Abraham Hicks – Azt megegyük?

kerem-az-infot

K: Azt hallottam, hogy ha mesterséges, hibrid élelemmel táplálkozol, mint például a brokkoli, meg hasonlók, akkor az káros, rákos leszel tőlük. 🙂 Ez azt jelenti, hogyha szembe feszülsz vele, csak akkor lehet gond? Ha szembe feszülsz vele és próbálod megenni, vagy próbálsz szembe feszülni vele és nem megenni?

Á: Az van, hogy nehézkes ennek itt a végére járni és nem annyira hatásos és zavaros és ez az, amit emberieskedésnek hívunk. Emberieskedés: mikor megpróbálsz mindennek a végére járni, megtalálni a helyességét, vagy a helytelenségét…
Az a meglepő, hogy nem kezdtek teljesen beleőrülni, hiszen olyan sok dolgot figyelembe vesztek, amiből kihagyjátok a belső lényeteket. Nos, van két sztori amit elmesélünk, amit nagyon könnyű befogadnotok.

Először képzeld el, hogy van egy tömeg-tudat, az összes ember a földön, minden dolog amin gondolkodnak, az összes véleményük, az összes kategória, amibe skatulyázzák magukat, ahogy egymással szembe feszülnek. Tehát vannak faji kategóriák, vallási kategóriák, politikai kategóriák, zenei kategóriák és vannak az “én véleményem helyénvalóbb, mint a tiéd” kategóriák minden témában! Témák milliói vannak, milliónyi kategóriában. És legtöbbször az emberek csoportokba gyűlnek, mert elkülönülésükben gyengének érzik magukat, de erősebbnek ha csoportokba gyűlnek, és szinte mindegyik szembe feszül egy másik kategóriának, amiért elvesztik sorsuk irányításának képességét.

Tehát mi azt javasoljuk, hogy képzeld el azt – ez nagy segítségedre lesz -, hogy tudod, mindezek az emberek léteznek, az összes véleményük létezik, de ahelyett, hogy kategóriákba raknád őket, amikben republikánusok vannak a demokraták és demokraták vannak a republikánusok ellen és így tovább, ahelyett, hogy több kategória szembefeszülését látnád, lásd azt, hogy csak két kategória van: az ebben a pillanatban a forrásukkal harmóniában lévőké és a nem harmóniában lévőké.

Mindegyik embert be lehet sorolni e két kategória valamelyikébe. Sok demokrata lehet a harmóniában lévők kategóriájában, sok republikánus lehet a harmóniában lévők kategóriájában. Ne hagyd, hogy a kategóriák elhitessék veled, hogy nekik nincs belülről fakadó útmutatásuk. Mert sokszor van.

És most, hogy hagyod a világnak, hogy két kategóriában legyen és emlékezteted magad arra, hogy az, hogy valaki ebben a pillanatban melyik kategóriában van, egyébként is átmeneti, mert hatással van rá, hogy az imént mit látott a tévében, mi történt vele, vagy az imént milyen tiszteletlenséget hallott a gyerekeitől, meg hasonlók.

Az hogy milyen kategóriában van most, általában annak köszönhető, hogy az imént milyen élethatások érték. De ebből a két kategóriából kiindulva, minden egyes embernek megvan a lehetősége, hogy saját preferált kategóriát válasszon. És ha egy kis figyelmet fordítasz a témára, akkor legtöbbször bent lehetsz a harmónia kategóriájában. És ahogy ezt a kategóriát egyre többször és többször választod – egyszerűen azért mert jobb érzéssel tölt el, ami azért van, mert a belső lényed mindig ott van – és amikor a belső lényed hangzásához, rezonanciájához csatlakozol, akkor visszanyerted uralmadat és mindig jól érzed magad.

Ha így teszel, akkor az összes többi halom, az összes többi kategória irrelevánssá válik. És nem számít, mit mond erről egy szociológia tanár. Nem számít mit mond erről valaki más. Olyan sok könyv szól arról, mit kéne és mit nem kéne enned, hogy az a meglepő, hogy valamelyikőtök is talál bármilyen ennivalót. Bármilyen ennivalót.

Valójában nem az a lényeg mit eszel, hanem az ahogyan érzel annak kapcsán, amit eszel. Nem az a lényeg, más mit mond neked, hanem az, te mit gondolsz, mit mond neked. Nem az a lényeg mi az, amit bárki hisz, vagy érez veled kapcsolatban, hanem az, te hogy döntöttél, mit hisz vagy érez veled kapcsolatban.

Tehát mindent, ami hozzád érkezik a saját lencséden keresztül értelmezel. Csak arra bátorítunk tisztítsd meg a lencsédet! Arra bátorítunk láss tisztán, arra kérünk láss tágabban, arra kérünk tartsd eléggé fontosnak, hogyan érzel és kerülj összhangba azzal, aki valójában vagy, hogy elkezd a világot a forrás szemén keresztül látni. És aztán mindezek a dolgok, amiket olyan sokan próbálnak fontossá tenni… mert a világ nagy része rájött, hogy a félelmeden keresztül irányítani tud téged.

Tehát ha eléggé meg tudnak ijeszteni, akkor követni fogod őket ahova ők akarják, hogy kerülj, nehogy bizonytalanul érezzék magukat. Mennyire elcseszett már ez? 🙂

Ha a tisztánlátás és harmónia jellemez, akkor nem ijesztenek meg, csak mosolyogsz rajtuk. És sok felnőttet látsz, nagy-nagy embereket, nagy-nagy testekben, akik nagyon-nagyon félnek, mint a kicsi kisgyerekek. És ha látnál egy kisgyermeket, aki bizonytalannak és elveszettnek tűnik, nem azt mondanád, hogy van itt valaki, aki bizonytalan és elveszett, és nem akarnád, nem kívánnád a legjobbat neki? Mert a belső lényed biztosan, tudod.

És idővel az, hogy ki mit csinál, teljesen lényegtelenné válik neked, mert hozzáférsz a világokat teremtő energiához. És te eszközként, örvényként érkeztél, amin keresztül ez az energia összpontosulni tud. És ahogy te megtanulod ezt az energiát összpontosítani azáltal, ahogyan érzed magad, eléred a sorsod feletti teljes irányítás képességét és valódi fizikai megtestesülésedet. Úgy kezded életed élni, ahogy szándékodban állt, mikor ebbe a fizikai testbe érkeztél.

Egyike leszel azoknak, akiknek mindegy, hogy kivel találkoznak, az ő előnyükre fog szolgálni, hogy veled találkoztak. Az leszel, akinek születtél, az, aki másokat felemel.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.