Abraham Hicks – A jó hangulat számít

kerem-az-infot

Á: A forrásnak és annak a forrásnak az energiája, aki vagy, összejön egy fókuszált módon úgy, hogy te felismered, érzed, tudod, azzá és eggyé válsz vele, egy ideig teljesen az vagy… ez az életet adó energia, amire egész nap, minden nap vágysz és van úgy, hogy könnyebb, mint máskor és most könnyebb. Nem mintha mások közössége is kellene ahhoz, hogy megtaláld kapcsolódásodat, mert nem kell. Nem szükséges másokkal összejönnöd, hogy energiádra találj. Az energia mindig hozzád áramlik. A forrás energiája a te energiád, ami valójában a szeretet energiája. Amire az emberek néha közhelyként tekintenek és nem akarják befogadni, de az valójában az.

A teljességed, ami mindig áramlik hozzád és van úgy, hogy jobb rezgési, hozzáállási állapotban vagy, mint máskor és ez egyike azon lehetőségeknek, amikor csak ülhetsz, relaxálhatsz és szinte fürödhetsz annak a teljességében, aki vagy. És érezheted egy kicsit, hogy annak a teljessége, aki vagy, legyen a domináns és hatással legyen arra, ahogy érzel dolgok iránt, segítsen a hangulatváltásodban, felemeljen téged arra a rezgési frekvenciára, aki valójában vagy.

A jó hangulat nagyon fontos, de az emberek annyira félreértik és alulértékeik.
Te nem keresed a jó hangulatot. Sőt néha a bátorság, vagy a helyeslés iránti kutatásodban, valami mást keresel, nem a jó hangulatot.

Néha a kemény munkát keresed, valamit, amit megragadhatsz, amivel szemben bizonyíthatod magad. Azt várod, hogy az élet tapasztalatokat bizonyítson, ahelyett, hogy tapasztalatokat adjon.

Ha tehát ma, ahogy együtt játszunk, el tudjuk érni, hogy figyelj ránk és egy kicsit meg tudunk győzni jó hangulatod fontosságáról, mert az érzelmeid – a hangulatod – pillanatról pillanatra, pillanatról pillanatra, pillanatról pillanatra – soha nincs vége – jelzi a magad és magad közti rezgésegyveleget. Jelzi, hogy mennyit engedsz be a nagyobbik részedből.

És ami nagyon érdekes! Nagyon szeretnénk, ha ezt meghallanád! Az a nagyobbik részed állandóan áramlik hozzád! Ami nem kérdés. Hogy mennyi szeretet áramlik hozzád, az nem kérdés, ugye? Hanem az, hogy abból a hozzád áramló szeretetből mennyit engedsz be! Amit a hangulatod vezérel.

Te nem tudod vezérelni a pillanatban, mert a hangulatod, nem a most produktuma. A hangulatodat egész nap gyártottad, vagy talán még régebb óta… óta! 🙂

De nem kell, hogy így legyen. Nem kell, hogy csak ma legyen. Mert amikor felébredsz, akkor tiéd lehet egy tiszta, világos vonzáspont. De emberként van valami, amit nagyon szeretsz “AZ E M L É K E D!” 🙂 🙂

Tehát ahogy felébredsz, teljesen tisztán, aztán eszedbe jut mi volt tegnap és 20 éve, akkor megzavarod azt, ami tiszta lehetne más rossz hangulatú emlékekkel. És igazad van, ezt nem csak úgy kitalálod, csak úgy nem döntöd el, hogy rossz hangulattal ébredsz. Nem azzal kelsz fel, hogy “Uhhh, de jól érezem magam! Nézzük mit tehetnék vele!” 🙂 “Ohhh igen, emlékszem, mikor az történt” 🙂 ” Emlékszel? Emlékszel, mikor az történt? Emlékszel mikor én jó, te rossz voltál?” 🙂 “Emlékszel, mikor az összes szándékom tökéletes volt, a tieid pedig nem?” 🙂 “És emlékszel mit tettél velem? Emlékszel te mit tettél velem, amitől én rosszul éreztem magam?” 🙂 “Hát nem most tetted, de most megint megtörtént, ahogy eszembe jutott mennyire rossz voltál. Eszembe jutott és most rossz hangulatban vagyok és most nem kapom meg a szeretetet, amit a forrás és mások felém áramoltatnak, tehát változó érzelmek vannak bennem. Érzem a feszültséget magam és magam között.

Attól függően mekkora, lehet hogy frusztrált vagyok, bosszankodok, irritált, vagy dühös vagyok. Lehet, hogy valódi harag van bennem, vagy teljesen megtagadom azt aki vagyok, ami depresszióban mutatkozhat. De mi csak azt akarjuk tudd, ezt nem kell csinálnod!

Nem kell a tehetségedet, az emlékezési képességedet arra használnod, hogy magadat ellenállásban tartsd magaddal. És valójában erről szólnak az ilyen típusú beszélgetéseink. “Ma ebben a pillanatban magamból mennyit engedek átáramolni?” Ami valójában a fókuszodról szól, ugye? Arról, hogy mire figyelsz most, most, most, most, most, most, most és ez annyira érdekes, mert amire figyelsz, az az életed! És az életed, az életed rezgési reakciókra tanít.

Szóval, ha valami olyan amit nem szeretnél, megtörténik, amire rezgésileg reagálsz, akkor rezgési reakciót bocsátasz ki és mi történik? Te tudod mi történik! A vonzás törvénye arra reagál, amit kibocsátasz. Mire te azt mondanád “Igen, vállalom, hogy kibocsátom, de az annak az embernek a hibája, aki vagyok.” Mire mi “Legyen úgy, mindegy honnan jön a dolog! De ha felismered, hogy teljes mértékben arra történik reagálás, amit kibocsátasz és hogy több uralmad van a kibocsátásod felett, mint gondolnád és többé nem adod át másoknak az irányítást feletted… ne hagyd, hogy irányítsanak, azzal, ahogy reagálnak rád!

Amikor az ő szemszögükből nézve úgy viselkedsz, hogy nem elégedettek és ennek nem örülnek, akkor néha örömet akarsz nekik okozni, mert ez az a reakció, amit jobban szeretnél, de ha így teszel, akkor elveszted azt a képességedet, hogy felismerd azt és harmóniába kerülj azzal, ahogy a belső lényed tekint rád és arra, mi folyik ebben a pillanatban.

Tehát lényegében azt csinálod, hogy más útmutatását választod… aki lehet, hogy harmóniában van, lehet, hogy nem… lehet, hogy abban van, egy nagyon jó hangulatban és amikor valaki olyanra fókuszálsz, aki tényleg ráhangolt, élénk és lelkes, akkor jól jön neked, mert felemelhet, hogy jobban érezd magad.

De ha az ő hangulata határozza meg a tiédet, akkor olyan mély kakiban vagy!!!
Mert bárkinek változhat a hangulata, csak a belső lényedé nem.
Számíthatsz arra, hogy a belső lényed mindig szeret.

Tehát ha a szeretetet az összes rossz helyen keresed, mint például minden más embernél ezen a bolygón, akkor kissé kiszolgáltathatod magad az ő hangulatuknak, ami hatással van a tiédre.

De ha megérted, hogy te irányítod, hogyan érzed magad. De nem tudod hirtelen, nem tudod ma megtenni, ha tegnap nem tetted meg. Más szóval, ha minden nap az a meghatározó szándékod, hogy jó érzésű dolgokat keress, függetlenül attól, hogy a múltba, a jelenbe, vagy elvárással a jövőbe tekintesz, harmóniába kerülhetsz azzal, ahogy a belső lényed látja és ha így teszel, akkor jó hangulatban vagy. Máskülönben kétes és attól függ, ki van egy szobában veled és ő hogyan érez.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.