Abraham Hicks – Ha vágyam nincs, semmim sincs!

kerem-az-infot

Á: Azt mondod nekünk, hogy “Szeretem az általánosságot. Megkönnyebbülést ad. Ábrahám, most megkönnyebbülést adtál nekem, ahogy téged hallgattalak. Megkönnyebültem. De szeretném, ha a lendület gyorsabb lenne. Többre vágyom a megkünnyebbülésnél. Azt akarom, hogy energia áramoljon ebben a témában.” És mi néha nem szolgáljuk ezt a kérést, mert néha a vágy ereje nem támogatja és nincs meg a rezgési készenlét és az általános szabály az, hogy fokozd fel a vágyat, mikor nyitott és kész vagy! De ha akkor fokozod fel a vágyad, amikor nem vagy kész és nyitott, akkor elszállna a megkönnyebbülés és a stressz lépne helyébe. De mivel biztosan tudjuk, hogy ez itt nem fog megtörténni, ezért játszuk veled a buta játékod! (taps)

Tehát, te elmondod milyen általános állapotban vagy, mi meg megmérjük rezgési hőmérsékletedet és meggyőződünk róla, hogy helyes, amit gondolsz. És ha nem, segítünk helyrerakni és rendben lesz, ok?

Nos, beszélj az elégedettség és a jól-lét benned lévő általános érzésének állapotáról!

K: Létezem, itt vagyok. Ebben a teremben, pont itt. Most, pont most, nem később, most, minden rendben van ebben a pillanatban, ebben a székben. A dolgok rendben vannak.
Á: És nem csak, hogy most minden jól alakul a számomra, de én teremtettem a helyzetet, ami ide hozott. És az esélyek nem voltak annyira jók. 🙂
K: Az első dolog, amit hallottam, ahogy a terembe léptem, hogy itt ezer ember van, mire én “Áhhh! Ez ma nem lesz meg!” (taps)

Á: Ezzel most azt mondtad, hogy vágyad ereje felülírta hitedet. (taps) Ami azt is jelenti, hogy a hiedelmeid, habár akadályoznak, kínoznak és egy kis negatív érzelmet adnak, a vágy egy erőteljes tényező és nálad ez a helyzet. “Tehát, mivel ezt a szituációt én teremtettem, ezen esélyek ellenére, biztosan tudom, hogy bármit elérhetek, amit akarok! És ez nem csak valami, amit fizikai utamon szedtem össze. Legbelül hinni tudom, hogy erre születtem. Gyerekkorom óta érzem, hogy hatással tudok lenni erre a világra.” Kezdesz libabőrözni? A közönség fele igen! “Gyerekkorom óta tudom, hogy ebbe a fizikai tapasztalatba nagyon erős küldetéssel érkeztem. Azzal a céllal, hogy felemeljek másokat, hogy kapcsolódjam ehhez az erős, világokat teremtő energiához és azt úgy sugározzam, hogy a hatására mások harmóniába kerüljenek.”

“Tehát ezen az erőteljes jövőn – hívhatod akár tapasztalatnak -, amit előre bocsátottam, régóta rajta vagyok és a belső lényem is. És a hatására nagyon érzékennyé váltam a rezgésre, mert amikor engedem, hogy megpillantsam és az útjára kerüljek, akkor nulláról 88 mérföldes sebességre nagyon-nagyon gyorsan felgyorsulok! (taps) Nagyon-nagyon-nagyon-nagyon gyorsan elérem! Sőt néha az emberek azzal vádolnak, hogy mindent vagy semmit alapú, vagy egy kicsit mániás-depressziós, vagy egy kicsit kétpolusú vagyok, mert amikor szárnyalok, akkor tényleg szárnyalok és amikor nem, akkor azt kicsit sem kedvelem. És a körülöttem lévők érzik.

De ez elárulja nekem, hogy a vágyam ereje mindig a helyén volt, tehát egy rakás lendület már régóta úton van. És most nem csak azt érzem, hogy valaminek a küszöbén vagyok itt, mert sok küszöbön átléptem már, de érzem azt, ahogyan ez eddig nekem alakult, számomra alakult így és nem ellenemre, hanem a javamra.

Az élettapasztalatomban történő dolgok vágyam erejét hangsúlyozzák, ami a legnagyobb vonzáspontom.

Ha vágyam nincs, semmim sincs.

Ezeket a vágyakat már akkor indítottam, mielőtt tudatában lettem volna, hogy ez az amit csinálni akarok. A belső lényem teljesen ráállt és végig olyan dolgokhoz irányított, amik olyan érzést adtak, amíg a fizikai tapasztalatomból olyan elvárást finomítottam ki, hogy egy a világot jobb hellyé tévő színész vagyok. Tudom, hogy erre születtem.

Szerepeket jöttem játszani amik másokat felemelnek, hogy olyan dolgokat találjanak meg magukban, amiket lehet, hogy nem találnának. Tudom, hogy egy kép felér ezer szóval és tudom, hogy ez a módszer, ez a film ezer szónál sokkal többel felér. Tudom, hogy így lehetek másokra a legnagyobbb hatással. Tudom. Én erre születtem! Én erre születtem! (felkiált) (taps)

Tudom, hogy erre születtem. És ennél kevesebb nem fog történni. Olyan helyzetben vagyok, amiben sok a lehetőségem. Csak relaxálnom kell és engednem, hogy kialakuljon, hogy azt tegyem, amire születtem. Erre születtem. Minden lépésére. Váltópontokért jöttem. Ezekre születtem. Arra, hogy nem mindig mennek jól a dolgok. Arra születtem, hogy nem mindig mennek jól a dolgok. De azokért a szándékokért születtem, amik azelőtt lendültek mozgásba, még mielőtt ebbe a fizikai testbe jöttem. És biztosra tudom, hogy ennek a kimenetele, a folyamatos kimenetele elégedettségemre fog válni.

És ezekre a nagy álmokra érdemes várni! Nem a rezgési valóságára vágyom, mert arra rá vagyok hangolódva. Ez itt ma annak a bizonyítéka. Erre az összejövetelre egy erőteljes vággyal érkeztem a szívemben, egy olyan helyzetbe hoztam magam, alkalmazva azt amit még a székben ülve is tanultam és az univerzum olyan gyorsan reagált rám, hogy tudassa velem azt, hogy bármi lehetek, bármit elérhetek és bármire szert tehetek, amikor csak akarom, csak egy kicsit gyakorolnom kell. (taps)

És Esther az üzeni, hogy ha bármire szükséged van, hívd fel!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.