Abraham Hicks – Hangolódj a forrásra!

kerem-az-infot

Á: Szép délutánt! Rendkívül örülünk, hogy itt vagytok! Jó összejönni a társteremtés céljából, egyetértetek? Tudjátok, mit akartok? Élvezitek a tágulásotokat? Akkor is, ha fájdalmas? 🙂 🙂 Hát, először gyakran az! Először a tágulás gyakran kényelmetlen, mert ha egy vágyad születik, vagy egy olyan vágyra fókuszálsz, ami egy ideje már benned munkálkodik, de a jelenlegi nézőpontból egyáltalán nem hasonlít semmi olyanra, amit akarsz, akkor van benned egy rezgési diszharmónia, ami érzelmi vezérlő rendszeredet képviseli.

Tehát minél rosszabban érzed magad, annál jobban megy jól neked. 🙂 🙂 Minél többet kértél, annál több lendülete van rezgési szempontból a rezgési valóságodban. Csak az van, hogy pont itt és most, negatív érzelmed idején ellentétesen fókuszálsz azzal, aki valójában vagy és amit valójában akarsz.  És nincsenek szavak, amiket rezgésünkből Esther gyakrabban lefordított azoknál. Mert ez a legfontosabb dolog, amit tudni és amire emlékezni kell és amit leginkább el kell nézned magadnak. Mégis ez az, amin legtöbbetek elbotlik, mert emberi teremtmények és lenyűgöző lények vagytok. Erős teremtők emberi formában, akik olyan sok manifesztációt teremtettek maguk köré, amit látni. hallani, szagolni, ízlelni és tapintani tudtok és amit úgy hívtok – illetve van egy hamis általánosan elfogadott vélekedés köztetek -, hogy ez a valóság.

És mi azt mondjuk “Persze, hogy valóság, de egy része a valóságnak. Csak egy része a valóságnak és ami a legfontosabb, hogy az a része a valóságnak, ami valójában múlt idő a teremtő képességed szempontjából. Ami manifesztálódott, az valójában lejárt lemez. Mert ha egyszer manifesztálódott, akkor az már végigjátszotta magát az összes rezgési bizonytalanságon. Manifesztált, látható-hallható-szagolható-ízlelhető-tapintható, mások által is látható és érzékelhető tapasztalattá vált.

Tehát azt gondolod, hogy annyira valóságos, és az, de nem annyira valós, vagy annyira fontos, mint a rezgési valóság, ami még a kialakulás állapotában van. És neked erre a legnehezebb emlékezned és magadat megnyugtatnod.  Mert ami manifesztálódott az annyira fontosnak érződik, holott csak egy ugródeszka valami máshoz. De ha hagyod, hogy annyira fontos legyen, hogy figyelmed és időd nagy részét leköti, hogy a rezgésedben az dominál, ami van, ami van, ami van, “Mennyi pénzem van? Mennyit érek? Mennyi adósságom van? Hány szeretőm van? Hány szeretőm nincs? Hiányzik a szeretőm egyáltalán? Mi a jelen valóságom? Milyen most a jelen valóságom? A jelen valóságom most örömmel tölt el? Amikor mások látnak, mit gondolnak rólam? Amikor másokat látok, én mit gondolok róluk?” Tehát a most valósága mindnyájatoknak nagy ügy, de mi azt akarjuk, hogy ne csinálj belőle akkora ügyet. 

Szeretnénk, ha elfogadnád annak a teljességét, aki vagy. Emlékezz arra, hogy forrás energia vagy és igen az a forrás energia némi figyelmet kivetített ebbe a fizikai testbe, amiről tudod, hogy te vagy. De az a te, akiről tudod, hogy te vagy, csak egy részed, amiről tudod, hogy te vagy. De van egy másik rész, aki te vagy. És amikor az a te, akiről azt gondolod te vagy és az a te akiről elfejelted, hogy te vagy egyesül, amikor te és te összejöttök, akkor van az életnek egy hangsúlya, ami kifejezhetetlen. Nem lehet szavakkal leírni milyen érzés a szeretet, az erő, és a tisztánlátás és az a legyőzhetetlenség, amihez hozzáférsz, amikor engeded, hogy te és te egyesüljenek. 

Na most ezt néha csinálod és némelyikőtök gyakrabban csinálja a többinél. A sportolók, mivel sok időt töltenek a pályán, gyakran vannak harmóniában és ebből eredően mondhatjuk, hogy meghatározóan összhangban vannak azzal, akik ők. És megállapítható kik azok, aki tényleg harmóniában vannak, mert fizikai képességükben, amit már fizikailag edzettek – ami számít – megerősödtek, lenyűgöző módon támogatottak a nem fizikai megértés által, ami azt jelenti, hogy a fizika törvényeihez oly módon férnek hozzá, ahogy a legtöbb ember soha és akkor amikor számít.

Sőt van nekik egy – ahogy ti hívjátok – természetfeletti képességük, amit mi normális kapcsolódásnak hívunk ahhoz, aki vagy, hogy tágabb nézőpontod legyen. És nem csak, amikor ebben a zónában vannak, élénkek, ráhangoltak és lelkesek, nem csak arra képesek, hogy bemérjék a köztük és a kosár között lévő térbeli távolságot, annak ellenére, hogy pontosan azon a helyen még soha nem álltak, nem csak ahhoz férnek hozzá, hogy mi a helyzet a szélsebességgel, ha kint játszanak, vagy a széliránnyal, ha kint vannak, nem csak a saját izmaik mesterei, hanem olyan tudással rendelkeznek, amitől a legtöbb ember megfosztja magát és nekik megvan a pillanatban és ezért találnak bele a kosárba messze a pálya közepéről, a tömeg pedig megőrül! Mintha a valaha látott legszerencsésebb dolog lenne, és mi azt mondjuk, az nem szerencse, hanem az, hogy a belső lényeddel dobsz kosárra. Az, hogy kapcsolatban vagy világod fizikai törvényeiről szóló átfogóbb megértéssel. Sőt, ők természetfelettiek – ahogy te neveznéd – és ráéreznek arra, hogy mindenki más hol tervez lenni.

Láttad ahogy kosaraznak? Esther szereti. Lent ül, hogy közelről láthassa őket és próbálja mindegyik gondolatát olvasni. Tiszta aknamező! És figyeli, ahogy sok-sok száz döntés változtatás történik egy meccs alatt, ahogy az egyik csapat arra reagál, amit a másik csapat csinál. Cserél egyet és minden megváltozik. Egy csere és a csapatban mindenki máshogy reagál azzal a játékossal. És nem a begyakorolt tervek és játékok miatt, hanem azért, amit minden egyes játékos rezgésileg egyénenként csinál abban a pillanatban a pályán. Aminek a hátterében a veszekedés áll, ami közte és a felesége között történt a meccset megelőzően. Illetve az, hogy a másik mennyit aludt, hogy mennyire vannak ráhangolódva! Pont!

Mert ha a forrásukra vannak hangolódva, akkor egymásra is rá tudnak hangolódni. Ha csak egy is a forrására van hangolódva, a többiekkel, akik nincsenek a forrásukra hangolódva, úgy tud hangolódni, hogy ők tudják, hogy mi az, ami logikus vagy valószínű annak kapcsán, amit ő csinálni fog.

Mert minden mindig rezgésileg kész, mielőtt manifesztálódik. 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.