Abraham Hicks – Értsd meg az érzelmeidet!

kerem-az-infot

Á: Tudod, hogyan tudsz a leginkább rávilágítani a rezgésre? Úgy, hogy az érzelemre világítasz rá! Mert a rezgési egyensúly legjobb jelzője az érzelem. Tehát, ha nagyon vidám vagy, tudd, sok energia áramlik és nincs ellenállás. Semmi nem állja útját. Amikor közönyös vagy, akkor semmin sincs sok fókusz és az ellenállás sem sok.

Szóval ez a legjobb módja, hogy úgy világíts rá, hogy mások is hallják! És tudod, nem olyan régen volt, hogy az emberek nem álltak készen arra, hogy meghallják, de most szinte mindenki beszél róla. Tehát jó az idő ehhez.

Az általad érzett érzelem a közted és a belső lényed közötti energiáról szól és semmi köze nincs másokhoz. De úgy tűnik, hogy másokhoz van köze, mert gyakran, rendszerint, mindig, 🙂 amikor negatív érzelmet éreztél, azt gondoltad, hogy ahhoz az emberhez volt köze, de valójában az állt mögötte, hogy neked más véleményed volt arról az emberről, mint a belső lényednek.

Tehát érzelmeid nagy többsége – azok az igazán kényelmetlenek – arról szólt, hogy te értetted félre miről szólt az egész. Folyton arra gondoltál, róluk szól, de valójában rólad és rólad szólt. És most, hogy ezt tudod az emberek a világban nem fognak annyira zavarba hozni.

Úgy érzed, hogy ennyire még soha nem voltál ura érzelmeidnek?
K: Igen!
Á: És úgy találod, hogy ha meditálsz, akkor hatása hosszan érződik a dolgok kivasalása szempontjából?
K: Igen.
Á: Hiszed, hogy az a célod, a küldetésed, hogy megszabadulj az érzelemtől?
K: Nem.
Á: Hiszed, hogy az a célod, hogy megszabadulj a negatív érzelemtől?
K: Nem.
Á: Nagyon bölcs vagy, mert megérted, hogy vezérlődül szolgál. Mint a benzinszintjelző a kocsidban. Nem ragasztasz rá smiley matricát, mert tudni akarod, mikor kell tankolni. Tehát?

K: Ezt szeretném mindenki másnak is megmutatni.

Á: Ez egy jó hír! Mindenkinek van belső lénye. Mindenki egymás mellé tudja helyezni a belső lénye és a saját gondolatát. A vonzás törvénye reagál mindenki belső lényére és mindenkire. Tehát ez az érzelmi feszültség mindenkiben jelen van.

A rezgést semmivel sem jobban mutatod meg annál, mint ahogy a vonzás törvényét tanítod, vagy annál, ahogy bárki a gravitációt tanítja.

De amit taníthatnál az az, miért érzel úgy, ahogy és milyen érzelem van jelen és miért. Ha hagyod, hogy egy érzelmi párbeszéd legyen, és tisztelsz mindenkit és az érzelmeiket, akkor megoszthatod velük gondolataidat – ha nyitottak rá – arról, hogy miért éreznek úgy.

Amikor Esther frusztráltnak látja unokáját, mindig azt mondja neki “Erős benned a vágy, kisfiam! Maradjon is így!” Mert nem akarja, hogy felhagyjon a vágyaival. És oldani sem tudja azt a kötést, amibe belekeverte magát. De tudomásul tudja venni, ahogy a fiú belső lénye tudomásul veszi, hogy ez a vágy egy jó dolog, tudod.

Á: Hogy érzed? El kell magyaráznod valakinek miért érzel érzelmet?
K: Úgy érzem engedély kell ahhoz, hogy érezzek.
Á: A következőt szeretnénk elmondani és végül ezt kéne nekik továbbadnod. “Azért van bennem ez az erős érzelem, mert útjában vagyok annak, aki valójában vagyok.” És ha nem mondod ki hangosan, legalább magadnak mondd! Legalább vedd tudomásul miről szól ez az egész!

Mert ma még erről nem beszéltünk, de nagyon szép lezárása lesz ennek az összejövetelnek. Mert annyira szeretünk titeket és észrevesszük milyen gyakran emberieskedtek. És emberieskedés alatt azt értjük, hogy próbálod a másiknak elmagyarázni miért csinálod azt, amit csinálsz. Azzal a lehetetlen céllal, hogy elérd, hogy megértsen téged.

Nos, azért érzed, hogy ennyire belegabalyodtál ebbe, mert érzed érzelmed erejét és tudod, hogy jelent valamit, de soha nem tudtad még senki másnak elmagyarázni. Azért, mert a lényeg a te érzelmeid, amik saját dolgaidról szólnak és nem az ő érzelmeik, amik az ő dolgaikról szólnak. És mindig, amikor el akarod magyarázni, csak összezavarodnak, miről is szól.

Tehát mindennél jobban szeretnénk, hogy emlékezz egy dologra – ahogy kiérsz új kezdeted folytatásába -, arra, hogy ne magyarázz senkinek semmit, mert nem fogják megérteni! Ne próbáld meg olyan erősen magyarázni nekik! Ne emberieskedni próbálj! Válaszd az érzelmi utat, a rezgési utat!

Tudod miről szólnak az érzelmek. Tudod miről szólnak a rezgések. Tudod mi a lényeg. Ha azzal a tudással tudsz távozni erről az összejövetelről, hogy nem kell nekik elmagyaráznod – és ha meg is próbálod, akkor sem valószínű, hogy megértik -, akkor gondolj mindarra a dologra, amitől megszabadultál!

Amikor rászállsz valakire… mondjuk próbálod rávenni, hogy viselkedjen, és ő próbálja neked elmagyarázni miért nem kéne változtatnia a viselkedésén, mert azt helyesnek ítéli meg, akkor a következőt csinálják belső lényeitek: “Du-du-du-du-dú-dú-du (dudorászik)” Nem folynak bele! Egyáltalán nem folynak bele. Odakint megtévedten emberieskedsz és semmi jó nem származik belőle, hacsaknem az, hogy néhány vágyat indítasz, ennyi.

Furának tűnik, mert ma rengeteg szót kimondtunk, ami ugyanígy lesz, bármikor hallasz majd minket. De nem a szó, vagy a tett a lényeg, hanem a fókusz, a rezgés, az elegyedés, a harmónia, az energia. Azok a dolgok, amikről a legtöbb ember nem akar beszélni, mert nem igazán tudják megérteni.

Hát nem jó érzés, hogy meg tudod magyarázni magadnak, hogy “Amikor frusztrál valami, akkor olyan vágyam van, ami többet hív meg annál, mint amennyit a hitem átáramolni enged.” Pont!”

Nem szereted tudni, hogy amikor félsz, akkor olyan vágyad van, ami több energiát hív meg annál, mint amennyit a hited átáramolni enged?

Nem szereted tudni, hogy amikor elégedett vagy, akkor van egy vágyad és nincs ellenállás és áramolsz a vágyad irányába és minden jól van? Hát nem szereted ezt tudni?

Nem elég csak tudni, hogy a belső lényed támogat, hogy bármit akarsz, az úton van, hogy az örvény minden akadályt elhárított, és van egy legkisebb ellenállás útja, és meg tudod találni – ha fontos, hogy jól érezd magad – azt az utat?.

Nem tölt el jó érzéssel, hogy senkinek nem kell javítanod a viselkedésén, senkinek nem kell elmagyarázni a te viselkedésedet, vagy akár csak megérteni valaki más viselkedését?

Tölthetnéd azzal életed további részét, hogy más nyomaiban jársz, de akkor sem tudnád megérteni, miért olyan a rezgése, amilyen.

Hát nem a világ legjobb ötlete az, hogy csak légy jelen ebben a pillanatban, haladj abba az irányba amit már a belső lényeddel mozgásba hoztál, és boldogan élj örökkön örökké?

Nem tölt el jó érzéssel, hogy élj és hagyj élni hagyni? Nem tölt el jó érzéssel, hogy tudod, hogy az emberek 100%-a azt csinálja, amiért jött? Nem tölt el jó érzéssel, hogy tudod, hogy a kontraszt – amiből párat szívesen leállítanál -, pontosan az a dolog, ami a jövőbeni tapasztalatokat teremti?

Nem imádod tudni, hogy azon dolgok miatt, amikről sz emberek azt hiszik nem akarják, folytonos az örökkévalóság? Nem jó érzés tudni, hogy nem tudod elszúrni és soha nem végzel vele? És nem szereted tudni, hogy feleslegesen csináltál nagy szőrös ügyet azokból a dolgokból, amik nem kell, hogy nagyok és szőrösek legyenek? 🙂

Nem szereted tudni, hogy az élet jó érzéssel kéne, hogy eltöltsön? És a dolgok mindig jól alakulnak a számodra? És jó érzéssel kell járnia, és gyakran azzal is jár? És nem szereted tudni, hogy az érzelmed jelent valamit? Hogy az a vezérlőd?! A személyes vezérlőd?! Ami ebben a pillanatban részletesen tájékoztat arról, milyen rezgések keverednek benned.

És nem tölt el jó érzéssel, hogy tudod, hogy valakit annyira érdekelsz, aki osztatlan figyelmet szentel neked, nem általánosságban véve, nem mielőtt idejöttél, nem azzal kapcsolatban, hogy mivé válsz, hanem azzal kapcsolatban, hogy itt és most mire gondolsz?

És hogy a forrás energia arra fókuszál, amire te fókuszálsz itt és most, és hogy érzel egy rezgési kapcsolat összehasonlítást aközött, amire te gondolsz, hogy a belső lényed mit gondol és amire a belső lényed gondol, hogy te mit gondolsz?… hát nem szereted ezt tudni?

Nem érzed magad különlegesnek, ismertnek, áldottnak, szeretettnek? Nem érzed, hogy támogat valaki és minden lehetséges? És ez nem arra ösztönöz, hogy a csámcsogókat kihagyd belőle? És nem akarod értékelni a csámcsogókat azért a számos vágyért az örvényedben, ami nem lenne ott, ha nem lennének azok a különbségek, amiket mindnyájan egymással megtapasztaltok?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.