Abraham Hicks – Érzelmek és az energia tolmácsolása

K: Tudtam, hogy engem választasz, mert úgy vélem a kérdésem eléggé passzol. Gyakorlati tanácsra vágyom. Egyfelől teljesen elégedett vagyok a lelkesedésemmel, mikor ez az energia rajtam keresztül áramlik, másfelől kissé érzékenyen hat rám. Ami önmagában egy jó dolog persze… 
Á: Akkor miért teszed hozzá, hogy másfelől?
K: Tudom, hogy őrültségnek hangzik, de ügyfelekkel dolgozom és imádom tolmácsolni az energiát és átadni az üzeneteket.  Egy médium vagyok és amikor ügyfelekkel dolgozom és valamit látok, vagy érzek, vagy valami tanácsot kapok, akkor azt feléjük tolmácsolom. És amikor ez energia fokozódik és ott ülök, akkor nehézzé válik a beszéd. Szinte meg kell állnom, csorognak a könnyeim…
Á: Egy részének ahhoz az előnyhöz vagy hátrányhoz van köze amit megosztani készülsz velük. Amikor energiát tolmácsolsz, akkor tolmácsolhatsz előnyös, vagy nem előnyös dolgokat. Tehát vannak bizonyos szándékok benned, mint például, vannak dolgok, amiket jobb nem elmondani. Ekkor van az, hogy nem megy a beszéd. 
K: Óh, óh jó ezt tudni. 
Á. Mert a legtöbb ember azt mondaná “Tényleg mondd el, amit gondolsz!” De a belső lényük azt mondja “Ne csináld! Ne csináld!” Ne mondj senkinek semmit, ami önmagában felzaklatná! Ne próbálj helyrehozni dolgokat nekik úgy, hogy védelmezed, vagy figyelmezteted őket! 
K: Oh! Csakhogy tényleg értsem! Én valójában azt akartam mondani, hogy ami engem illet én annyira boldog vagyok abban a pillanatban, hogy elmondhatom nekik, milyen sok a szeretet. 
Á: Amikor tényleg abban a harmóniában vagy – és nem vitatkozunk veled -, tudjuk, hogy akkor könnyen fog áramolni. Tehát lehet valami az elvárásodban, ami időről-időre lelassítja. Néha az van, hogy kissé túlságosan belefolysz abba, hogy vajon mennyire jól fogadják? Tudod ez az ami érdekes abban, amikor mással társ-teremtesz. Tényleg lehetsz igazán ráhangolt. Lehetsz úgy, ahogy gyakran vagy, ahogy most is vagy, összhangban azzal, aki vagy és ennélfogva fogadsz és áramoltatsz, de az ember akihez beszélsz, lehet, hogy az ellenállás állapotában van. Tehát ha valakire figyelsz, aki az ellenállás állapotában van, akkor az a te elegyeddé válik.

Tehetsz valamit, ami segítségedre lehet az energiaáramlásod szempontjából. Azt hogy tudomásul veszed, hogy ez a ember, történjen bármi, mert néha fáj neki valami, néha reménykedik, néha bajban van, más szóval sokféle lehet az ő létállapota… Ha elmédben tudod tartani, hogy mindegyiküknek van belső lénye és te a belső lényeddel fókuszálni tudsz az ő belső lényére, aki mindig nyitott, akkor az üzeneted könnyen és tisztán áramolhat és ő lehet, hogy készen áll a fogadására, lehet, hogy nem.

Amit fontos tudni, hogy mindegyiküknek van belső lénye. És mindegyiküknek van belső lénye, aki beszél hozzájuk. És ha nem hallják saját belső lényüket, akkor az sem valószínű, hogy hallják, amit belső lényük helyett tolmácsolsz nekik. De legalább az áramoltatás folyamata jobb érzéssel töltene el téged. Jó?
K: Igen. Nem lenne talán annyira érzelmes.
Á: Igen, igen.
K: Lehet még egy gyors kérdésem.
Á: Egy nagyon gyors.
K: Mi tehetnék, hogy még jobban kapcsolódjak belső lényükhöz azért, hogy eljuttassam nekik azokat az útmutatásokat? Mit tehetnék, hogy még tisztábban megkapjam azt az információt, amit megkapok? Hiszen meditálok minden nap tudod!
Á: Pont erről beszéltünk. Az ő tisztánlátásuk hatással van erre. És van valami, amiben kissé fennakadsz. Ami nem más, minthogy a belső lényed és te is tudod, hogy nem a te dolgod, hogy mindannyiuknak tolmácsolj. Ennek mintájául érkeztél.

Tehát ha eldöntöd, ha időszakos szándékod az lesz, hogy azok akik hozzád jönnek, hallgatásra készen érkeznek és tudomásul veszed, hogy érezni fogod a különbséget és aztán abban az esetben, ha nincsenek hallgatásra készen, ha az lesz a szándékod, hogy kalapot váltasz egy kicsit arról, aki intuíció alapján olvassa az energiát, arra a tanítóra, akinek születtél, akkor az segít megérteni nekik, hogy te miért tudod megkapni és ők miért nem. 

Évekkel ezelőtt a seriff abban a kisvárosban, amiben Jerry és Esther éltek, felhívta Esther-t, hogy segítsen neki egy gyilkossági ügyben. És Esther azt mondta neki “Nem ezt a fajta munkát végzem.” Mire ő azt mondta “De hallottam önről és nagyon szeretném, ha segítene.” És Esther azt mondta “Hogy önnek segítsek megtalálni azt a testet, olyan dologra kéne fókuszálnom, amire nem vagyok hajlandó fókuszálni. A rezgésemet egy teljesen más állapotba kéne hoznom, ami miatt nem tudnám azt a munkát csinálni, amit tényleg csinálok. És arra nem vagyok hajlandó.” Érthető?
K: Teljesen.
Á: Itt az idő. hogy felfrissüljünk. 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.