Abraham Hicks – Az ikerlángokról

K: Van egy konkrétabb kérdésem. Mindig megvolt a rezonanciám az ikerlángokkal kapcsolatban és szeretnék többet tudni erről. Amit mondtál Esther és Jerry kapcsán, az hogy az örvényük nagyon hasonló volt, és hogy a vonzás törvénye összehozta őket. Mintha ugyanannak az egésznek két része lennének. És mi mind azok vagyunk. De az ikerlángok kapcsán mindig van valami, amit hallok.  Folyton felbukkan és tudom, hogy valami bennem van. Próbálok harcolni ellene, mert úgy vélem nincs nekem szükségem férfira, kedvelem a belső lényemmel a kapcsolatomat, amilyen érzéssel eltölt. Szeretem magamat. Elnézést, de szeretem magamat és ezt imádom!  De folyton előjön, szóval mi van ezzel az ikerláng dologgal?
Á: Az emberek ikerlángokról, lelki társakról beszélnek. Ennek az érzésnek a következő van a hátterében. Te nem-fizikai energia vagy, ami ide összpontosult. Tehát ez a nem-fizikai energia néha igenis fókuszál… más szóval egy tudat áramlatról van szó. Nem az van, hogy egy halom nem-fizikai van hozzárendelve egy halom húshoz. Nem erről van szó. Ez egy tudat áramlat. Tehát sok ember van körülötted, akik ugyanabból az áramlatból jönnek. És volt pár fontos szavad. Technikailag mind ugyanabból az áramlatból jönnek, de vannak szándékosságok, amik eltérések és az egyensúlyt szolgáltatják, és amik több új ötlet alapját biztosítják. Jó? Érthető? Tehát a lelki társad keresése helyett, hagyd hogy elsődleges törekvésed – azon keresztül, hogy eldöntötted boldog leszel – az legyen, hogy találd meg saját magad lelki társát. A saját rezgési forrás energiádat. És fókuszálj úgy, amítől rendkívül jelentősen ezzel szinkronba kerülsz!
És akkor érthető ugye, hogy ha gyakran szinkronban vagy azzal a forrással, akiből jöttél, akkor azon körülmények között és csak azon körülmények között, a vonzás törvénye összehoz téged azokkal akik ugyanabból a forrásból jönnek? Logikus ugye? 
Mit jelent ez gyakorlati értelemben? Mert néha amikor úgy próbáljuk leírni a nem-fizikait, hogy jelentéssel bírjon a fizikai tudat számára, akkor kicsit torzítunak rajta, mert nem egészen olyan. De tegyük fel, hogy van egy lelki társad, vagy ikertestvéred és mindketten bejöttök a fizikai megtapasztalásba. A világ más részein születtek, eltérő szülőkhöz, eltérő szándékokkal és eltérő életet éltek. És a kontraszt szolgál benneteket és mindketten egyenként felfedezitek kik vagytok az élettel való érintkezésen keresztül.

És te a természetednél fogva jól akarod érezni magadat és egyre több okot és vágyat találsz, hogy afelé a dolgok felé mozdulj, amik jó érzéssel töltenek el. És felfedezed a meditáció erejét és tényleg összekapcsolódsz azzal, aki vagy. És te sokszor vagy élénk, ráhangolt és lelkes, de a másik nem. Ő még mindig küszködik. Tehát te harmóniában vagy annak a lelkével aki vagy, de a másik nem. Tehát a forrás törvénye nem fog titeket összrakni és így te nem is akarnád VAGY….

Te a bot egyik vége vagy, ő meg a másik vége. Tehát ti ketten összejöttök, hiszen központotok rezgésileg ugyanaz. Tehát van elég erő a vonzásban, mert elég van belőle ami rezgési egyezés, tehát a lelki társad megjön hozzád és több bánatot okoz neked, mint valaha bárki. 🙂
Sok lelki társaddal találkoztál, de általában nem kedveled őket. 
Minden körülmények között lenne egy javaslatunk. Ha elfogadod, hogy amikor a legjobban érzed magad és rá vagy hangolódva arra a forrás energiára, magasan rezegsz, akkor vagy a legjobb helyzetben ahhoz, hogy minden amire vágysz, veled randevúzzon. Erre a belső lényed a legjobb példa, mert a belső lényed, aki mentes az ellenállástól, teljesen arra összpontosít, hogy azt, akivé váltál és amire vágysz, behozza a tapasztalatodba. Tehát az idő száz százalékában, amikor engeded, hogy emelkedjen a rezgésed, a lelki társad ott lesz, hogy találkozzon veled. Az nem lehet, hogy engeded a rezgésed emelkedését és senkit nem találsz otthon. Ilyen nem lehet..

Tehát ha randevúzni akarsz fizikailag másokkal, akik ott vannak, akkor te nem akarsz ott lenni az esetek száz százalékában, vagy a lehető legtöbbször, hogy megadd nekik a lehetőséget, hogyha rezgési közelségben vannak, kapjanak egy impulzust, hogy oda menjenek, ahol te vagy? 

Ez az a késztetés, amiről korábban beszéltünk!

Más szóval, ha az válik a legfontosabbá neked, hogy hagyod ráhangolódni magadat arra, aki vagy és nagyon jóvá válsz benne, ami azt jelenti, hogy a harmadik lépés mestere leszel, tehát a legtöbbször, tényleg a legtöbbször fogadó állapotban vagy, akkor ugye érthető, hogy azoknak a dolgoknak, amikre vágysz, nagyobb esélyük van randevúzni veled, ellenben azzal, mikor ‘fent-meg-lent-meg-fent-meg-lent’ vagy?

Nem voltak olyan tapasztalataid emberekkel, amikor ők jól érzik magad, te nem, vagy te jól érzed magad, ők nem, ők jól érzik magad, te nem, tehát így megy és az történik, hogy a kapcsolatban törődtök egymással, csak szinkronban nem vagytok, ellentétesen vagytok, soha nem vagytok egyszerre ugyanabban az állapotban.
Mi lenne, ha te legtöbbször abban lennél, viszont ő nem. “Oh ez jó móka!” “Nem!” “Ez nagyon jó móka!” “Nem annyira!” “De ez tényleg az!”
Mindenesetre legalább nem az történik, hogy soha nem találkoztok. Az ember nem szívesen találkozik mással, mikor nem jól érzi magát, mégis sokszor csinálod, észrevetted?
Akkor találkozol szívesen, mikor jól érzed magad! Tehát legyél olyan mint a belső lényed a lehető legtöbbször abban az állapotban! 

Évekkel ezelőtt Esther unokája Kate, nagyon kicsi volt. Akkor egyedüli gyerek volt, a fiú testvére még nem született meg. Minden este anyával és apával ment aludni. És minden este azt mondták neki “Ma este az utolsó!” De minden este anyával és apával ment aludni. Aztán egy nap Tracy, az anyja, azt mondta “Tudod Kate, a nagyi nagyon szomorú lenne, ha megtudná, hogy nem abban a gyönyörű ágyban alszol, amit vett neked!” Mire Kate “A nagyi soha nem szomorú!” 🙂  
Hát nem ilyen akarsz lenni?! Más szóval ő átlátott a szitán! “Ezzel nem húztok csőbe!” 🙂

Tehát erre akarunk célozni. Amikor az a szándékod, hogy jól érezd magad, ami az, amivel indítottál, ami az, amit mindig is tenned kell! Elég életet éltél, elég első lépéses pillanatot éltél meg ahhoz, hogy kitartson 20-30 életidőn át! A dolgok már a helyükön vannak. És most, hogy boldogan élsz örökkön örökké, ahogy vagy is és ahogy elmondtad, akkor legtöbbször itt vagy. És ebben a rezgési állapotban nem csak hogy randevúzni fogsz az egész örvénnyel, ami pont ott van veled, hanem éles érzékkel fogod felismerni közelségedet hozzá. És ebben rejlik az élet igazi sava-borsa! 

Az tényleg nem feküdne neked, biztosan nem, ha minden napnak, minden pillanatában, minden amire valaha vágytál, vagy akartál, pont ott lenne és körbevenne téged. A legtöbbtől leginkább menekülni próbálnál. Az izgalom abban rejlik, hogy haladsz felé. A növekvő lendület, az élet egyre több konkrétuma az, amiben igazán örömödet leled.  Nem kell hát egy általános állapotban lenned, hogy ezt érezd? Nem akkor élvezed jobban az ételeidet, ha egy kissé éhes vagy? Ha mindig jól lakott lennél, ha csömörig tele lennél, akkor tényleg akarnál… persze nem ennek a csoportnak kéne erről beszélnünk… 🙂 szóval érted mire akarunk kilyukadni, ugye?
K: Igen, értem.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.