Abraham Hicks – Ha túl gyakran számot vetsz

kerem-az-infot

K: Olyan közel érzem magam hozzád – egy dal is szól erről -, egy erőtér vagy. Tegnap hallottam Ábrahámtól, vannak dolgok, amiket ritkán mondanak, mint például az, hogy emberek azt gondolják, hogy az egész csak az örömről, a boldogságról szól. De rájöttem, hogy a valódi összhang a reggeli gyakorlataimban rejlik, hogy követem az érzéseimet. De ehhez nagy szükségem volt rád és a feleségemre, mert ő volt az aki szorgalmazta, hogy harmóniában legyek és most olyan, mintha a valaha volt  legjobb formámban lennék.  Annyira összhangban, hogy érzem a végtelen intelligenciámat, ahogy minden percben és pillanatban hozzám beszél. Még akkor is, amikor inni megyek, jön egy gondolat és elképesztő látni, ahogy a dolgok alakulnak és ahogy az univerzum instant módon manifesztál dolgokat.

Á: Annyira élvezetes abban a kapcsolatban lenni és valós időben élni az életet! 
K: Valóban.
Á: Igen. Csak egy lágy dolgot akarunk mondani neked. Ne várd el magadtól szigorúan, hogy mindig ebben az állapotban légy. Adj magadnak lehetőséget arra, hogy értékes kontrasztot fedezz fel. 

K: Igen, természetesen. 
Á: Hát nem jó, hogy … ugye az első lépés, hogy kérsz és a kontraszt segít ebben. A második lépés, a forrás válaszol,  bla-bla-bla-bla-bla. A harmadik lépés, módot találsz arra, hogy harmóniába kerülj azzal, amit igazán akarsz. A negyedik lépés, nagyon jóvá válsz ebben. Te itt vagy. Mesterévé váltál a tudomásulvételében annak, hol vagy. És tarthatod magad – mert akarod -, főleg, vagy meghatározóan a pozitív energia állapotában. Tehát leginkább jól érzed magad. És az ötödik lépés az, mikor visszakerülsz egy első lépéses helyzetbe és tudod, de akkor is kedves vagy magaddal. Vannak negatív érzelmeid, a dolgok nem úgy vannak, ahogy akartad, de nem hibáztatod magad egy olyan hozzáállással, hogy “Kudarcot vallok!”, vagy “Nem megy jól nekem!”

K: Hát, előfordul velem, talán egy-két óráig tart, de a vezérlő rendszerem mindig elmondja “Ne feledd! Mi kontrasztból jöttünk. Az mutatta meg nekünk, milyen az élet.” Számomra az ötödik lépés legnagyobb értéke, hogy tudom, a kontraszt a legnagyobb mester, a legnagyobb tanító. Amikor felismered, hogy hasznodra van…

Á: A kontraszt lényege az amit elmondtál, sőt még több. Tudod, mi a kontraszt, mi az első lépés? Az első lépés az, amikor teremtésed 100%-át végzed. Mert az első lépés a kontraszt, amikor választasz. És a választásod, amikor választasz, az hozza mozgásba. És amikor választasz, a belső lényed azt mondja “A választás megtörtént! És mindnyájan – ezt mondja a forrás – harmóniába kerültünk azzal, amit választottál.” Aztán az a kérdés, hogy te harmóniába kerültél-e azzal, amit választottál? 

K: Pontosan. És a válasz igen. Sok időm…
Á: De mi van, ha azon kapod magad, hogy nem vagy harmóniában? Az mit jelent? 
K: Az csak egy emberi… néha kiesek a harmóniámból, mert az élet zajlik.

Á: Igen, de ez túlságosan nagy kifogás. Nem szeretnénk ha kijátszanád az ’emberi’ kártyádat! 🙂 🙂 🙂 Mondd azt, hogy “Nem nagy dolog! Itt semmi komoly nem folyik.” 
 
K: Hát először is, napról-napra jobbá válok ebben. 
Á: Elmondunk pár dolgok, amit tudunk rólad. Mert mindennel egyetértünk, amit mondtál, csak van egy apróság, amire felhívnánk a figyelmedet, mert az életed már mutatja neked. Tehát beszéljünk róla egy kicsit! Erőteljes, tudatos, eltökélt szándékodban, hogy teremts, túl gyakran vetsz számot és túl keményen figyelsz magadra. “Hagyd abba!” Kezeld játékosabban! 

Az emberek gyakran éreznek így, mikor egyensúlyra találnak és tudják, hogy ez nem volt mindig így. Most egyensúlyra találsz, tudva, hogy ez nem volt mindig így. Mint ez a hajó. It fent ez érdekes utazás Esther számára. Eddig még egyszerre mind a két lába nem hagyta el a padlót. És ez a hajó egyenletes, de nem mindig ilyen. De nem kell aggódnod emiatt… nem vagy befeszülve amiatt, mikor jön a következő hullám. Egyszerűen csak bízol benne, hogy fizikai tested kész arra, hogy megtegye, amit kell, hogy ellensúlyozza azt, ami jön, és mindig kész arra, hogy ellensúlyozza azt ami feléd tart, mert megvan mindez a tudásod, a vitorláid, mindez a nem fizikai… tehát  nem fogsz kiesni az egyensúlyból, bízhatsz abban, hogy biztos lábakon állsz. Ezt szerettük volna, hogy tudd. Ez egy kissé lágyabb megközelítés annál, amit te kínáltál. Elég!

K: Nem. Soha nem mondanám, hogy elég. 
Á: Hát elég! Nagyon jó, nagyon jó! 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.