Abraham Hicks – Az elvárás ereje

kerem-az-infot

K: Szia Ábrahám! Megosztanék egy sztorit és lenne egy kérdésem. Kathy – a nő, aki három hete a feleségem – tudattalanul hozzáértőnek tűnik a fókuszálásban mindig arra, amit akar és nem ismeri fel, hogy lehetnek akadályok. Sok éve ismerem őt és meseszerű esküvőre vágyott. Mivel megvolt rá a fedezetem próbáltam rávenni, hogy szökjünk el és Tahitin legyen az esküvőnk, de nem, vagy Hawai-on, de nem. Menjünk Párizsba, nagyon romantikus, de nem.

Körülbelül nyolc éves volt, mikor látta Richard Burton és Liz Taylor esküvőjét a California Carmel Mission-ben. Ők az egyik esküvői fogadásukat a Pebble Beach-en tartották. Szóval ez volt a fejében és beadtam a derekam, mert akartam, hogy ez legyen életének legnagyszerűbb pillanata. Tehát minden, amit szeretett volna, szinte lehetetlennek tűnt, mert nagyon nehéz összeházasodni a Carmel Mission-ben, ha nem vagy tag. És mi nem voltunk tagok, de ő ezt megoldotta. A Pebble Beach-i rendezvény helyszínt szinte lehetetlen lefoglalni. Három-négy év előjegyzési idő van. Mégis sikerült foglalnunk, mert valakik kiestek 6 hónappal előtte. És az utolsó dolog, amire vágyott – a mozi sztáros elképzelése alapján -, hogy legyen ott egy híresség. Tehát az volt a tervem, hogy George Michael lesz az énekes, ami megoldaná a híresség kérdést is. Megvolt rá a pénzem, ez volt a terv, de ő kiesett.

Tehát a párom tökéletes esküvője, tökéletes lett volna, de egy hiresség hiányzott. Nos az esküvő megvolt kb. három hete. Minden olyan tökéletes volt, amilyennek akarta, csak egy híresség hiányzott.

Az esküvői fogadáson Phil, az egyik vendégünk azt mondja nekem “Öööö, Bob, öööö, itt van Oprah, látni akar téged!” 🙂 Mire én “Na menj már valahova, Phil!”

“De, komolyan! Oprah találkozni akar veled!” Mire én “Deeehogy akar!” Mire ő ” De igen itt van!” Kivel is volt? Clint East… el is felejt… de mondom neki “Phil, na ne ugrass!”, mire ő “Na gyere” és megragadott arrébb vitt és ott van Oprah és Clint Eastwood!

Az történt, hogy John Steinbeck száz-, vagy százötvenedik évfordulója volt, ezért meghívták Oprah-t, Clint pedig régebben a Carmel Monterey környék polgármestere volt. Golfoztak és elértek a 18. lyukig, de szerettek volna a 19-re is játszani, ami a rendezvény helyszíne volt, amit én kibéreltem, tehát nem tudták használni.

Aztán mikor oda akartak jönni, valaki azt mondta nekik “Sajnálom, esküvő van” Mire Oprah “Te jó ég!” nyitott szívű lévén azt kérdezte “Benézhetnénk? Gratulálnánk a párnak!” 🙂

Nos ezt a sztorit azért mondtam el, mert abszolút és teljes mértékben meg vagyok győződve arról, hogy a vonzás törvénye igenis működik. 🙂 Úgyhogy ez volt a sztori.

Á: Szeretnénk hozzáfűzni valamit, mert úgy véljük érdemes kiemelni, hogy a kedves párod fenn tudta tartani rezgési elvárását egy olyan közvetlen ismerőse mellett is, mint te aki azt hajtogatta “Ez nem lehetséges, ez nem lehetséges!” 🙂

Más szóval ez tényleg egy erőteljes sztori, amiből mindenki megérti, hogy nem számít mások mit mondanak. Más szóval, ami az ő teremtése, az az ő teremtése és mindenki más csak egyszerű résztvevő. De te mindent megkapsz, amit akarsz, feltételezve, hogy harmóniában vagy vele. És gondolj bele, ő ezt nyolc éves kora óta mozgásba hozta. Az univerzum nagyon is hajlandó és képes arra, hogy pontról pontra teljesítsen mindent, amit akarsz. És nem kell, hogy nyolc éves korod óta ennyi év elteljen, csak az kell, hogy többet verd a dobját annak, amit akarsz, és kevesebbet verd a dobját annak, hogy pesszimista vagy a vágyaddal kapcsolatban. Más szóval erről szól az eltökéltség. Az, hogy a saját utadat járod. Erről szól az, hogy döntést hozol és a helyes döntést hozod. Mert mindent elérhetsz. És az univerzum mindenhez, amit akarsz, sok ezer legkisebb ellenállással járó utat állít fel, hogy segítsen neked az elérésében. Más szóval ez nem arra ösztönöz, hogy még több számodra kielégítő részletet adj mindenhez, amikor felismered, hogy az univerzum erre is, meg arra is képes?

Tetszett, ahogy mondtad “Az univerzum ezt a lehetetlen dolgot is, meg azt a lehetetlen dolgot is megcsinálta. És a tényleg lehetetlen dolog, ami tényleg lehetetlennek tűnt, a végén mégsem volt lehetetlen. Mert minden lehetséges, mikor harmóniában vagy. Igen!

K. Köszönöm.

Á: Mi úgy véljük, különösen érdekes az, hogy Oprah jelent meg. 🙂 Mert ő hallgatja az anyagainkat és érti a vonzás törvényét. 🙂

K: Wowww, köszönöm.

Á: A lényeg az eltökéltség, ugye? Érzed annak a szónak az erejét, hogy ‘elvárni’? “Én elvárok valamit”. Érzed azt, ahogy elvársz valamit, a két szükséges összetevő összhangban van? Amikor elvárok valamit, akkor a vágyam és a hitem is helyén van.

Érzed az eltökéltség erejét? Más szóval, érzed az összpontosító mechanizmust az eltökéltségben? “Én eltökéltem magam! Én eldöntöttem! Ami azt jelenti, ettől nem térek el! Kijelentheted, hogy a menyasszonyod eltökélt volt? Más szóval, nem volt eltérülés. Eltökélt. Eltökélt. Eldöntötte! Tiszta rezgés. Eltökélt!

De érzed a különbséget az eltökéltség és a vágyódás …, az eltökéltség és a határozatlanság között. Érezhető a különbség. Tehát legyen a tiéd ez a fókuszáló mechanizmus! Igen!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.