Abraham Hicks – Amikor a párod negatív és az álomrepülés 2

kerem-az-infot

Á: … Felteszünk néhány kérdést, hogy lássuk… Úgy érzed, támad téged?
K: Sokszor, igen!
Á: Úgy érzed van alapja azoknak a támadásoknak? A válasz nem… persze… Úgy érzed a támadásoknak van alapjuk? Nem! Hogy érzed, lehet szó félreértésről?
K: Igen!
Á: Hogy érzed, lehet, hogy kissé máshogy látjátok e helyzetet?
K: Igen.
Á: Hogy érzed, azért támad, mert úgy érzi támadás érte?
K. Lehet, igen.
Á: Hogy érzed, lehet, hogy nem csak tőled, vagy főleg nem is tőled érzi a támadást, hanem a körülményektől, az élettől, vagy attól, hogy nem úgy vannak a dolgok, ahogy szeretné, hogy legyenek,
K: Igen.
Á: Mit gondolsz, lehet, hogy azért ilyen tüskés, mert úgy általában kényelmetlenül érzi magát? És te úgy véled, logikus, hogy ha így érzel, akkor magadat harapod és támadod meg inkább?
K: Igen.
Á: Hogy érzed, a belső lényed támadóként tekint rá, vagy úgy, mint aki olyat kér, amire nagyon vágyik.
K: Azt hiszem, kér valamit, amire nagyon vágyik!
Á: Szerinted a belső lényed téged tekint minden problémája forrásának?
K: Nem.
Á: Tehát, hogy érzed, lehetnél jobban szinkronban a belső lényeddel és ezek a beszélgetések jobban mennének?
K: Igen.
Á: Szerinted – ahelyett, hogy védekeznél, vagy hogy úgy érzed támad – jobban is felkészülhetnél rá? És fel is vagy készülve! Szerinted fel tudnál készülni valami másra? Hogy érzed, tudnál időt szánni arra – pár napot -, hogy egy másik forgatókönyvet készíts, hogy lágyabb és megértőbb légy? Szerinted, javulnának ezek a beszélgetések, ha rezgésileg és “befogadó állapotilag” felkészültebb lennél?
K: Igen.
Á: Sok mindent mondhatnánk, amit tehetnél, amitől ő jobban érezné magát. De te nem akarod megcsinálni ezeket és makacsul nem, mert szerinted nem érdemli meg, mert ő sem viszonyul hozzád jól. Tehát ez egy patthelyzet. Ő nem kezel téged jól, ezért te nem kezeled őt jól, amiért ő nem kezel téged jól… Tehát valakinek fel kell adnia. Valakinek fel kell adni a harcot. És ez te leszel. 🙂 🙂 🙂 És nem mert gyenge vagy, hanem mert erős. (taps) Tehát, ha szánsz időt a felkészülésre és amikor jön az inspiráció… Nem akarjuk, hogy mást mondj neki, mint amit gondolsz, vagy olyat, amit nehéz kimondani. És azt sem akarjuk, hogy más csesztessen. Azt akarjuk, azt akarjuk, hogy egy új feleséget teremts! Nem úgy értjük, hogy… ő sem tud új anyát teremteni…mégis azt kérjük tőle… Azt akarjuk egy olyan új feleséget teremts, akivel más a kapcsolatod a saját elmédben. Szeretnénk, ha olyannak látnád őt, amilyen valójában… és magadat olyannak, aki te vagy valójában… és kettőtöket olyannak egy kapcsolatban, amilyenek valójában vagytok, mielőtt találkoztok. Erre mondhatná valaki “Vegyél neki virágot, attól jobban érzi majd magát!” Ne, ha nincs kedved hozzá! A legutolsó, amit akarunk, hogy színleld, hogy kedveled! Nem akarjuk, hogy ezt színleld! Azt akarjuk, tényleg kedveld. És ez az,a mit érez. Nem igazán kedveled. Nem. Most nem. Nem is hibáztatunk. Mert mostanság olyan ribancos! 🙂 🙂 De nem az a lényeg, hogyan viselkedik! A szereteted iránta a lényeg! Volt már úgy, hogy vitatkoztál és minden kimondott szavadról tudtad, hogy gáz és csak rosszabbít a helyzeten, de nem tudtad befogni a szád? Egyszerűen nem tudtad tartóztatni magad! Lendülete volt és úgy éreztél! Hát, meg kell találnod, hogy máshogy érezz, mint eddig éreztél, mielőtt találkoztok, mert ennek soha, soha, soha, soha, soha, soha nem lesz vége. És ezt senki nem élvezi és egy olyan dolog lehet belőle, amiről biztosan tudjuk, nem akarod. Nos, emlékszel, mikor először összejöttetek? Emlékszel, mikor először találkoztál vele? Hol voltál?
K: Egy kúton dolgoztam, ő pedig a mekiben. Tehát mi a kúton találkoztunk.
Á: Emlékszel mit éreztél, amikor megláttad?
K. Igen. Arra gondoltam, milyen gyönyörű.
Á: Igeeen. Amikor először beszélgetettek, azt érezted támad?
K: Nem: 🙂 🙂
Á: Azt érezted, hogy ki kell nyílnod és beszélned kell magadról neki?
K: Igen.
Á: És jó érzés volt ezt tenni?
K: Igen.
Á: És láttad, hogy neki is jó érzés volt hallgatni téged?
K: Igen.
Á: Emlékszel az első szeretkezésetekre?
K: Igen.
Á: Emlékszel a felismerésre, hogy az egy nagyon jó és nagyon vágyott dolog volt?
K: Igen.
Á: Nos, ez vagy te. Ez az ez a kapcsolat. Szeretnénk, ha erre emlékeznél vagy hasonló dolgokra, mielőtt hazamész. Hogy amikor belépsz, az a csávó légy aki akkor is csinos volt, és meglátta őt. Érezd azt a passzolást amit akkor éreztél és azt a természetes vágyat, ami mindkettőtök örvényében ott volt, ahogy a belső lényetek egymáshoz vezetett titeket! Ahogy a belső lényetek egymáshoz vezetett titeket! A belső valójához vezetett titeket annak, akik valójában vagytok. És persze, hogy vannak megfejtendő dolgok, hiszen mindenki tágul. Mindenkivel megesik, hogy nincs az örvényben, nincs befogadó állapotban. De a nagyobbik része annak, aki vagy erre a kapcsolatra vágyik. De tudjátok, miről szól a veszekedésetek? Most mindkettőtöket eljátsszuk. 🙂 🙂 “Nem szeretem, ahogyan érzem magam, mikor kint vagyok az örvényből, és az egészért te vagy a hibás.” “Tényleg? Hát én sem szeretem, ahogyan érzem magam, mikor kint vagyok az örvényből, és az egészért te vagy a hibás.” “Tényleg?” “A te hibád!” “A te hibád!” “A te hibád!” “A te hibád!” “A te hibád!” Ez így hangzik. “Nem vagyok az örvényben, amiért rosszul érzem magam és ezért téged vádollak!” Holott nagyon jó tudod, hogy ” A saját valóságom teremtője vagyok. Egy akarok lenni a bennem lévő forrással. Téged abból a nézőpontból akarlak szemlélni. Akarom tudni annak a mélységét, aki te vagy. Akarom, hogy mindkettőnk örvénye összevegyüljön. Akarom, hogy a családunk szárnyaljon és többé váljon. Egyénként tágulni akarok a kapcsolatunknak köszönhetően. Azt is szeretném, hogy te is bővülj a velem való kapcsolatodnak köszönhetően. Jók vagyunk egymásnak. Nagyon jó okból jöttünk össze. Itt egy jó dolog történik, nem rossz.” Aztán figyeld mi történik! Mert az biztos, hogy amikor a vele kapcsolatos érzésed előtérbe kerül és jó érzéssel tölt el, akkor mást fogsz kiváltani belőle. És már csak egy kis apróság az, ami távol tart egymástól titeket. Az, hogy a másiktól várjátok, hogy nagyon nagyon erős szeretetben az első lépést megtegye. És az a szeretet nem tűnt el, csak betemette a “szar”! 🙂 🙂 Nem tűnt el! Még ott van, csak nem olyan aktív mint egyszer volt és amilyen újra lehet. Tudod aktiválni a legbelsőbbedet, vagy azt az élt, ami nem megy olyan jól az adott nap eredményeképpen. De örülni fogsz az érkező inspirációnak, élvezni fogod az új ötletet és amikor jön az impulzus, hogy kifejezd! Élvezettel kíséred majd végig, hogyan lágyul meg ez a nagyon gyönyörű, rendkívül lágy, és a belső lényével rezgésileg összhangra törekedve vágyó személy. Nagy élvezettel figyeled majd hatásod erejét ahogy őt a szereteteddel újra harmóniába hozod.
K: Köszönöm.
————–
K: Megvannak nekünk a Salamonos könyvek és olvasni szoktam a fiamnak. Van egy rész, amiben Sara repül. Van javaslatod arra, hogyan repülhetnék én is úgy álmomban, mint ő? Ezt nagyon érdekesnek találom és szívesen kipróbálnám!
Á: Ez a befogadó állapot eredménye! A szabadság érzése táplálja. Amikor egy ideig ellenállást hordozol és elengeded, akkor jön a szabadság érzése. Más szóval repülni fogsz éjszaka. Így lesz. De ha ellenállás van benned, akkor nem megy. Csak tekints várakozással iránta és vedd észre, mennyivel szabadabbnak érzed magad általában. Régebben Esther attól félt, hogy a gyerekek istállók tetejéről fognak leugrálni, meg ilyesmi. Mert amikor kicsi volt, sokszor leugrott az istálló tetejéről. Repülni akarat, de soha nem járt sikerrel, mindig a szénarakásra esett. De azok az éjszakai repülések mindenkinek adottak és a Salamonos könyvek erről szólnak, az ellenállásod elengedéséről, lelked szárnyalásáról a korlátlan elképzelések irányába, az egész erről szól. Igen. Elég? Nagyon jó!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.