Abraham Hicks – Állj el a saját utadból!

Á: Tehát amikor megérted azt, hogy van egy rezgési valóság, ami tényleg az, aki te vagy és azt, hogy az a rezgési valóság, ami tényleg az, aki te vagy, állandóan a te nevedben tevékenykedik és aztán ellazulsz és próbálsz annak az irányába mozdulni, akkor sokat fogsz ma hallani arról, hogyan hangolódj arra, aki valójában vagy. Eljutsz abba az állapotba, hogy tényleg tudod ki vagy, tényleg érzed ki vagy és aztán az lesz, hogy – ami egyébként már megtörténik, de még inkább meg fog -…, hogy remek tapasztalatban lesz részed miközben tanúja leszel gondolataid dolgokká változásának. 

A gondolataid azokká a dolgokká változásának, amikről beszéltél. És mi szeretjük azt, mikor a gondolataid dolgokká változnak. Tényleg szeretjük. Semmi nem okoz annál nagyobb örömet, mint a küszöbén lenni azoknak a manifesztációknak.  És aztán a tisztánlátás olyan tudatos állapotában lenni, hogy felismered az összes finom részletét, ahogy kibontakozik a tapasztalatodba.

Uhh, nincs annál remekebb, mint kint lenni a gondolat élvonalában. Ezért vagy kint a gondolat élvonalában. De figyelj azokra a rezgésekre, amik nem egészen élvonalbeliek! Mert ha nem figyelsz azokra a rezgésekre, amik nem egészen élvonalbeliek, akkor sohasem fogod megtapasztalni a tudatos élvonalbeli teremtést.

Mindenki teremt és mindenki élvonalbeli módon teremt. Csak az van, hogy sok ember sok dolgot teremt, amit nem kíván teremteni. És ezt véletlenszerű teremtésnek hívjuk. Véletlenszerű teremtésnek. Tehát szeretnénk ha tudnád, ez fontos, tehát szeretnénk ha megértenéd, hogy a belső lényed tudja, mi az álláspontod a fizikai testedben mindenhez viszonyítva, ami lenni akarsz. A belső lényed tudja, hogy hol akarsz lenni és, hogy hol vagy és ismeri a legkisebb ellenállás útját, hogy eljuss oda.

A legkisebb ellenállás útja máshogyan fogalmazva, az utat,  amelyiken az ellenállásod van. A legkisebb ellenállás útja. Az út amelyiken a legkevesebb ellenállásod van. Az utat, amelyiket a legvalószínűbben engeded meg magadnak, hogy megtaláld azt amit akarsz, saját magad ellenére. És idővel nem leszel útban. Tehát a dolgok akkor is jól alakulhatnak számodra, ha útban vagy. De UHHH!!! amikor elállsz a saját utadból, úgy hogy többé nem vagy annyira tudatában annak, ami van, és jobban fel vagy készülve arra – és halld a megfelelőbb szavakat -, hogy elébe menj annak, minek??? Elébe menj annak, ami már manifesztálódott, azért hogy ne azon a színvonalon maradjon az ami jön, mint ami már manifesztálódott. Érthető?

Ha annyira tisztában vagy azzal ami van és az ami van, sokkal többet termelt abból, amit akarsz, de te annyira tudatában vagy annak, ami van, hogy annak ellenére, hogy a forrás, a vonzás törvénye és minden létező azon van, hogy megtörténtté tegye azt, amit kértél, te nem engeded megtörténni. Legalábbis nem hagyod magadnak, hogy tudatában légy neki, mert olyan rezgésen tartod magad, ahol nem láthatod. 

Tehát tudatos teremtőként csináld azt, hogy találj módot arra, hogy beazonosítod, elkülöníted  és arra kalibrálod rezgési frekvenciáidat, amit akarsz és akkor mindegy mi az ami van, mert amit akarsz az a meghatározó és az ami van utat enged annak, amit akarsz. Ez így működik. 

És az enged neki utat, amit a gondolataiddal csinálsz, azt pedig úgy tudod, hogy mit csinálsz a gondolataiddal, hogy érzékeny vagy arra, ahogy érzel. 

Tudatos teremtésed szempontjából kétféleképpen tudhatod, hogy megy neked:
Az első, hogy tudatában lehetsz az érzelmeidnek, amik jelzik hogyan válaszol a vonzás törvénye belső lényed kérésére és hogyan válaszol a te kérésedre.

Így még soha nem mondtuk. Tehát a belső lényed kéri a bőséget, a tisztánlátást, a szeretetet, a megértést, amire vágysz. És te gyakran vonzod – vonzod, amit vonzol ehhez viszonyítva – , a “nem elég”-séget, a méltánytalanságot, az igazságtalanságot és az ahogyan érzel jelzi a kettő közti kapcsolatot. 

Ha nem tetted volna meg az első lépést, ha nem válogattál volna, ha nem indítottál volna útnak vágyrakétát és ha a belső lényed és minden létező és a forrás a vonzás segítségével nem gyűjtené az együttműködő elemeket, akkor soha nem tudnál negatív érzelmet érezni. 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.