Abraham Hicks – Az élet a mostról szól

Á: És tényleg szeretnénk ha tudnád, hogy az élet a mostról szól. A mostról. Az élet a mostról szól. Ez eltart egy ideig. A mostról, a mostról, a mostról. És néha várod, hogy mi lesz, szóval ahogy valami jobbra számítasz később, miközben most hiányt érzel, néha, anélkül, hogy szándékodban állna, abbéli várakozásodban, hogy mi jön, hagyod, hogy a pozitív dolog, amiről hiszed, hogy jön, ellened dolgozzon, ahogy szembeveted a nem-csodálatos dologgal, ami most történik. Szeretnénk segíteni nektek, ennek a finomra hangolásában. Ti mind a gondolat élvonalában vagytok. Ez a tudatos teremtés egy haladó csoportja. Tényleg az. Mi érezzük kik vagytok. 
Tehát ma segítünk kisimítani az egyenetlenségeket a rezgési frekvenciádban. Segítünk megérteni miért működnek neked azok a dolgok, amik működnek, és miért nem működnek neked azok, amik nem. Segítünk megérteni az univerzum ezen törvényeit és hogy mit tehetsz azért, hogy ennek az erőteljes, hmmm, tökéletes, hmmm, örökkévaló előrehaladás tapasztalatának áramlásával haladj. 
Alig várjuk, huhu… hogy beszéljünk arról, ami nektek fontos. Tabu téma itt nincs. Tanui lesztek egy csodálatos kibontakozásnak, ahogy néhányotokkal beszélgetünk. Nem mindegyikőtök fog előre jönni… remélhetőleg.  🙂 De megtaláljuk köztetek azokat, akik legjobban képviselik azt, amit leginkább tudni akartok. 
És abszolút igéretünk az, hogy ha van benned egy aktív vágy, akkor arról itt szó lesz. És ahogy könnyedséggel figyelsz – ne küszködj és ne feszülj rá -, te készen állsz, hogy meghalld azt, ami fontos neked. Mi tudjuk mi az és biztos lehetsz benne, szó lesz róla. A munkád csak az, hogy lazíts és tényleg élvezd a társteremtés legjavának  – és ezt bizton állítjuk – az erőteljes kibontakozását. 
Oly sok helyről és környezetből érkeztetek. Oly sok ismerettel, oly sok vággyal, oly sok eltérő nézőponttal. Ez az energiák lényeges fizikai és nem-fizikai egyesülése a rezgés emelése érdekében. Azért, hogy ismét helyreálljon tudatosságod a vonzás pontod felett, ami segít szinkronba kerülni azzal, aki vagy, hogy megtapasztald az ellenállás nélküli gondolat lenyűgözőségét. 
Alig vannak, akik tudják mi az.

A legtöbb ember csak éli életét, akaratlanul saját magát lövi lábon az élet előnyeinek-hátrányainak, pozitívumainak és negatívumainak realista és objektív mérlegelésével.

Persze nem gond, ha ezt csak néha csinálod, ezt mi első lépésnek hívjuk. Más szóval az élet megmutatja neked mi az, amit nem akarsz. És amikor ez történik, te automatikusan megtalálod annak amit akarsz az egyenértékű, a tökéletes egyenértékűségét. Tehát minél inkább nem akarod, az amit akarsz annál inkább sugároz belőled. És ez egy csodálatos, egyensúlyra épülő tapasztalat. Ez az első lépés. Amikor tudod,  mit nem akarsz, az amit akarsz előremozdul. És a második lépésben ez megválaszolásra kerül. A benned lévő forrás rezgésileg egyenértéküvé válik azzal, amit kértél. Ami egy nagyobb dolog annál, mint amit neki tulajdonítasz. Mert amikor ez történik, a teremtésed mozgásba lendült. Egy visszavonhatatlan dolog. Amit kértél, az univerzum egy tágult részecskéjévé vált, más szóval te épp többé váltál. Ami biztos. Annyira biztos, hogy mi jelen időnek hívjuk. De te nem, te nem akarod jelen időnek hívni. De mivel te kértél és megadatott, számunkra jelenebb idő ez nem lehet. De te azt mondod “Várjunk csak, várjunk csak, várjunk csak! Lehet, hogy megadatott, de én még nem látom! És mivel nem látom, nem fogom jelen időnek hívni.” A válaszunk erre az, hogy “Ebben van a bajod!” Mert ha vágyad hiányát tekinted jelen idődnek, akkor rezgési diszharmóniában tartod magad azzal, aki valójában vagy. És ezért nem érzed jól magad. A negatív érzelem ezt és csak ezt jelenti, minden egyes alkalommal. Ellentétben tartod magad azzal, akivé váltál. 
Amikor ezt megérted és elkezd fontossá válni, hogyan érzed magad, tehát jobb érzésű gondolatokat keresel és megtalálod a jobb érzésű gondolatokat azokban a témákban, amik korábban nem jó érzéssel töltöttek el, akkor a harmadik lépést – ezt mi így hívjuk – csinálod. A harmadik lépés az, hogy befogadó állapotában vagy annak, amit kértél. 
Tehát első lépés, kértél, második lépés, megválaszolásra került és összegyűltek a társteremtő elemek, érik és készen áll rád, amikor te készen állsz rá. De te készen állsz rá? – ez a kérdés! 
Száddal azt mondanád “Igen!”, de a rezgésed azt mondja “Nem igazán”.  A szád azt mondja “Készen állok! Oh, már régóta készen állok.” És halld mi van ebben! “Én készen állok. Egy ideje már készen állok!” Hallgasd a türelmetlenséget ebben a válaszban. “Én készen állok erre! Annyira készen!” 
És ez az, amit ma ki fogunk simítani!
Mert néha azt gondolod, hogy a szavaid a befogadó állapothoz segítenek, de valójában még inkább a hitedet erősítik abban, hogy hol vagy ahhoz viszonyítva, amit akarsz. Ami nem megoldás, ugye?
Érezned kell a jelen idejűségét! És emberként…
Jól hallotok minket? Kényelmes az üteme ennek a beszélgetésnek? M e r t   n a g y o n  le is lasssíííthatjuk… 🙂 Jól van.
Szóval, ahogy kértél és megadatott, és elfogadod, hogy ami megadatott, az megadatott, és most készen állsz rá, készen állsz, hogy szemtanúja légy… Sőt ha olyan jól tudod magad nem annak a rezgési közelségében tartani, ami van, hanem annak, amit kérsz, hogy most bizonyítékai megmutatják magukat neked sok eltérő nagyon izgalmas módokon, akkor megtapasztalod a pillanatról pillanatra történő kibontakozását annak, amit mi jelen időnek hívunk, hosszabban, mint amire eddig hajlandó voltál.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.