Abraham Hicks – Érzelmi paradoxonok?

kerem-az-infot

K: Szia Ábrahám! Köszönöm. Van 15 kérdésem.
Á: Nekünk egy válaszunk! Készülj!
K: Reméltem, hogy ezt mondod! De leszűkítem kettőre. Tehát a siker öröm. Ezt mondtad korábban.

Á: Az igazi siker az, mikor örülsz. Jobban elmagyarázva azt jelenti, hogy harmóniában vagy azzal, aki valójában vagy. Szóval a siker az a harmónia. Hiszen a siker az, mikor mindazzal harmóniában vagy, amivé rezgésileg váltál. Tehát a siker az harmónia mindazzal, amit eddig kértél és mindig az is lesz. Ezért van, hogy az emberek azt hiszik a pénzről szól, mert néha arról, de van, hogy másról.

K: Én az érzelmi paradoxonokról akarok beszélni. Sok különböző példa van rá, de én egy előadóművészt, egy énekest használok példaként. Mondjuk van egy énekes, akinek az örvényében van, hogy sikeres, prosperáló és híres legyen stb. Nem rólam van szó, ez csak egy példa.
Á: Ezt kibővítjük. Mi legyen? Hogy mondtad? Az örvényében…
K: Az örvényében siker van énekesként, előadóként, de lehet ez egy színész, író, mindegy.
Á: … és, hogy jól érezze magát és teljes legyen önmagával.
K. Ez konkrétan nem…
Á: Értjük, csak sokkal több van mindenki örvényében annál, amit ki tudsz fejezni. És minél inkább érted, mi van benne, annál inkább megérted, hogy nincsenek érzelmi paradoxonok.

K: Oké. Tehát ennek az énekesnek, ennek a dalszerzőnek a dalai nagyon szomorúak, nyomasztóak, haragosak és lázadóak. Folyton ilyeneket ír és minden este előad, turnézik, megtestesíti ezeket az érzéseket és egyre inkább sikeressé, híressé és gazdaggá válik olyan dalokkal, amiknek az alapja kizárólag negatív, első lépéses pillanatok.
Á: Ezért voltunk annyira bölcsek az elején és azt mondtuk, a siker lényege az öröm.
K: Igen, értettem.

Á: Nézzük hát, mi történik. Beszéljünk arról – és a barátunknál ez már szóba jött korábban – miről is szól ez leginkább?! Arról, hogy a világ nagy része “emberieskedik” és egymásra fókuszál, olyan rezgéssel, hogy “Engem elhagytak, rólam elfelejtkeztek, nem érdeklek senkit” és ha valaki ezt megírja és tehetséggel előadja, akkor azzal rengeteg ember rezonál. Erről beszéltünk korábban, mikor az érzelmi skáláról beszéltünk aminek az egyik végén elkeseredés, a másikon a boldogság és a közepén az elégedettség van. És oly sokan éreznek ezek közül valahogyan, hogy – és tökéletesen mondtad – rezgésileg egyeznek vele. Nos, mire akarsz ezzel célozni?

K: Arra, hogy az az énekes, előadó, író vagy színész, de mindegy, szóval ő, akinek egész karrierjét belengi a sötétség, az elkeseredés a szomorúság, tehát a sikerét az örvényen belülről, vagy nem onnan teremti? Ha a színpadon mindig a szomorúság érzését testesíti meg éneklés közben, akkor éreznie kell azokat az érzelmeket – szomorúság, lehangoltság, harag, félelem -, mégis óriási sikert manifesztál. Tehát ő benne van az örvényben, vagy nincs?
Á: Határozd meg te a sikert! Sokuk felakasztja magát! Ehhez mit szólsz? 🙂 🙂
K: Ez volt kérdésem másik része. 🙂 🙂 A kötélen kívül van más is, mint a drog meg miegymás.

Á: Akkor lássuk!
K: Ezzel egy másik kérdésre is választ adtál!
Á: Lássuk csak! Egy színésznek, egy előadóművésznek – aki már gyerekkorától fogva figyelt dolgokat – lehet az örvényében egy ilyen karrier utáni vágy. Egy vágy, hogy bármilyen érzelmet át tudjon adni, egy vágy, hogy elhiggyék, hogy ő egy színész. Tehát élhet ő egy tökéletesen kiegyensúlyozott életet, amiben ő egy színész, aki előad.

Más szóval az előadóknál van ez a szórakoztató iparban ismert “típusszínész” dolog, amikor valaki egy adott típus és mindig olyan filmekben játszik. És talán azért, mert valójában ő olyan is. De az ilyen előadók, főleg a színészek többségének ebben rejlik a képessége. Felvenni valakinek a jellemvonásait, aki nem ő, és eljátszani azt a szerepet.

Tehát ha az a kérdésed, hogy ez befolyásolja-e a rezgésedet? A válasz az, hogy bizonyos fokig mindig, de emlékszel, mit mondtunk a barátunknak korábban? Attól függ mennyire vagy valójában a belső lényed hatása alatt. Mennyire vagy stabil? Lehetsz te egy örömteli ember, akit szomorúvá sminkelnek, amit eljátszol és sikeres karriert futhatsz be vele. Kívülről senki nem tudja megállapítani a másikról, hogy neki milyen a viszonya saját belső lényéhez. De “emberieskedésetekben” ti ezt próbáljátok elérni. Ezért nem tudjátok soha, valójában ki mit érez bármiről. Hallottátok ezt?

Mikor részt veszel egy ilyen rendezvényen – és itt áll Esther, és figyeled Esther fizikai testét és hallod Esther kifejezéseit, Esther szavait, Esther hangját – te juthatsz arra a következtetésre, hogy van egy nő, aki hisz abban, amit mond és azt elég meggyőző módon át is adja. És ez csak egy másik vélemény, hiszen vélemények milliárdjaival van tele a bolygó. Ő csak egy másik véleménymondó, és rajtam múlik, hogy elfogadom, vagy nem. Mi érezzük, hogy ti ezt érzitek és ez teljesen rendben van.

De ha figyelsz egy kicsit és az ellenállásod enyhülését tapasztalod az itt hallottak hatására és kissé jobban ráhangolódsz a belső lényedre és saját vezérlő rendszeredre – akár úgy, hogy ezt tudattalanul teszed – és ezért érzel egy kis rezonanciát azzal, aki valójában vagy és amit valójában tudsz, akkor lehet, hogy inspirációt kapsz – amikor elmondjuk neked, hogy létezik egy örvényed, van egy rezgésbeli valóság, ami nagyon magas rezgésű, mert ellenállásmentes – hogy meditálj és csendesítsd el az elméd, hogy a saját rezgésed emelkedjen. És amikor a saját rezgésed emelkedik, akkor találkozik az örvényed rezgésével és akkor az, aki vagy az örvényedben az elmédbe jöhet.

Jönnek az ötletek, az érzések, az ösztönzések az impulzusok, amiket ha követsz, sikerre találsz. Megtalálod vágyott dolgaidat, amikkel együtt jár az örömteli érzés, hogy jó helyen vagy a jó időben.

Nem arra számítunk, hogy az általad itt hallott szavak emelnek fel téged. Hanem arra, hogy rezonanciát érzel valamivel, aminek hatására felismered, hogy van másik részed, és hajlandó vagy alkalmazni itt-ott egy eljárást és hogy rezgésed emelkedését személyesen megtapasztalod és aztán tisztán érzed, milyen azt csatornázni, amit a belső lényed tud az időpillanatról, vagy a témáról, amin gondolkodsz, majd leköveted a folyamatot, akkor éred el, hogy tudod. Akkor éred el, hogy tudod.

Mindaddig az egész csak arról szól, hogy egy rakás ember elolvas egy rakás könyvet egy rakás tapasztalatról, amikből itt-ott befogadnak valamit, de nem értik meg a stabilitás valódi alapját, amire mindig építhetsz.
Segítettünk?

Ha rájössz, hogyan kerülj harmóniába, akkor mindig tudni fogod mit csinálj.
És bár előjönnek dolgok, hiszen te minden nap új vagy, új tapasztalatokat vonzol, hiszen a bővülés elkerülhetetlen jellemzője minden létezőnek. Bővülésnek lennie kell. Te döntesz, hogy örülsz, vagy sem, de a bővülés garantáltan megtörténik.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.