Abraham Hicks – Csak vonzás van!

kerem-az-infot

Szóval ma – mivel tudjuk, hogy élvonalbeli teremtők vagytok és érzünk titeket pont itt kint új kitörő gondolattal ebben a formában -, tehát ma együtt találunk néhány új módszert annak a megértésére, hogy “Igen! Te teremted a saját valóságod! És igen! Nincs véletlen! Semmi sem történik csak úgy! Csak vonzás van! Csak vonzás van!”

Tehát, ha valaki csinál valamit és úgy érzed, veled teszi – pedig te nem akartad és nem gondolod, hogy kérted és tessék ott van -, az olyan érzés, mintha ő véletlenül viselkedne helytelenül veled. De ez lehetetlen, mert nincs véletlen, csak vonzás van.

Ami azt jelenti, hogyha rezgésileg nem kérnéd, akkor nem jönne. Tehát legfeljebb ő társteremtő elem lehet, hogy csak átadja azt, amit kérsz…, ha sebezhetőnek, vagy áldozatnak érzed magad, vagy gyengének, vagy valaminek. És ha tényleg úgy érzel, akkor lesznek, akik ahhoz asszisztálnak, hogy még inkább úgy érezd magad, aztán őket okolod, hogy miattuk érzel úgy.

Jerry meg szokta osztani egyik ötletét velünk, érintkezésünk kezdetén. Jerry és Esther ebben a városban mókáztak mikor velünk találkoztak! (kis szün.) Ez egy szép nap! 🙂 🙂 (taps) És Jerry egyik első kérdése, egyik első fontos kérdése a vonzás működéséről szólt. Olyan dolgokat mondott, mint “Ábrahám, tényleg nem hiszem, hogy arra számítottam attól az embertől, amíg meg nem mutatta nekem. És aztán, hogy megmutatta, kezdtem számítani rá. De addig tényleg nem.” És mi azt mondtuk “Hát, számítanod kellett rá, mert másképp nem jött volna a tapasztalatodba!”

Amit elég nehéz megérteni, ugye? Mert olyan érzés, mintha emberek vagy dolgok történnek v-e-l-e-d, de soha semmi sem történik v-e-l-e-d, hanem h-o-z-z-á-d é-r-k-e-z-i-k rezgésbeli létállapotod miatt. Tehát mihelyst elkezded tudomásul venni, hogy vonzás törvénye van és ha bármi érkezik azt te rezgésileg – fogalmazzunk úgy, talán könnyebben meghallod -, te rezgésileg hívod meg. Meghívod!

Életed folyamán, te olyan környezetet teremtettél, ami meghívja. És azt akarjuk, hogy értsd, nem kell meghívnod azokat a dolgokat, amikre nem vágysz. De mivel a legtöbben nincsenek nagyon tisztában belső lényük létezésével – aki nem fizikailag fókuszált maradt – ,ezért nincsenek tudatában ezen fontos létállapotnak.

Mivel te emberi formában vagy a nem fizikai kiterjesztéseként és mert a nem fizikai részed még mindig létezik és aktívan részese mindannak, ami a lényegülésed, ezért megvan benned a potenciál, sőt gyakran tapasztalsz is… mondhatni két vonzáspontot!

Mert van a belső lény részed, aki fókuszált és akire a vonzás törvénye reagál, és vagy te, fizikai formádban gondolkodó és vonzó. Tehát van ez a két rezgésbeli vonzáspont, ami egyenlő azzal, ami az érzelmi vezérlőrendszered lényege.

Az általad érzett érzelmek jelzik, milyen rezgési kapcsolat van aközött, amit a belső lényed gondol arról, amit te gondolsz és amit te gondolsz arról, amit te gondolsz. Amikor tehát, vidám és jókedvű vagy, mikor szeretetet, szenvedélyt érzel, mikor viccesnek érzed magad, amikor élénk, ráhangolt és lelkes vagy, az azt jelenti, hogy te és a belső lényed abban az időpillanatban egyezségben van azzal, ahogyan te közelíted meg azt a témát, ami aktív a gondolataidban!

Hát nem imádni-való tudni ezt? De ha félelmet vagy dühöt érzel, ha bosszúvágy van benned, ha érzed azt az ürességet, amilyennek ezek az érzelmek érződnek, az azért van, mert úgy fókuszálsz, olyan véleményed, hozzáállásod van, ami nincs harmóniában azzal, amit a belső lényed tud rólad.

Tehát bizonyos fokig elszakítottad magad – aminek fokát elárulja, hogyan érzed magad – attól, aki valójában vagy, akivé váltál.

És ez úgy működik, hogy te ebbe a fizikai testbe jöttél, tudod mit nem akarsz, tudod mit akarsz, indítod ezeket a vágyrakétákat, és mikor ezt teszed, onnantól a belső lényed van ezekkel a vágyrakétákkal. De ha te nem, akkor te és te közötted elválasztás van.

Érted már miről beszéltünk korábban? Amikor olyat kérsz, amiről a belső lényed tudja, hogy a kialakulás állapotában van, csak te úgy döntesz róla, hogy hiányzik, vagy nem alakul ki, akkor te okozod ezt a rezgési diszharmóniát. Egyfajta kötélhúzás ez. És ma arról fogunk értekezni, mi ezzel a teendő.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.