Abraham Hicks – A belső lényed soha nem néz vissza

kerem-az-infot

K: Az a kérdésem, hogy amikor megvan az az érzésed a forrástól, hogy tudod miért vagy itt – mert amikor engem megáldott a célommal, mikor a forrás megadta a küldetésemet, hogy vezessek, motiváljak és inspiráljak másokat, hogy lássák annak nagyságát, ami bennük rejlik… én egy… én energiát adok, a pozitívat terjesztem, ami blokkolja a negatívat mielőtt gonosszá válna…
Á: Várj! Egy ideig követtünk 🙂 és tetszett ahogy mondtad, hogy energiát adsz, ugye?
K: Igen.
Á: Ezt a kijelentést megspékeljük azzal, hogy azt mondjuk, fókuszálsz, ezért energiát hívsz, és míg összpontosítasz, az energiát irányítod. Mindez így van és ezután mit mondtál?
K: A pozitívat terjesztem…
Á: A fókuszodon keresztül, így van, és még?
K: Ami blokkolja a negatívat, mielőtt az gonosszá válna!
Á: Ezt lehet jobban mondani. “A világokat teremtő energiához kapcsolódom. És érzem teljességét annak, aki vagyok. És amikor a forrás energiával egyesítem erőmet, a hatás rendkívül erős, ezért a fókuszom nagyon-nagyon számít. És aztán lényegében enyém a terem!” De a pillanatban, mikor úgy döntesz, blokkolod az energiát, blokkolod a gonosz energiát, leállítod az összes dolgot, amiről korábban beszéltél. Mert amikor a figyelmedet afelé irányítod, amit meg akarsz állítani, erőidet azzal egyesíted, amit megállítani próbálsz, és elveszíted hatásodat.
K: Igaz. (beismerően mondja)
Á: És értjük, hogy miért ezt mondanád, hiszen sok ember így tekint dolgokra. De az univerzum törvényei megcáfolhatatlanok és nincs véletlen, csak vonzás van. Tehát ha csak vonzás van, akkor mit ad a fókusz? Ha egy vágyat be tudsz azonosítani és ezért meg tudsz hívni, be tudsz vonzani nem fizikai energiát, ami afelé áramlik, amit teremteni akarsz, és ennek a fókusznak a hatására a teremtés elindul, akkor mi az ami helyessé teszi, mikor azt mondjuk, nincs véletlen?

Hiszen a fókusz olyan érzés, hogy forrásenergiát gyűjtesz, és azt a vágyad felé viszed, fókuszálod. De a vágyad már elindult, és magához hív, tehát nem te teremted…

Más szóval az energiát nem te áramoltatod, amiért ebben a folyamatban teremtesz, hanem aktiváltál egy vágyat, ami meghívja az energiát és te együttműködően része vagy a folyamatnak. Érzed a különbséget?

Milyen hasznosat tanulhatunk ebből? Aztán folytathatod, mert minden rendben van azzal, amit mondasz, csak finomra hangolunk. Nagyon hasznos egy olyannak, mint te, – aki, ahogy a bevezetődben mondtad, elérte, hogy elfogadja az univerzum energiáját, aminek áramoltatására született – nagyon hasznos az, ha soha nem tekintesz magadra úgy, mint aki másokra erőltetné azt az energiát, mint aki a világ gonoszságát uralná. Érted mire célzunk?

Szeretnénk segíteni, hogy azon enyhíts egy kicsit, hogy te nem megjavítani és uralni jöttél dolgokat, mert abbeli rezgésedben az összes olyanba botlasz a világban, akinek meg van a saját elképzelése arról, mi rossz és mi jó és aztán te is belekerülsz a jó és gonosz elleni harcba, ami soha nem volt léted szándéka.

Soha nem volt szándékod, hogy a jó és a gonosz ellen hadakozz. Hiszen tudod, hogy gonosz nincs, csak fény és fény hiánya van. És amikor a fény hiányára fókuszálsz, sőt megnevezed, akkor valaminek a hiánya felé áramolsz és az egyre nagyobb és nagyobb lesz, amíg úgy tűnik meg is érdemli azt az elnevezést, és aztán a világ jó része dönt úgy, hogy van egy gonosz erő, holott nincs, csak jóság forrása, csak a forrás forrása van.

Csak vágyott van és annak megengedése vagy nem megengedése, tudod. Tehát, ha sikerül ezt tisztáznod magadban, akkor nincs blokkolva igényed a forrás energia iránt.

K: Teljesen így van és amivel sok ember azonosulni tud az az, hogy miután beazonosítod ki vagy, a múltad még mindig veled van a dolgokban, amiket láttál, és ha…
Á: A múltad még mindig veled van a dolgokban, amiket láttál, de te most új vagy, a jelen nézőpontodból nézel. Tehát folyamatosan változtatod a múltadat a jelen nézőpontodból, ha erőteljes teremtő vagy.
K: Erről szól a teremtés!
Á: De rajta vagy valami fontos dolgon, tehát ennek az üzenetnek ez az új lépcsőfoka. Úgyhogy beszéljünk róla! Mire gondoltál? Hiszen nem az van, hogy nincs igazad, tehát beszéljünk róla, és nézzük mi dolgunk vele! Mire gondoltál, mikor azt mondtad, a múltad még … Mik voltak a szavaid?
K: A múltad még mindig veled van…
Á: A múltad még mindig veled van… tényleg, tényleg?
K: … a dolgokban, amiket láttál.
Á: A dolgokban amiket láttál, amiket újra felidézel emlékedben. De ezt most teszed! Minden hatalmad a jelenedben van. Gondolhatsz a múltra, a jelenre, vagy a jövőre. De ezt most teszed. Tehát, ha most teszed és a múltra gondolsz, akkor a múltat most aktiválod. Így hozod előre. Ami egy szuper dolog, ha nagyon bölcsen tudsz szelektíven válogatni. Ha a múltat a forrás szemén keresztül szemléled, akkor mindent megtalálsz a múltadban, ami megújító és értékkel bíró a mostodban. De ne akarj objektív lenni, az előnyöket a hátrányokkal, a jót a rosszal összevetni! Nem akarsz a múltból mindent előre hozni, csak azokat a részeket, amiket most újrateremteni akarsz.

Te teremteni jöttél, nem ismételgetni. De legtöbben, akik a múltra gondolnak… Esther csinálta! Ezért meséltük el az elején, hogyan járt. Esther emlékszik a múltbéli építkezésekre. Emlékszik, mi ment rosszul. És számít rájuk a jelen helyzetében. Amire semmi szükség. Ezt a házad problémamentesen is építhették volna. Volna. Ha Ő nem akarta volna valahogyan magyarázni!

Mi az? Mi az, amitől az, amit éltél, előjön? Mért akarsz beszélni arról, hogy mi történt a múltban. Miért? Mert győzedelmeskedtem? Vagy mert küszködtem, de kitartottam, vagy mert nyertem?

Szeretnénk, hogy a múlt történéseiről azért beszélj, mert jó érzéssel töltöttek el. Tudod, amíg egy újabb elemet nem helyezünk ebbe a beszélgetésbe, ami… Te itt vagy ebben a csodálatos testben és a belső lényed a nem fizikaiból fókuszál pont ide, ahol vagy, és élettapasztalatod minden pillanatában, bárhol és bármi legyen is az amire fókuszálsz, a forrás energiád, az Isten benned, veled együtt fókuszál itt és most, és véleménnyel van a mostról. Amikor a belső lényed rád fókuszál itt és most, ígérjük neked…

Ohh ezt lehet, hogy nem tudod! De tudni fogod! Azt mondod majd “Igaz”, mikor hallod tőlünk. 🙂 🙂

A belső lényed soha nem néz vissza. A belső lényed soha nem néz a múltadra, hogy magyarázza a jelenedet. Mert a mosthoz semmilyen magyarázatra nincs szükség. Nincs értelme bármit hangoztatni vagy összehasonlítani…

De igazad van, teljesen igazad! Az a múlt az oka, hogy ott állsz, ahol és annak a kontrasztnak minden eleme szolgált, mert rakétákat indított előre. Ami mind érték! Csak arra figyelj hogyan érzel, amikor újra aktiválod a múltat! És tudd, hogy a múlt újraaktiválása zárja e a csapot, vagy megnyitja azt!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.