Abraham Hicks – Ábrahám a jóslásról

kerem-az-infot

K: Az arc- és tenyérjóslásnak van valami alapja?
Á: Bővebben!?
K: Nem is tudom, gondoltam elmegyek jósoltatni. Azt hiszem az arcodról megmondják a jövődet. Mondjuk mennyi gyereked lesz…
Á: A helyzet az, ahogyan élettapasztalatodat élted egy rezgésbeli valóságot teremtettél, amibe néhányan, akik rezgési harmóniában vannak, bepillanthatnak. És különböző módokon értelmezhetik, amit látnak, éreznek, vagy érzékelnek. És az általuk használt eljárások, mint a tenyérjóslás, vagy a kártyaolvasás… Az információt nem a tenyérből, vagy a kártyából szedik, hanem fókuszpontokat kapnak, amiktől hozzáférnek az energiához, ami tisztánlátást vagy benyomásokat ad nekik, amit kifejezhetnek. De mindig igaz, hogy része annak, amit érzékelnek néha összekeveredik nyilván azzal, amit te érzel. Tehát, ha teljesen feszülten és bizonytalanul mész oda, akkor a bizonytalanságod egyfajta fátyol, köd lesz, amitől nehezebb lesz nekik számodra átadni dolgokat úgy, hogy halld őket, vagy bízz bennük. A kérdés tehát nem változott. Tudják olvasni az energiát? Igen. És van amelyiküknek nagyon-nagyon jól megy. Számodra értékes? Az lehet! De ha érződik, hogy te bizonytalan vagy és másra és az ő kapcsolatára számítasz, hogy neked információt adjon, akkor nem annyira jó ötlet. Ha poénból csinálod, az más, mint szükségből.
K: Ha magas rezgéssel, arra inspirálódva mennék oda, hogy információt kapjak, akkor szolgálna?
Á: Miután Jerry meghalt, Esther a barátaival a Balboa Parkban sétálgatott. Páran azt mondták neki “Ohhh, ott van egy jósnő! Menj oda hozzá!” Mire Esther “Nektek elment a józan eszetek?” 🙂 “Miért mennék máshoz energiát olvastatni, mikor nekem itt van Ábrahám?” Mire ők “Azt gondoltuk poén lenne!” Mire Esther “Nektek elment az eszetek!” Még pár órát sétáltak és Esther nem tudta kiverni a fejéből ezt a nőt. Ezért megegyezett magával “Mikor elmennénk, és ha az a nő még ott van, adok neki 10 dollárt, lássuk mit mond!” Mikor odamentek, a nő nem volt ott. És Esther-nek leesett, hogy egy apró kis csalódást érez. Aztán befordultak a sarkon és ott volt a nő. És Esther-nek leesett, hogy egy apró kis örömet érez, hogy a nő még ott van. Elővette a 10 dollárját és leült aztán a nő elkezdett kártyát vetni. Na most, Jerry egész nap Esther-rel volt. Más szóval ő halott, de annak egyáltalán semmilyen jelentősége. És Esther észrevette, hogy Jerry-t gyakran, amikor körülötte érezte, akkor a bőrén érezte. És azt mondta “Ohhh, érzem Jerry-t!” Más szóval érzékelte Jerry jelenlétét! Nagyon tudatában volt vele és ez így is volt már néhány hónapja, mióta Jerry elköltözött. Szóval leül és a nő fogja a kártyákat, ránéz Esther-re, aztán megint ránéz, aztán próbált félre nézni majd Esther-re nézett és azt kérdezte “Egy férfi jár a fejében?” 🙂 “Mert egy férfi van a bőrének felületén!” Hát, ebben semmi kétség sem volt! Esther soha nem hallott még senkit ilyet mondani. És az a nő nem ismerte Esther-t, azt sem tudta, hogy Jerry eltávozott, de az energiát olvasta és Jerry egyértelműen jelen volt. És bár voltak a kártyái, volt neki egy intuitív tudása és amit mondott abszolút helyén volt! És Esther erre “Na mit tudsz még?” Úgyhogy kiterített egy kártyát – Esther-nek fogalma sincs a tarot kártyáról még soha egy paklit sem látott, nem tudta mit jelent. Aztán a nő tovább sorolta a legcsodásabb dolgokat! Majd azt mondta “És a pénz! Ohhh a pénz!” És Esther azt gondolta “Hát, ezt is eltalálta!” Aztán mikor Esther elsétált, azt mondta a vele lévőknek “Hát valószínű, hogy ezt jósolja mindenkinek!” De mindegyik azt mondta “Nem! Nem! Nem igazán! Ennyi jó hírt egyszerre nem kapott még senki, de te most mindet megkaptad!” És Esther azt gondolta “Hááát ez így is van rendjén!” 🙂 “Így kell működnie ennek, ha a saját valóságomat én teremtem. Helyén is való, ha valaki olvasni tudja azt a valóságot, amit teremtek.” Nos, tételezzük fel, vannak olyanok, akik kártyából jósolnak. Akik tenyérből jósolnak. Tegyük fel vannak olyanok, akik olvasni tudják a kapcsolatodat az örvényeddel és el tudják mondani mi a helyzet veled. Tegyük fel, tényleg rá tudnak hangolódni és tényleg el tudják mondani mi a helyzet. Mi azt kérdezzük tőled “Tényleg lecserélnéd a saját vezérlődet valaki olyannal? Tényleg szívesen sétálgatnál Balboa parkban keresgélve valakit, aki nem is marad egy helyben? Aki mozog! Egyik nap itt van, a másik nap ott! Van úgy, hogy el sem jön! És mi van, ha neked tudnod kell??? “Hova mentél???”
K: De néha annyira nem vagyok szinkronban, hogy nehéz…
Á: A helyzet az, hogy ha nem vagy szinkronban, akkor nem akarsz jósoltatni! Nem akarod, hogy valaki azt mondja “Uhhh, a dolgok nem jól állnak önnél!” Mert egyébként is csak átmeneti! Használd inkább a saját vezérlő rendszeredet! Olyan mintha autóznál, és a benzinszint jelző azt mutatná, kifogytál, te meg mély és súlyos depresszióba zuhannál. “Ohhh, ohhh! Bárcsak ne néztem volna rá. Van valakinél egy smiley matrica? Nem kellett volna ránéznem! Most már soha máshova nem tudok menni.” De persze, hogy ez nem ilyen!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.