Abraham Hicks – Esther és a rapper

Á: A belső lényed ismer téged, mindent tud rólad és rajong érted. A belső lényed tud mindenről amit éltél, amit kértél és amivé – ebből adódóan – rezgésileg váltál. A belső lényed ismeri a fejlődés legteljesebb állapotát, ami te vagy.

Egy nap Esther azzal az impulzussal jött ki a meditációból, hogy meg kéne ismernie kaliforniai házának zenerendszerét, ami sok éve megvan, de igazán soha nem értette a működését. 
Tehát leült, elkezdett gombokat nyomogatni és a rendszer olyan dolgokat kezdett csinálni, amiről nem tudta, hogy képes rá. Megnyomott egy gombot, aztán ment hallgatni. Vannak hangszórók kint a kertben, az udvaron, ebben a szobában, meg ebben, az emeleten, a földszinten! Hangszórók mindenfele. Ki tudta??? 🙂 A belső lénye tudta! Aztán rátalál egy zenemenüre. Úgyhogy hallgatja ezt, meg ezt, meg ezt, meg ezt. Felhangosítja, hallgatja ezt, meg ezt és rátalál a rapre. Tetszett neki! Gyakorolta a rap mozdulatait! Aztán emberek jöttek, hogy átrendezzék a bútorokat a házában. Na ez egy másik sztori az előző napról. Mert aznap reggel azzal a gondolattal jött ki Esther a meditációból, hogy ennek ott kéne lennie, annak meg ott, annak meg amott, annak meg lent. Ezt oda, azt ide, azt meg amoda kéne rakni. És így jobban nézne ki. Aztán jött az inspiráció, hogy kihívjon valakiket, akik a dolgokat átpakolják neki. Tehát megérkeztek az emberek, elkezdtek pakolni és tetszett nekik Esther gyönyörű háza. Aztán azt mondták “Ez egy gyönyörű nap!”, mire Esther “A világ legszebb helyén.” Aztán az egyik azt mondta “De én visszaköltözöm Alabamába!”, mire Esther “Elment az esze?”, mire a férfi “Én rapper vagyok és ott folyamatban vannak dolgaim”, mire Esther “Mindjárt jövök!”
Elment gombokat nyomogatni. Felnyomta a zenét az összes kertben, mindenhol. Elkezdett rap zenét játszani. Mire a férfi megkérdezte “Ön mivel foglalkozik?” Nem tudta mire vélni a dolgot. És Esther azt válaszolta “Tanító vagyok!”, mire a férfi “És mit tanít?”, mire Esther “Rappet!” 🙂 🙂
Hát majdnem az! Úgy áramlik… és rímelhetne is, ha számítana. 🙂 🙂 
 
Nem gondoljátok, hogy ez egy csodálatos dolog? Nem gondolod, hogy csodálatos az, hogy a belső lényed tudja hol vagy mindenhez viszonyítva, amit akarsz? És tudja hol van mindenki más, ahhoz viszonyítva, amit ők akarnak. És tudja, hogy lehet titeket összepárosítani, vagyis összerendezni, hogy egymás kedvére tegyetek. És el tudsz képzelni egy csodálatos világot, amiben egyre többen és többen vagytok befogadó állapotban, ami által a belső lényeitek olyan gondolatokhoz és cselekedetekhez vezetnek, amik felemelnek titeket? 

Mert te arra születtél, hogy elégedett légy! De szeretnénk, ha megértenéd, hogy az elégedettség csakis egy helyről jöhet. 

Amikor az élet hatására tágulsz, tehát van ez a rezgési hívásod… Gondolj bele! Ez a rezgési valóság olyan, hogy a vonzás törvénye is reagál rá. A vonzás törvénye reagál a nagyobbik részedre és mindenre, amit kértél. A vonzás törvényének hatására ez az összes társteremtő elem összejön, megérik és késszé válik arra, hogy befogadd.

Tehát az első lépés, hogy az élet hatására kérsz. A második lépés az, hogy ez összegyűlik a teremtés örvényében, amiben a belső lényed ott van és mindre válaszol, amit akarsz. A harmadik lépés az, hogy befogadó állapotba kell kerülnöd. 
És ahogy egyre többet és többet és többet és többet vagy befogadó állapotban – amit negyedik lépésnek hívunk, mikor mesterévé válsz -, ahogy ebben a befogadó állapotban vagy, gyakran az történik, hogy a belső lényed arra inspirál… és ha gyakoroltad az inspiráció érzését, majd azt cselekedted, amire az inspirációd szólított és megtapasztaltad annak az előnyét, hogy valójában megéled a manifesztációt, mert követted azt az inspirációt, tehát ha tényleg jól ráérzel és követed is, akkor az lesz, hogy nagyon-nagyon gyakran a belső lényeddel az egyenlet második lépésévé válsz, tehát a megfelelő időben leszel a megfelelő helyen, szemben valakivel aki fiatal, vagy idős, aki meg akarja érteni a dolgok működését. Aki egy olyan karrier előtt áll, ami izgatottá teszi, csak nem tudja mihez kezdjen. Aki menekül Kaliforniából, mert azt gondolta, ott működik és visszamegy oda ahonnan jött, mert ott talán kicsit jobban működött, és aki lényének minden porcikájával azt kérdi “Ez hogyan működik? Hogyan találok rá arra, amit keresek?” és aki eléri, hogy egy olyan valakinek a tapasztalatába táncol, aki tényleg tudja! (taps)

És hogyan történt mindez? Hogyan? Úgy, hogy Esther-nek az az ötletet támadt, hogy bútorokat kéne pakolni. Tudtad, hogy egy bútor egész jól néz ki, bárhol is van? 🙂 Nem kellett volna pakolgatni. De azóta kétszer is megtörtént. 🙂 Nem kellett volna a bútorokat ide, meg oda, meg amoda pakolgatni. Esther-nek nem bútorpakolgatásra volt szüksége. Hanem az, aki bútorokat pakol, tudni akarta, amit Esther tud. 
És a forrásenergia pedig tudja, hol a kérdés, hol a válasz, hol lesz a válasz valószínűleg és ismeri a legkisebb ellenállással járó utadat. A forrásenergia mindezt tudja. Ismeri az összes elemet.

Mennyire érdekes volt, hogy Esther azt az inspirációt kapta, hogy rap zenét találjon? Na ne már! És, hogy eleget hallgasson belőle ahhoz, hogy kialakuljon egy érzése róla. És pontosan tudja, hogyan találja gyorsan meg, abban az esetben, ha valaha egy rapper 🙂 bekopog hozzá? 🙂
Nem azt mondta, hogy “Tudod, tegnap a legviccesebb dolog történt! Először hallgattam rappet!” Esther nem ezt mondta neki. Mert értette, hogy egy lenyűgöző terv van kibontakozóban, hogy egymás tapasztalatába kerülhessenek és mindegyikük épüljön belőle.  
Esther-t örökre megváltoztatta az, hogy ezzel a fiúval találkozott. A lelkesedés, a szenvedély, és az előtte álló élet érzése áthatott rá. Vágyának frissességét annyira mámorító volt látnia Esther-nek. És az, amit Esther tudott, annyira mámorítóan hatott a fiúra.
 
És ahogy megtapasztalta Esther-t a környezetében, a boldogságában, a kertjében és a zenéjében, megérezte annak teljességét, hogy ki is Esther valójában. Mert mi mindnyájan ott voltunk és együtt rappeltünk, tudod. 

Tehát ezt kívánjuk neked! Szeretnénk, ha valahogyan le tudnád csendesíteni azt a zajt, azt a káoszt, azt a dolgot, ami csak egy ideig juttat el és engednéd magadnak, hogy abban a csendes állapotban felépüljön a pozitív érzelem lendülete, a pozitív lendület, az, aki valójában vagy. Azért hogy egyik csúcspont után a másikat, aztán a másikat, majd a másikat éld meg, mert erről kéne, hogy szóljon az életed! Arról, hogy innen oda, onnan amoda, aztán amoda jutsz el.

Aztán lesznek időpillanatok, amikor olyan sok örvényedben lévő dolog áll össze egyszerre, hogy úgy érzed te vagy a legáldottabb ember a Földön és akarjuk, hogy tudd, hogy az vagy! (taps)

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.