Abraham Hicks – A szavaid és a rezgésed

kerem-az-infot

Á: Jó reggelt! Rendkívül örülünk, hogy itt vagytok! Jó összejönni a társteremtés érdekében! Egyetértetek? Tudjátok mit akartok, hogy miért vagytok itt? Jó erre gondolni, fókuszálni! A jó érzésért jöttél, vagy megértésért? Vagy, hogy közreműködj? Hogy gyakorold rezgési centrumodat? Hogy a megengedés állapotában légy és érezd milyen a társteremtés valójában a legjavából, felismerni, hogy az amin agyalsz, az az amiről beszélünk ebben a pillanatban? És megérteni részedet abban, miért az a téma ebben a pillanatban? Érezni az egységet, ami mindnyájan vagyunk? Hozzájárulni és fogadni másoktól? Ami a fantasztikus élet adok-kapok-ja itt kint az élvonalban. Ez az a legeslegjavából!

Mindig rendkívüli élmény mindnyájunknak, hogy mindőtökkel játszhatunk. Mert mi értjük a teljességét annak, aki vagy. Nem csak azt a részed, amit eddig engedtél, hogy legyen, hanem a teljességét annak, aki vagy. És mivel értjük, hol vannak a fennakadásaid, hol van az ellenállásod, ami távol tart attól – annak ellenére, hogy már majdnem megérted -, hogy tényleg megértsd. Mivel mi tudjuk hol vagy, mindahhoz viszonyítva, nagyon könnyű számunkra, hogy együtt társ teremtsünk egy beszélgetést, ami kinyit téged annak a teljessége felé, aki vagy.

Szóval egy ilyen összejövetelnek az a legjobb része, hogy nem csak az értelmedet köti le, ami számít, mert a fókusz egy nagyon jó dolog, hanem egy rendkívüli aktiválás is egyben, központod rezgési frekvenciájánál. És érezni fogod, milyen az általános, gyakorolt és ebben a pillanatbeli – az általad gondolt gondolatok miatt – rezgési kapcsolatod ezzel a központi rezgéssel. Más szóval a kapcsolatod a belső lényeddel, a benned lévő forrással, a részeddel ami te voltál, mielőtt ebbe a testbe érkeztél és ami még mindig a meghatározó részed.

Az általánosabbnál megszokott módon erősebben érzed majd a kapcsolatodat ezzel a részeddel. Ami azt jelenti, hogy a tisztánlátás nyilvánvaló lesz neked, de a fennakadások is. Tehát lesznek a ma napnak részei, amiket élvezni fogsz, de bizonyos részei bosszantani fognak. És mi azt szeretnénk, hogy azokra a részekre figyelj, amik bosszantanak. Mert azokban rejlenek fennakadásaid.

Mert ha valami irritál, akkor az nem más, mint te irritálod magadat és van valami értékes a beszélgetésben. A jó hír pedig az, hogy mi tudjuk hol vagy, hozzá viszonyítva, tehát szépen magunkkal tudunk hívni. Tudjuk, hogy van bizonyos alap megértésed arról, kik vagyunk és ebből adódóan, ki a saját belső lényed.

És tudjuk, hogy van sok fontos dolog a fejedben arról, hogyan alakul az életed. És azok a dolgok, amikről tényleg beszélni akarunk veled. Mert az amin agyalsz, az ami a rezgésedben aktív, nagy részében felelős azért, hogy a vonzás törvénye összehozta ezt az összejövetelt. A fizikainak és a nem fizikainak ezen összejövetele soha nem volt még az egész univerzumban. Ez egy egyedülálló eszmecsere, ami különösen fontos a számodra, amiből adódóan nekünk is.

Mivel tudjuk, hogy van egy alap megértésed a vonzás törvényéről, hogy mi az. Az univerzum alapja, minden összefüggés okozója, és a fókuszról, ami micsoda? A fókusz te vagy a testedben, az elmédet használva figyelmet szentelve valaminek, ami által aktiválsz egy rezgést, ami kibocsátásra kerül belőled. Egy rezgést, amire aztán a vonzás törvénye reagál.

Szóval mivel tudjuk, hogy van egy alap megértésed, hogy a vonzás törvénye egyszerűen adott, és nem térül el! Esther könyörgött nekünk, hogy tegyünk végre kivételt “Kérlek, nem lehetnék egyszer ebben az időpillanatban a vonzás törvénye alól kivétel!!?? Adjatok már nekem valami mást ahelyett amit rezgek! Adjátok meg nekem azt, amit mondok, ahelyett amit rezgek!”

“Nem!”

A vonzás törvénye mindig a rezgésedre reagál. És néha csőbe húztad magadat. Olyan sokszor mondtál szavakat valamire, hogy azt hiszed a szavaid azok, amiket rezegsz, de az univerzumot nem hatják meg a szavaid, mert az univerzum a rezgésedre reagál. És a rezgésed a hiedelmed, amit gyakoroltál, amire valójában gondolsz.

Tehát ha ezen a napon, amikor együtt vagyunk, közelebb kerülsz annak a tudomásulvételéhez, hogy mit rezegsz, akkor tudsz kezdeni valamit vele. De ha tovább bolondítod magad azzal, hogy olyan dolgokat mondogatsz amit nem rezegsz, aztán csodálkozol miért nem reagál neked az univerzum, vagy a gyerekeid, vagy a szomszédaid, vagy bárki akivel társ teremtesz, ha tovább csodálkozol azon, miért nem fogadnak szót neked… Na ezért!

Egy ellentmondás van benned és amikor vállalod azt, amit rezgésileg kibocsátasz, akkor, csak akkor van teremtői hatalmad afölött, amit vonzol.

Amikor oly sok más emberrel interakcióban vagy, az történik, hogy mialatt megfigyeled őket, játszol és együttműködsz velük, miközben megfigyeled őket, gyakran aktiválsz egy hiedelmet, egy elvárást. Mivel gyakran így viselkednek, ezért ahogy ismét megfigyeled, az elvárásodnak olyan rezgési tudomásulvételét bocsátod ki, hogy nem kaphatsz attól eltérőt tőlük. Annak ellenére, hogy szeretnéd és annak ellenére, hogy a szavaid és a szabályaid ezt diktálják, nem tudod elkerülni azt, amit rezgésileg kibocsátasz. Csak változtatni tudsz rajta.

Összejövetelünk kezdetén azt akarjuk mondani, hogy most nem az a szándékunk és soha nem is lesz az, hogy csak elégedj meg azzal, amit nem akarsz, hogy csak azt mondd “Lenyelem és elfogadom azt, amit nekem kiosztanak.” Nem ezt akarjuk mondani és azt sem, hogy bármilyen módon úgy próbálj viselkedni, ahogy bárki más viselkedik, vagy megtapasztal.

Persze erre az a válaszod “Nem értem Ábrahám! Ha nem azt kéred tőlem, hogy csak fogadjam el azt, amit kapok, legyen az bárki és nem azt kéred tőlem, hogy változtassam meg a viselkedésüket, akkor hogyan jövök én a képbe, hogyan tudok élni én egy világban, amit nem tudok irányítani? ”

Erre az a válaszunk hogy “Legyél tudatában annak, hogy az egyetlen dolog, ami számít, amit igenis irányítani tudsz, az a saját rezgési egyveleged.”

És amikor megszünteted a benned lévő megingást, ellentmondást, amikor felhagysz azzal, hogy mondasz egy dolgot, de mást rezegsz, amikor többé nem ordítod azt valakinek, hogy “Hát nem tudod, hogy szeretlek!!??” Hiszen annyira egyértelmű, hogy abban a pillanatban a szavaid nem illenek össze a rezgéseddel. És olyan sokszor így vagy ezzel. A magaddal kapcsolatos hiedelmeid, a gondolat szokásaid kapcsán. Annyira azt szeretnéd, hogy az univerzumtól a rezgéseddel ellentéteset kapj. De milyen sikereid vannak ebben?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.