Abraham Hicks – A te érdemed

K: Először is szeretném kifejezni a hálámat.
Á: És mi is neked! (taps)
K: És a nagyrabecsülésemet Esther és Ábrahám munkássága iránt! Nagyon köszönöm! A YouTube-on keresztül ismertem meg a tanításaidat. Valamilyen zenét kerestem és láttam… régen láttam egy videót Esther-ről mikor Jerry-vel kezdték. Először nem vettem komolyan, mert “Ah ez csatornázás. Vicces. Én meditálni szoktam ami komolyabb!” Aztán hónapok múlva ismét belefutottam a tanításodba és elkezdett… szóval átjött, tényleg átjött. Mert a szavak, amiket mondtál és a tanítások teljesen rezonáltak a lelkemmel, a szívemmel.
Á: Mert akkor befogadó állapotban voltál. Más szóval, az a rezonancia azért volt, amit csináltál. Mi sugározzuk, de neked kell ráhangolódni, hogy jelentőséggel bírjon. Tehát először, mikor megtaláltad, nem ment át, nem rezonáltál vele, mert nem voltál befogadó állapotban, tehát csak lepattant rólad. Logikus, ugye? 
K: Igen. És meg akarom osztani mindenkivel – szóval pár embernek már elmondtam – meg akarom osztani veled – mert tényleg hálából és nagyrabecsülésből jön – azt, hogy körülbelül két éve nagyon inspirált a munkásságod. Aztán írtam az Abraham Hicks Kiadónak és megkérdeztem, hogy eljön-e valaha Esther Európába szemináriumot tartani? Mert nekem nem volt meg a gazdasági lehetőségem, hogy az USA-ba utazzak. És megírtam, hogy tényleg szeretnék találkozni velük és kérdeznék és megosztanám magamat velük, Ábrahámmal és Esther-rel. És jött egy nagyon kedves és udvarias válasz a cégtől, azt mondták “Hát, semmi nincs tervben Európával kapcsolatban. Nem gondoljuk, hogy Esther el fog menni oda.” A válaszom az volt, hogy érdekelne, ha Hollandiába látogatna, mert ott lakom, habár nem vagyok holland, vagy Olaszországba, mert olasz vagyok, oda megyek mikor a gyerekeimet meglátogatom, vagy Spanyolországba, ahol van egy másik gyerekem és…
Á: Szereted ha nagyok a nyerési esélyeid!
K. És a válasz az volt “Nem, nem gondoljuk!” Aztán egy idő múlva az egyik barátom, akit szintén a tanításaid hallgatására inspiráltam – és ez a barátom ma itt van – felhívott, pontosabban whatsapp-en küldött egy üzenetet és azt mondta “Max, te tényleg egy tudatos teremtő vagy”, mire én “Ja, ja! Persze.” 🙂
Á: Pedig a te érdemed! A tiéd! A tiéd!
K: Köszönöm! És azt kérdeztem “Miért?”, mire ő “Te nem kaptál e-mailt?”, mire én “Még nem néztem! De mivel kapcsolatban?”, mire ő “Nézd meg a leveleidet!” és jött is egy e-mail arról, hogy Abraham Hicks Amszterdamba látogat. 🙂 (taps)  És a tetejében nem csak Amszterdamba, hanem ezen a konkrét helyen lesz, ami öt percre van az otthonomtól! 🙂 (vastaps) Tehát az volt az érzésem, hogy “Wow! Miattam jönnek!” 🙂
Á: És most fordulj meg és nézd a közönséget, fordulj csak meg és gondolj bele, annak mekkora az esélye, hogy téged hívjunk ki ebből a tömegből!
K. És még azt is mondtam neki és egy másik barátomnak, aki Dániából jött, hogy “A forró székben fogok ülni, mert tényleg ott akarok lenni!” (vastaps) És igen, bizonyos szempontból nincs is kérdésem, hiszen bármit mondasz… bármit mondasz, abszolút világos számomra és a szívemnek. Tudom miről beszélsz.  
Á: Nos, amit most megosztottál, az erőteljesebb bárminél, amit már elmondtunk. És ez az, hogy ha van egy vágyad és engeded, hogy benned maradjon és amikor kérsz ezzel a potenciállal, tehát ellenállás nélkül, akkor mindig megadatik. Mindig megadatik. És nem csak mindig megadatik, hanem folyamatosan megadatik. Nincs vége annak, ami hozzád érkezik pillanatról pillanatra. Más szóval, nem elég, hogy ide hívtad Esther-t, egy nagyon hosszú repülőútja volt, nem elég, hogy egy gáztartályba raktad, a mohóságodnak soha nincs vége! Még a forró székbe is be kell ülnöd! És azt szeretnénk, hogy megértsd, legyen bármi, amit kérsz… nincsenek korlátok. Bármi lehetsz, bármit megtehetsz és bármire szert tehetsz! (vastaps)  
K: Nos, most az van, hogy mindennel rezonálok, amit mondasz. Van egy vágyam, egy erős vágyam, hogy találkozzam életem szerelmével. Egy nővel, aki szeret és én is szeretem. 
Á: Ezek mindenhol ott vannak. 
K: Ha-ha. Ja, talán már meg is van! 🙂 Szóval ez a legerősebb vágyam és már egy ideje…
Á: Nos, ez úgy van, hogy “Ábrahám! Volt ez a vágyam, ami meg lett. Most van egy másik vágyam. Akkor ez mit jelent?” 
K: Azt, hogy meg fogom kapni! 
Á: Igen! Úgyhogy kifelé! 🙂 🙂 (vastaps) És most… egy csodálatos dolog… mindnyájan bemelegedtetek, befogadó állapotba kerültetek, házi feladat nincs. Legyetek lazák, érezzétek csodálatosan magatokat és holnap vigyük messzebb a gondolatot annál, ahol valaha volt. Nagy a szeretet itt számotokra és mára befejeztük! 

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.