Abraham Hicks – Eddie vagyok, nem David!

kerem-az-infot

K: Még egy gyors kérdés. Ahogy látod, engem Eddie-nek hívnak. De egész életemben azok, akik ismernek, akikkel éveken át dolgoztam úgy üdvözöltek, hogy “Hello David, mi újság?”, egész életemben… és csak a nézőpontodra lennék kíváncsi egy ilyen dolog kapcsán, mert kezd az agyamra menni.
Á: Nos, ez egyszerűbb, mint hinnéd. Mert életed hajnalán valakinek, akivel gyakran találkoztál olyan valaki jutott eszébe rólad, akit David-nek hívtak. Más szóval egy ilyen egyszerű dologról van szó. És ha valaki nem a neveden szólít és te azt mondod “Nem, engem nem David-nek hívnak”, mikor azt mondod “Nem, nem David, Eddie! Nem, nem David, Eddie! Nem, nem David, Eddie! Nem, nem David, Eddie! Nem, nem David, Eddie! Nem, nem David, Eddie! Nem, nem David, David, David, David, David, David, David, David, David, David, David, David! David, David, David, David…

Szia David!!!

Senki nem akar rákos lenni! És a kettő nem ugyanaz, mármint David és a rák. De a lényeg ugyanaz. Te azt kapod, amire gondolsz. Azt kapod, ami a legaktívabb a rezgésedben. Tudjuk, hogy azt szeretnéd, ha mélyebb dolog lenne mögötte. De nincs mélyebb, nincs mélyebb mint a rezgés szokása, tudod.

Tehát biztosak vagyunk benne, hogy tapasztalatod korai szakaszában, valami ilyesmi bosszantó volt és egyszerűen az élet emberi ténye – amin segíteni szeretnénk neked változtatni – az, hogy azoknak a dolgoknak, amik bosszantanak több adásidőt adsz, mint azoknak, amik örömmel töltenek el. Más szóval, aggódsz dolgok miatt. Nagyon érdekes látni azt, hogy a legtöbb ember rezgésében gyakran nem az aktív, amit leginkább megtapasztalni szeretne.

Tehát ez a nagyon lágy, nagyon valós dolog amit megtapasztalsz, egy lehetőség számodra, hogy megértsd, hogy ami hozzád érkezik, a rezgésedre adott válaszként érkezik hozzád.
De hogy is mondtad? “Egész életemben.” Ezt mondtad “Egész életemben.”?

K. Mindig ez történik.
Á: Mindig ez történik. Egész életemben. Legyen ez valami mókás dolog, amivel játszol! Tehát menj az örvénybe, korábban szó volt erről, de nem mentünk teljesen bele, amikor ezekkel a megerősítést szolgáló kártyákkal kapcsolatban viccelődtünk, tehát amikor az örvénybe kerülsz, akkor használj megerősítéseket és ne az örvényen kívülről! Tehát az örvényen belülről, az örvényen belülről mondj megerősítő állításokat! “A nevem Eddie. A nevem Eddie. Én Eddie vagyok. Eddie-nek születtem. Tetszik az Eddie név. Szeretem leírni az Eddie nevet. Eddie a nevem. Imádom az Eddie nevet. Szeretek Eddie lenni. Eddie vagyok. Én Eddie vagyok! Eddie az, aki én vagyok. Ééééén vagyoooook Eddieeee! (énekel)

És ahogy ezzel játszol, ahogy ezzel játszol és kinyilatkoztatod, ahogy az örvényen belülről megerősíted, azok akik nem is ismernek azt mondják majd “Szia Eddie!” 🙂 Ez nem vicc! Olyan tapasztalatod lesz, hogy az emberek ismerni fognak. Az emberek ismerni fognak. És azok, akik harmóniában vannak, annak a rezgését, aki te vagy le fogják tudni fordítani. Komolyan! (taps)

K: Köszönöm!
Közönség: Eddie! Eddie! Eddie! Eddie! Eddie! Eddie! Eddie! Eddie! ….
Á: Na tessék. Na tessék. Ilyen, amikor elszabadul a közönség a vonzás törvényének köszönhetően! Ennél nincs jobb!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.