Abraham Hicks – Hideg, meleg, forró!

kerem-az-infot

Á: Még jön! Ezt hallottad! Még jön! A segítség úton van! Vannak lehetőségeid! Vannak lehetőségeid! Nem kell elsietni a dolgot! Érzed? Érzed? Nem arra vagyunk kíváncsiak, hogy Esther tolmácsolásából hallod-e, hanem, hogy te érzed-e, a munka alapján amit az előbb elvégeztél? Teljesen rendben van, ha ide jössz és a szándékodat közlöd velünk, és rendben van, hogy Esther megkapja a válaszunkat és elmondja neked, amit lehet, hogy meghallasz, lehet, hogy nem! De nagyon szeretnénk, hogy értsd, hogy amikor kérsz, akkor megadatik! És a nyugodt rezgés állapotában, valószínű, hogy meghallod az impulzust! Az impulzus ötlet formájában érkezik. Ötleted támad valami kapcsán! Vezetsz az úton és jön az impulzus, hogy menj valahova! De figyelembe véve legtöbbetek ellenállását, egyből nem a vágyott válaszra fogtok találni! Hanem mentek valahova, ami valahova, ami valahova, ami valahova, ami valahova, ami valahova vezet! És az út minden állomása élvezetes lesz! Hacsak nem hibáztatod magad, hogy egyből nem oda mész!
K: Néha ezt csinálom!
Á: Hideg! 🙂 🙂 Melegítsd fel!
K: Arra gondoltam, hogy…
Á: Látjátok mit értünk hanyag gondolkodás alatt? Semmi gond! Mindenki ezt csinálja. Olyan sokszor vannak az életedben olyanok, akik azt mondják “Mondd el az igazat!” Ja igen ez megesik! De tőlünk soha nem fogod hallani, hogy “Mondd el az igazat a meglévő valóságodról!” Mert a meglévő valóságod igazsága akadályozza a valódi valóságodat! Ezért arra kérünk, hogy találd meg a legkisebb ellenállás útját ahhoz, aki valójában vagy! Nem arra kérünk, hogy elmagyarázd, hogyan kerültél ide! Voltak elegen akik kényelmetlen helyzetbe hoztak! “Mondd el az igazat! Akarom tudni! Mondd el hogy érzel!” “Neeem!” Mondd el, hogy érzel!” “Félek tőled!” 🙂 🙂 Szeretnénk, ha nyugtatnád magad. Olyan szavakat mondj amik melegebbek. Nem könnyű, ugye? Olyan, mint amikor egy vonat 130-cal megy az egyik irányba. Nem akarod hirtelen azt, hogy 130-cal menjen a másikba! A hirtelen váltás nehéz a vonat rakománynak! És fizikai értelemben sem lehetséges. Lelassul és aztán gyorsul fel újra! Csak azt szeretnénk, tudd, hogy tudod jobban nyugtatni magad a saját gondolataiddal és szavaiddal. Nyugtatnod kell magad, hogy beengedd azt a bőséget, amit akarsz és megérdemelsz! És azzal nem nyugtatod magad, hogy beengedd azt a bőséget, amit akarsz és megérdemelsz, ha arról beszélsz, milyen rosszul mennek a dolgok, vagy ha rosszat állítasz magadról, vagy arról hogy semmire nem vagy képes. Nézd meg mi az ami alátámasztja! Szeretnél még beszélni? Beszélni valami általánosról? Valami tényleg általános állapotról a vonzáspontoddal kapcsolatban?
K: Igen. Mondogatom, hogy a dolgok jobbá válnak, a dolgok tökéletes kibontakozása vár rám…
Á: Ti hisztek neki? 🙂 🙂 Na jól van! Jól van így! Mert túl sokat akarsz, túl gyorsan mondani! Ekkor jön az erőfeszítés, aztán keményen erőlködni kezdesz és minél többet próbálkozol, annál jobban a viszályára… Tehát mondj nekünk valami jót, valami nyugtatót, valami nagyon nagyon meleget, nyugtatót, amit tényleg úgy is gondolsz. Amit könnyen mondasz és úgy is érted!
K: Szeretem az életet!
Á: Ja! Szeretem az életet! Mondj valami mást!
K: Leginkább boldog ember vagyok.
Á: És ez így is van. Legfőképpen boldog ember vagyok, hacsaknem a pénzre gondolok. 🙂 🙂
K: Igen, valóban.
Á: Tehát mik azok a dolgok, amikre könnyen gondolsz és a boldogságodban semmi ellenállás nincs. Semmi nem gátolja a boldogságodat, amikor erre gondolsz: San Antonio Spurs. Nem jó, nem jó, nem jó a város, de Esther mondhatja ezt! Mert amikor a San Antonio Spurs-re gondol, akkor az boldogsággal tölti el, boldogsággal tölti el!
K: Boldogsággal tölt el, ha tánczenét hallgatok.
Á: Igen! Valami más?
K: Amikor edzek, boldog vagyok.
Á: Igen! Élvezed a tested vitalitását! Igen! Valami más?
K: Amikor egészséges ételeket eszek, akkor boldog vagyok.
Á: Igen!
K: Amikor olvasok, boldog vagyok.
Á: Igen.
K: Amikor meditációs anyagokat hallgatok, boldog vagyok.
Á: Ezt elhiszitek??? Igen, jól van! Most válassz ezek közül egyet! Bármelyiket! Fókuszálj rá, mert tényleg ott vagy, ellenállás nincs és fókuszáljunk egy kicsit konkrétabban rá, hogy növeljük a lendületét! Tehát azt a témát válaszd, amiben a legkisebb az ellentmondás, az ellenállás, és a legkönnyebb boldognak érezned magad, ha rágondolsz. Melyik?
K: Tánczene.
Á: Jól van! A tánczene! Most beszélj bővebben erről! Kissé több figyelmet adj neki.
K: Szeretem azt amilyen érzéssel eltölt, imádom az energiáját, szeretek táncolni, szeretek táncolni, szeretem a mixeket. Jó hangulatba kerülök általa.
Á: Érzitek a lendület növekedést! Érzitek a hangjában a tisztaságot? Észrevettétek, hogy egy kicsit hangosabbá vált? Folytasd! Folytasd!
K: Teljesen elengedem magam és minden ellenállástól megszabadulok, mikor zenét hallgatok.
Á: Folytasd!
K: Boldog vagyok. Táncolok, ugrálok. Teljesen elengedem magam, és megszabadulok minden ellenállástól.
Á: Tehát, azt mondod, hogy amikor így fókuszálsz, akkor kezdenek jönni az inspirációk és a tested ritmikusan kezd mozogni, mintha tágabb nézőpontból irányítanák?
K: Igen.
Á: Van úgy, hogy azt veszed észre, hogy a szokásostól eltérően mozogsz és érzed a tökéletességét?
K: Igen.
Á: Igeeen, tehát most már melegebb, melegebb, melegebb, forró, forró, forró! Megérkeztél! Ennyi volt! Na, jöjjön az amit mindenkinek hallani kell. Úgy tűnik, hogy a zenéről beszél, a pénz helyett! De amikor zenéről beszél ellenállásmentesen, akkor nem gátolja a pénzt.
K: Ez ennyire egyszerű?
Á: Igen az. Igen az. Tehát az a megoldás, hogy ellenállásmentes témát válassz, és hagyd, hogy a természetes erőforrások szolgáljanak. És hamarosan úgy érzel majd a pénzről, ahogy a zenéről.
K: Tehát a lényeg, hogy olyan dolgokra fókuszáljak, amik jó érzéssel töltenek el és a többit hagyjam ki az egyenletből!
Á: Igen, igen! Igen! 🙂 🙂 Forró, forró, forró, forró, forró! Igen nagyon jó!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.