Abraham Hicks – A vezérlőd működik

Á: Felfrissültetek? Jó! És most? 
K: Üdvözöllek ismét! Beszélgettünk egymással az alaszkai hajóúton. Beszéltem neked az állapotomról és a botok eljárását ajánlottad nekem. Gyakorlom a botokat, de néha zavarban vagyok, mert úgy tűnik az állapotom kicsit csökken, azt hiszem. 
Á: Rosszabbodik attól az eljárástól, amit javasoltunk? 
K: Nem.
Á: Mert ha igen, akkor többé ne csináld! 🙂
K: Azt értem. Aztán a szorongásom megint felerősödik…
Á: Ezekről a dolgokról sokat beszéltünk itt. Átment valamelyest az üzenetünk?
K: Átjött minden, ezért vagyok összezavarodva. 🙂 Aztán a szorongásom felerősödik és nem bízok magamban. 
Á: A szorongás azt jelenti, hogy nem a forrás hatása alatt vagy. Ha szorongást érzel, akkor azokban a gondolatokban nem lehet bízni. Ami jó dolog. “Szorongok és nem bízom magamban. Szorongok, ami jelzi, hogy nem a forrás energia hatása alatt vagyok. Talán nem azon gondolatok irányába kéne elmozdulnom, amik a szorongást okozzák.” Ez egy jó vezérlés, ugye?
K: Igen.
Á: Azt hiszed, azt mondhatnád “Szorongást érzek, tehát tudom, hogy nem kapcsolódom a forrás energiához, tehát mégis meg fogom tenni?” A vezérlőd működik, tehát?
K. Tehát azt hiszem mivel a szorongás izmom erős…
Á: Állandóan?
K. Nem, nem állandóan. Meditálni tudok. De konstans az állapotom, ami zavaró és aztán a gondolataim elmennek más irányba. 
Á: Azt állítod, hogy nincs út a fejlődéshez? 
K: Van út, de…
Á: Akkor azt is mondhatnád, hogy – ami rendben van, nem hibáztatunk, csak tisztázni akarjuk -, azt is mondhatnád, hogy “Ez nekem nem fog működni”, éppúgy mint azok a dolgok, amikről most beszélsz. Ha azt veszed tudomásul, hogy valami nem működik, akkor az nem tud működni. Holott nem érzel mindig úgy és most mégis arról beszélsz. Tudsz találni bármit abban, amit csinálni szoktál, ami javul, vagy amitől jobban érzed magad és kevésbé szorongsz?
K: Ööö, ööö…Á: Elmondunk pár dolgot. Csak fogadd be őket aztán megkérdezzük tőled, hogy a szorongásod erősödik, vagy enyhül. Ahogy itt elkezdtük… tudod, te ott hátul fénylettél, más szóval elmondhatjuk, hogy van egy vágyad és fogadó állapotban voltál, máskülönben mi nem láttunk volna és nem hívtunk volna előre. Tehát létrehoztál egy olyan rezgést, ami ide előre hívott, aztán máshogyan beszéltél, mint amit a fényed mutatott, ezzel csőbe húztál minket tudod. Egy dolgot jeleztél, és egy másikat mutattál, mikor ide kerültél. Tehát mi az amitől ha itt vagy panaszkodni akarsz nekünk?
K: Nem akarok panaszkodni.
Á: Semmi gond. Panaszkodsz, ami rendben van, de mi az amitől azt érzed, hogy helyénvaló azt itt megtenni? Ez nem behúzós kérdés. Ha belegondolsz, akkor miért akarsz beszélni erről itt velünk? 
K: Mert nem bízok a gondolataimban.
Á: De ha van bármi, amit megtudhattál tőlünk, akkor az az, hogy téged mindig egyre több kijelentés és figyelem felé irányítunk azzal kapcsolatban, amit akarsz. Más szóval az, amiről most beszélsz, az amit most megélsz – és ezt egy nagyon jó dolog másokban is észrevenni – amit itt demonstrálsz az az, hogy milyen érzés nem a forrás hatása alatt lenni. Valójában ez a bizalmatlanság definíciója. Te most nem vagy a forrás hatása alatt. Mégis beszélgetni szeretnél velünk… más szóval nem tudnál elérni hozzánk nem fizikai nézőpontunkban, nem hallanád, amit mondunk, ha nem Esther-en keresztül érnél el ehhez a forrás nergiához. És nem hallod meg, amit mondunk annak ellenére, hogy Esther-en keresztül történik. Semmi nincs amit mondhatnánk neked a mikrofon segítségével a füledbe, amit jobban hallhatsz, mint amit közvetlenül megkaphatsz, ha nem vagy a befogadó rezgésen. Ez egy nagyon fontos dolog. Olyan kérdésre nem tudunk válaszolni, amire azt hiszed, hogy nincs válasz. Nem találhatsz megoldást, ha nem hiszed, hogy van megoldás. 

És amikor annyira tisztában vagy vele, hogy a megoldás eddig nem jött, akkor nem is fog egyhamar jönni. Egy óráig beszélgethetnénk, de semmi nem változna. 

K: Ez a problémám, azt hiszem.
Á: Igen az, de változhatna, ha valami másra tudnál fókuszálni, akár itt és most. Van bármi más, vagy ez a rögeszméd?
K: Rögeszmének tűnhet, de tudom, hogy képes vagyok más dolgokra is fókuszálni.
Á: Jól van! Akkor próbáljuk meg! Találj valamit, mindegy mi az!
K: A lányom. 
Á: Beszélj róla egy kicsit! Ő egy szörnyű ember?
K: Dehogyis, ő annyira gyönyörű!
Á: Megőrjít?
K: Nem, nem!
Á: Egész nap dühít?
K: Nem, nem!
Á: Oh, tényleg? 🙂 Nem hozza rád mindig a frászt?
K: Nem, nem!
Á: Tényleg? 🙂 Akkor ő milyen? Milyen ő a te életedben? Milyen ez neked és neki? 
K: Pazar dolog. Ő annyira aranyos és gyönyörű. Annyira okos. Ő szeretet, csak szeretet. 
Á: Ja. Egyetértünk veled. És ahogy beszélsz róla és érzed őt, te is az vagy. Most nincs benned szorongás.
K: Nincs, nincs. (taps) 
Á: Untat ez a téma, hogy nem fókuszálsz rá?
K: Nem. 
Á: Mindenképp jó érzés. Mindenki érezte. Csillognak a szemeid, éreztük, ahogy sugárzik belőled. Akkor miért nem választod ezt a témát 10-ből kilencszer, a másik témát pedig 10-ből egyszer inkább, mint fordítva? Tudod miért? Eláruljuk! Mert emberi tapasztalatodban arra a meggyőződésre jutottál, hogyha van egy problémád, akkor küzdened kell vele. Addig kell fókuszálnod rá, míg meg nem oldod. De soha nem oldod meg és nem csak megmarad, hanem erősödik, addig, amíg rögeszméddé nem válik.

Nos, te képes vagy fókuszálni. Láttuk az energiádban, mikor felemelted a kezed. Ebben a teremben nem is ülhettél volna messzebb, mégis itt vagy. Más szóval, ez a probléma, ami olyan nagynak tűnik neked, szertefoszlott, mikor a lányodról kezdtél beszélni. És a szorongás elszállt. Mert amikor a lányodról beszéltél, pontosan úgy beszéltél, ahogy a belső lényed tudja. Tehát azonnal összhangba kerültél. És amikor összhangban vagy, nincs szorongás. Lehet, hogy soha nem fogunk olyan emberrel találkozni, akinek erősebb a vágya a tiédnél. Ami egy nagyon erős vágy. És az az erős vágy szolgál téged, mikor vele áramlasz, de kínoz, amikor nem. 

De egy vágyat nem tudsz elengedni, mert az egy vágy. Tehát nincs más választásod, mint megtalálni a módját, hogy összhangba kerülj vele. És tudjuk, hogy képes vagy rá. Az előbb mutattad meg. Tehát hallottad, mikor azt mondtuk “Maradj távol a témától! Ne bántsd! Engedd, hogy a többi bot a rakásban – vagy csak az az egy kedves bot, amiről beszéltél – alakítani kezdje a rezgésedet! Arra koncentrálj és figyeld mi történik minden mással!”
K: Most már világos. Köszönöm! 
 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.