, hogy az egyensúlyodat fenntartsd. Azok, akik ismernek azt mondják majd “Jaaa, ő mindig laza volt, soha nem hagyta, hogy bármi igazán zavarja. Mindenből a legjobbat hozta ki. Elvolt, egy boldog csávó. Egy boldog ember!”

De amit az emberek szinte mindenki másról mondanak, az az, hogy ” Jaaa, sok stresszt és feszültséget tapasztal.”
Érted mire célzunk? Nos, most, hogy pontosan beazonosítottunk… van-e valami, amit akarsz tőlünk? Szerinted csak azért jöttél ide, hogy szemléltesd a LAZASÁGOD? 🙂 🙂
Mi ezért választottunk! De neked mi volt a szándékod?
K: Egy megerősítés! De… ja… mert tudom, hogy rezgési, mielőtt fizikai és…
Á: A válasz igen!
K: Oké, nincs több kérdésem. (taps)

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.