Abraham Hicks – Gyerekjáték

Á: jó reggelt! Rendkívül örülünk, hogy még a fedélzeten vagytok. 🙂 Kezdhetjük? Ne melegítsünk be? Tudjátok miről akartok beszélni? Mi az? Miről? …. Uhhh…. dolgokról! Még többről! Kezdjük itt! 
K: Jó reggelt!
Á: Az! 

K: Mindent imádok ebben… a hajóban… könnyű volt felszállni, a színpad gyönyörű, mindent tökéletesen előkészítettetek. És ez az, amit az életemben is próbáltam elérni, olyan környezetet teremteni, hogy minden megtörténhessen. Köszönet Esther-nek és mindenkinek, hogy ezt összehozta nekünk. És tegnap arról beszéltél… az első nap olyat mondtál, ami gúnyolódásnak hatott… és tegnap azt mondtad “Áhhh, Ábrahám szeret kicsit heccelni minket.” És azt mondtad, hogy amikor Esther ilyen lenyűgöző eseményeket teremt és manifesztál és Ábrahám azt mondta “Ez csak gyerekjáték!”
Úgy érzem én ugyanebben a helyzetben vagyok. Elképesztő dolgokat teremtek az életemben, de amikor ezt hallottam, úgy voltam vele, hogy, de annyi minden van még! 

Á: Heccelünk tieteket, hogy akarjátok, vagy vegyétek tudomásul, hogy képesek vagytok még többet és többet és többet és többet és többet elérni. Örömmel kezdjük ezzel a beszélgetéssel mert te teremted a saját valóságod. De valójában a valóságodnak nem csak hozzád, a testedhez, a lényegülésedhez, a házadhoz van köze. A valóságod a te valóságod. Tehát érdeklődésednek megfelelően mindenhova tágul. Tehát mikor saját valóságod teremtéséről beszélünk, akkor arról van szó, hogy magadat olyan rezgésre emeled, ami lehetővé teszi elméd legtávolabbijának elérését. Tehát ha valami olyannal heccelünk tieteket, hogy a nagy része csak gyerekjáték, mi nem azt értjük alatta, hogy nem törsz igazán nagyra,  hanem azt, hogy ez a Föld a pályáján kering, ami nagy dolog és ez is része a ti világotoknak. Hanem azt, hogy nagy dolgok zajlanak, amiknek szeretnénk, ha éreznéd, hogy részese vagy és nem független tőle. Szeretnénk, ha éreznéd energiádat és arra irányítanád, amire csak akarod. Ezzel a szóval szeretnénk érzékeltetni mennyire kiterjedt vagy. Egyáltalán nem az a a szándékunk vele, hogy a téged körbevevő, általad teremtett dolgok mellet eltörpülve érezd magad. Ezek szavak, amik tudatják veled, hogy korlátlan vagy és hogy minden lehetséges. Ennyi.

K: És én pontosan így érzek. Abszolút korlátlannak érzem magam, aki bármi lehet, bármit megtehet és bármire szert tehet.  És annyi lehetőség van… ohhh ez érdekes, az is érdekes, meg az is… 
Á: Erre gondoltunk, mikor beszéltünk a tisztánlátás káoszba viteléről, mert ha rengeteg a választási lehetőség… tudod, azért összpontosultál ebbe az élvonalbeli időbe és térbe, mert vannak kezelhető tényezők. Tehát a megfigyelési képességed, időd haladása és tered feletti tudatosságod segít fókuszálni. A fókusz pedig ahhoz kell, hogy tudatos teremtő légy. Tehát szeretnénk, ha fókuszálnál, ott ahol vagy, azzal a szándékkal is, hogy többet láss abból, amire fókuszálsz. 

Amikor a kabinodban vagy és éjszaka van és odakint sötét van, tehát odakint nem sok mindent látni, akkor lehet, hogy a fókuszod a körülötted lévő dolgokra szűkül. Más szóval a fókusz az egy csodálatos dolog. És minden pillanatban képes vagy rá. Mi csak arra bátorítunk, hogy szélesítsd a fókusz-tartományodat, mert minél többre fókuszálsz és minél több döntést hozol, annál több energia áramlik át rajtad. És minél több energia áramlik át rajtad, annál elevenebb vagy.

Tehát emberi tudatos teremtő mivoltod kulcsa az, hogy hívj be annyi energiát, amennyit a vágyaid csak behívni segítenek, miközben, azon tartod a szemed, amit beengedsz, amit átengedsz. Ha széles a fókuszod, de kételkedsz a képességedben, akkor nem vagy egyensúlyban. Ha több energiát hívsz be, mint amennyit engedni tudsz, nem érzed jól magad. Ugyanakkor, ha szűkítesz a fókuszodon, mihelyst teljes a világod… Esther a barátaival átrendezi a kabinjában a bútorokat. 🙂 Azért ezt ti ne csináljátok! 🙂 Nem erre bátorítunk, de jó móka, ha így döntötök. 🙂
K: És lehet, hogy pontosan ez a kérdésem. Esther imádja a bútorokat, én is. Szeretem azt, ami körülvesz.
Á: Esther imádja az életet! Ami kézzel fogható. Imádja a manifesztációkat. De Esther imádja az energiát. És legjobban azt élvezi, mikor elkapja… nem a legjobb szó, hasznosítja az energiát, és aztán figyelme iránya felé áramoltatja. Ami van úgy, hogy nyilvánvalóbb, mint máskor, de igazán az energia áramoltatásában leli örömét. 
K: És végül, amikor azt mondod “Ez csak gyerekjáték!”… azt, hogy valaki bútort tud venni és átrendezni, összehasonlítva azzal, hogy “Én városokat tudok építeni és…”

Á: Tisztázzunk valamit! Mivel magadra vetted és kicsit magad ellen használod – ami nem volt a szándékunk -, amikor a gyerekjáték szót használtuk, a nem fizikai közreműködésről beszéltünk abban, amit csak kérsz. Szeretnénk ha megértenéd, hogy legyen bármi amit kérsz, a forrásenergia, a belső lényed és a vonzás törvénye teljesen rááll. És azok a képességek korlátlanok. Mi egyáltalán nem arra célzunk, hogy a nagyobbat kellene választanod. Csak szerettük volna, hogy tudd, legyen bármi, amit választasz, az kivitelezhető. Végrehajtható. Végrehajtható.  És ha egyszer ezt elfogadod, akkor talán jobban hiszel abban, amit már az örvényedbe helyeztél. Mert ha segíteni tudunk neked, hogy elhidd, hogy reményeid, álmaid, kívánságaid és vágyaid rezgésileg már összegyűltek, akkor talán ez segít a hit-érzéseden, hogy tanúja kezdhess lenni a kibontakozásuknak.
K: Köszönöm!
Á: Maradjunk ennyiben!
K. Köszönöm! 
Á: Nagyon jó! 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.