Abraham Hicks – Amikor azt akarod, hogy jöjjön a pénz

kerem-az-infot

Á: Amikor van egy erős, erős, erős, erős vágyad és egy kicsit elszakítod magad tőle, akkor is megtörténtté teheted, csak nem annyira kellemes. Tehát ahelyett, hogy tovább erősítenéd a vágyat, hogy mindenképp megkapd, inkább maradjon stabil a vágy és lazíts az ellenálláson.
Te most eben a helyzetben vagy. A vágyad nagyon erős, a vonzásod rendkívül erős, a csöveid leginkább nyitva vannak, csak ne aggódj amiatt, mások mit gondolnak róla! És amikor valaki bizonyítékot akar valamiről, az gyakran nem neki bizonyíték, mert a saját érzelmei és az események ezt megadják, hanem azzal másoknak akar bizonyítani. És ez az a rész, amivel szeretnénk ha minden felhagynátok!

K: Emlékszel, Jerry azt szokta mondani, hogy “Dobd a labdát…
Á: Legyen olyan távol a kosarad, hogy ha beletalálsz, tudj örülni, de ne olyan távol, hogy ne hidd, hogy beletalálhatsz. Ez a vágy és a hit közti egyensúly! Ez a történet erről szólt. Nos?
K: Nem érzem, hogy túl távol lenne…
Á: Akkor nincs!
K: Akkor miért van az, hogy… ööö… Két vágyat írtam le. Nagy pénzösszegeket és manifesztálódtak. A manifesztáció útja kábé két héten belül megmutatkozott. Ezt kétszer megcsináltam és most harmadszor leírtam egy nagyobb összeget, nem milliókat, mert az túl távol volt, de valamit középen, és még nem láttam. Vagy az utat, amin megérkezne.
(pár másodperc csend)
Á: Csak arra várunk, hogy megérkezzen. 🙂 🙂 (nevetés) Van egy másik szék? 🙂 Csak 25 perc és vége a szemináriumnak… Jaaa, hogy azt akarod most jöjjön! Azt akarod, hogy jöjjön, vagy egy izgalmas impulzusra vágysz? Jöjjön egy kellemes ötlet? Akarod, hogy a vágy nagyobb legyen?

Sok minden érkezőben van, de mivel arra vagy ráállva, hogy azon az adott módon jöjjön, abban a konkrét összegben jelenjen meg, bumm itt és most, akkor lehet, hogy lemaradsz mindenről, ahogy ezek a gondolatok dolgokká válnak.
K: Ezen gondolkodtam.
Á: Nem szereted az inspiráció érzését? Esther annyira lelkes volt, amikor a medencés fickó azt gondolta, hogy az öntözője romlott el. Mert a férfi rámutatott valamire, ami miatt Esther felhívott valakit, ami miatt felhívott valakit, aki végére járt a dolognak. És nem is az öntözővel volt a baj. De a dolgok egymásba vezettek és MIND AKKORA ÉLMÉNY VOLT!!! MIND AKKORA ÉLMÉNY VOLT!!! Ohhh, az univerzum tudja a legkisebb ellenállás útját! Az univerzum tudja, hogyan lehet “A” srácokat, a KÉT legjobb srácot az egész cégből, több százan vannak, akik abban a városban dolgoznak, a két legjobb srác ott volt Esther szomszédságában abban a pillanatban, mikor a medencés fickó azt az inspirációt kapta, hogy azt gondolja, szivárgás van, holott nem volt.

Hát nem gondolod, hogy Esther-nek sokkal élvezetesebb volt ezt így megtapasztalni, minden más kialakulási lehetőségnél? Nem szereted hogy a kezed benne van a dolgok formálásában?
K: De igen. És megtapasztaltam. És lenyűgöző!
Á: Csak ne vess számot túl korán! Ne a manifesztációról vess számot! Légy tudatában az energetikai kibontakozásnak és élvezd az energetikai kibontakozás erejét!

Tudjuk, hogy ezt tudod, de úgy mondjuk el, hogy nagyon bántani fog. 🙂 🙂 Nem, ez csak poén volt. 🙂 Tudjuk, hogy ezt tudod, de szeretnénk, ha ezt tényleg megfontolnád. Soha nem végzel vele és mindig lesz valami más, amit kérsz, amiről nem tudod hogyan, mikor, honnan fog jönni, ki fogja elhozni. A kaland, a meglepetés és öröm szempontjából mindig lesznek újabbnál újabb lehetőségek a számodra. Pontosan így tervezted!

Egyikőtök sem mondta, hogy “Érkezem, de legyen minden rendben, mert semmi bizonytalanságot nem akarok az életemben! És soha nem kívánok semmilyen személyes rezgési munkát végezni. És soha nem akarok a saját vezérlőrendszeremre figyelni. Az agyagot nem akarom formálni. Csak kérni akarok és azt akarom, valaki most hozza el. Mert én ilyen nagy hatalmú akarok lenni ebben a kreatív univerzumban… ” egyikőtök sem mondta ezt.

Hanem azt mondtad “Ohhh, megkeverem. Vágyak születnek bennem. Néhányuk erős lesz. És tudni fogom, mikor vagyok szinkronban velük. És ha a belső lényem és én szinkronban vagyunk egy vágyam kapcsán, akkor rám egy csodálatos utazás vár a kibontakozásának útján. És ezt is mondtad, mondtad és mi ígértük, elmondjuk neked. Azt mondtad “Ne hagyd, hogy bármit azonnal megkapjak, mert élvezni akarom az utazást!”
K: Pontosan erre vágyom! Élvezni az utazást!
Á: Akkor nem panaszkodj tovább az utazásról. 🙂 🙂

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.