Abraham Hicks 2016 — Szeretnék több energiát áramoltatni

K: Szeretném, ha segítenél több energiát áramoltatni. Van számomra üzeneted?
Á: A kérdésed a megoldás. Neked szóló üzenetünk benne van a kérdésedben az energia áramlásának engedéséről. Erről szól az egész. Kerülj harmóniába és kövesd a megérzésedet. Bízz magadban. Mert néha így teszel, néha nem. Néha így teszel, de néha nem. Néha így teszel, de néha nem.
K: A vágyam, hogy kapcsolódjak nem fizikai énemhez.
Á: Ami gyakran megtörténik, gyakran.
K: Igen és rájöttem, hogy ez így is van.
Á: Igen, időszakosan. A harmónia nem olyan, mint egy egyetemi diploma, amit, ha egyszer megszerzel, akkor örökre a tiéd. Az adott pillanatban vagy benne vagy, vagy nem. Az érzelmeid árulják el, mennyire vagy harmóniában és mennyire nem. Az érzelemeid a kulcs ehhez, igaz?
K: Az volt a vágyam, hogy azt csináljam, amit Eszter. De a nagy kételyem az volt, hogy miért fordulna bárki hozzám, ha itt van Eszter. Hosszú ideig ez volt a kételyem.
Á: Szeretnénk, ha mindnyájan megértenétek azt, hogy miért is jönne bárki ide, ha mindnyájatoknak hozzáférése van ugyanehhez? És Ábrahám, Eszter és Jerry egyedüli vágya, hogy szemléltessék, miről szól a harmónia, a tudat áramlása? Mert mindenki képes rá. Kivétel nélkül. Ti mindnyájan a forrásenergia kiterjesztései vagytok. Nem történik itt semmi egyedülálló és különleges. Ez mindnyájatoknak elérhető. Jó tudni! Mi tehát arról beszélünk, hogy légy tudatában ennek, csak néhány dolgot kell tudnod, amiket tudsz is, ugye? A vonzás törvénye bővelkedik. Csak ennyit kell tudnod. És az érzelemid elárulják, hogy mit teszel a gondolatoddal. Aztán az élet megmutatja, hogy mit teszel a gondolatoddal. Válaszolj nekünk. Néha boldognak érzed magad?
K: Igen.
Á: Gyakran érzed boldognak magad?
K: Igen.
Á: Leginkább boldognak érzed magad?
K: Igen.
Á: A boldogságod nevetésben mutatkozik.
K: Igen.
Á: Néha. A boldogságod erőteljes lelkesedésben mutatkozik.
K: Igen.
Á: A boldogságod féktelen tettekben mutatkozik? … Nem, nem annyira! Nem annyira. Tisztánlátásban mutatkozik meg?
K: Abszolút!
Á: Azért mondtuk ezeket a szavakat, mert… a tisztánlátás érzése is harmónia. Félre ne értsétek. Az összhang mindenkinél máshogyan mutatkozik meg. Nem kell egymást utánoznotok. Eszter annyira élvezi mindnyájatok sokféleségét, ti csodás lények, akik itt összegyűltetek. Mert vannak dolgok, amiket néhányatok szeretne csinálni, és vannak dolgok, amiket mások szeretnének csinálni, és vannak dolgok, amiket mások szeretnének csinálni. És nem akarjátok mind ugyanazt a dolgot csinálni. A környezet adott ahhoz, hogy válassz, a hely elég tágas, a mennyiségek tökéletes egyensúlyban vannak ahhoz, hogy mindenki megtalálhatja saját tökéletes környezetét ahhoz, hogy örömét lelje összhangjában, vagy oly módon, ami a legtermészetesebb, vagy amire leginkább vágyik. Ez a találkozó az univerzumot egészében szemlélteti. A sokféleségetek mellett hasonlítotok egymásra, mert vágytok arra, hogy tudjátok, kik vagytok, hogy megértsétek, hogy az életnek az örömről kéne szólnia, és ti döntitek el, hogy a mostban hogyan lelhetitek benne örömötöket, hogyan élvezhetitek.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.