Abraham Hicks – Hogyan változtass könnyen a hiedelmeiden

kerem-az-infot

K: Gyakran mondod, hogy egy hiedelem az csak egy gondolat amire folyton gondolunk. És én gyakran azon elmélkedem, ezt meddig lehet tágítani? Tudod nekem az a hiedelmem, hogy a föld 24 óránként fordul egyet, a háromszögnek három szöge van és az emberi lényeknek fehérjére van szükségük. Mindenezek az érdekes hiedelmek, amiket életem során felszedtem, gyakran válhatnak… például az elmúlt tíz évben sok hiedelmet szedtem össze a táplálkozás, az edzés az életstílus és annak kapcsán mit kell tennünk, hogy egészségesek legyünk, hogy jól nézzünk ki, meg hasonlók és ez átmehet megszállottságba, az embert nyomaszthatja, ugyanakkor néha érdekes is lehet beleásni ezekbe a részletekbe, és néha…
Á: Amikor érdekes, a belső lényed veled van, amikor nyomasztó, akkor nincs. Más szóval, használd a vezérlődet arra, mely gondolatok vannak szinkronban a tágabb nézőponttal és melyek nincsenek.
K: Ez szokott velem történni, igen.
Á: … melyek a megértés valódi alapjai. Tudod a valóság folyamatosan más dolgokká alakul. Van aki mondhatja, elég jó bizonyíték van arra, hogy forog a föld, meg a háromszögnek három oldala van, de emlékeztetni szeretnénk téged arra, hogy a dolgok manifesztációi csak gondolat trendeket követnek. Tehát sok dolog van, amiket az emberek megfigyelnek a jelenlegi társadalomban, amiken gondolkodnak, amikben hisznek és amiket ezért állandósítanak, de inkább nem élnének meg. Igazságok, bizonyságok, bizonyítékok, amiket inkább nem élnének meg.
Mi azokra a rezgési örvényedben lévő igazságokra szeretnénk felhívni a figyelmedet, amiket minden esetben igenis élni akarsz és amiket a forrásenergiád támogat.
Mi csak figyelmed irányultságára biztatunk. Tudjuk, hogy egy fontos dologra akarsz kilyukadni, úgyhogy folytasd!
K: Szóval, szeretem az egész táplálkozási információ dolgot, mert személyes példám köt hozzá. Körülbelül 20 éves korom óta sok adatot és szabályt memorizáltam arról, mi egészséges, mi nem és mely étrend-kiegészítőknek milyen hatása van, mennyit kell edzened és mikor, meg ilyen hülyeségek. És úgy néz ki, hogy… tudod, hosszú ideig arra alapoztam…
Á: Nos, mi van ha onnan ahol most állsz, annak az információnak az összegyűjtése a legkisebb ellenállás útja és ezért szolgálatodra van? De mi van, ha miután azon a járművön utaztál egy ideig, az a szándékod, hogy itt az idő egy másik járműre? Azt akarjuk visszakérdezni, hogy hajlandó vagy engedni, hogy a hiedelem rendszered a vágyaiddal fejlődjön? Hajlandó vagy az az alkalmazkodó lény lenni, aminek születtél?
Mert sok dolog van, amikben a társadalmad vagy az emberiség hitt egyszer, de többé alkalmatlanok, viszont ott voltak mikor szükséged volt rájuk. Ott voltak azok a hiedelmek és szolgáltak téged, mert gyakran egy hiedelem kezdete – ami az egyetlen, amit találhatsz – arra szolgál, hogy a következő helyre kerülj, hogy egy további vágyat indíts útnak. De akkor az a kezdeti hiedelem nem az a jármű, ami szolgál téged.
Tehát ragaszkodni valamihez, csak azért, hogy legyen mihez ragaszkodni tradíciók alapján, vagy mert anyám azt gondolta, vagy ilyesmi…
Jobb útmutatás jön belőled, ami mindig az örvény verzióhoz vezérel, ami mindig az az új és fejlettebb jármű, amire vágysz.
K: Imádom az egyik járműről a másikra váltás ötletét. És szerintem az egyetlen dolog, ami visszatart, hogy teljesen ezt csináljam a …
hiszen tényleg új járművek jönnek elém, amikbe beszállhatok… a régi járművekből származó bizonyítékok.
Arra vagyok kíváncsi, hogy az összes bizonyíték, azok a tanulmányok, amiket olvastam… azok csak manifesztációi voltak annak a rezgésnek, ami akkor bennem volt?
Á: Igen!
K: És nem feltétlenül voltak igazak ahhoz, ami a következő tapasztalatom lesz?
Á: Bizonyítékul szolgáltak a benned lévő dolgokhoz és sokszor a legkisebb ellenállás útját jelentették, hogy távolabbi helyre kerülj. De nem olyan hiedelmek, amik életed minden napján szolgálnak, mert te egy fejlődő lény vagy.
K: Annak a nyomásnak a felelőssége alól hogyan oldjam fel magam, amit régebben magamra raktam a régi manifesztációk alapján?
Á: Segít, ha azt mondod “Ott volt, mikor szükségem volt rá. A tisztánlátás volt, amit megtaláltam, ami nagy hasznomra volt. És most egy tisztább állapotban vagyok!” Nagyon röviden:
Tudod mit akarsz, így rakétát indítasz útnak arról, amit akarsz és mindig van egy rés. Tehát arra fókuszálsz, amit akarsz és zárod a rést és most csak egy rezgésed van és a vonzáspontod olyan, hogy azt bevonzod. Tehát bevonzottad, elérted, megteremtetted azt, amit el akartál érni. De most van egy teljesen új kiindulási pontod is, egy rakás új kontrasztos tapasztalattal, amikből teremtesz. Tehát most, a sok új kontrasztos tapasztalat hatására egy másik vágyrakétát indítasz. Szóval ez mindig így van.
És soha nincs szolgálatodra az, ha visszatérsz azokra a kezdeti dolgokra.
K: Erre gondoltam. Jó ezt hallani. Klassz!
Á: És vigyük ezt egy kissé tovább. Jól átment ez neked, érezted, hogy helyére kerül. El tudod képzelni mi az, amit a belső lényed tud rólad, amit nem állsz készen elhinni? El tudod képzelni mi az, amit a belső lényed a benned lévő potenciálról tud? Az anyagcserét, a stabilitást, a sejtszintű reprodukciót illetően? El tudod képzelni mi az, amit a belső lényed tud, amit nem állsz készen elhinni, mert a jelenlegi bizonyíték nem támasztja alá azt a hiedelmet, viszont a rezgési bizonyíték igen?
Ja. Ezért haladnak a dolgok elég lassan az embereknél, mert annak a bizonyítékát akarod használni, ami már manifesztálódott, ahhoz ami manifesztálódni fog. Ehhh! 🙂
Így csak abból lesz több, ami már manifesztálódott. De olyan sokféle új rezgési bizonyíték van, ami vadonatúj manifesztációkhoz vezet.
Mint például az, hogy az emberek kijönnek egymással, az hogy a harmóniáé a meghatározó rezgés, az hogy olyan emberek csoportjai, akik ismereteiket az idők során összegyűjtötték, összejönnek és együttműködve dolgoznak, hogy dolgokat jobbá tegyenek, nem rosszabbá. Olyan sok lehetőség van amit a most valósága nem támogat.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.