Abraham Hicks 2016 – Olyan rohadt könnyű elképesztő életet élni

K: Most nagyon jó lenne, ha kérdezni tudnék valamit! Nagyon élvezem ezt a szemináriumot egy másik nézőpontból, mint ahogy tettem azt egyik korábbi szemináriumodon. Részben azért, mert amikor emberek a forró székbe ülnek és felteszik a kérdésüket, a nekik adott válaszod megfelel a már megélt tapasztalatomnak, és jobban érzem annak a lendületét, hogy tényleg fel vagyok vértezve. Míg korábban nem voltam. És tényleg tudom, mit csinálok, és ezt nem tudtam korábban.
Á: Egyáltalán nem olyan nehéz, mint ahogy mások feltüntetik
K: Olyan rohadt könnyű elképesztő életet élni!
Á: Igen, igen. Ki kéne plakátolni! Olyan rohadt könnyű elképesztő életet élni! Ez egy olyan elvárás, ami szolgálatodra lesz. Ez egy olyan elvárás, ami szolgálatodra lesz.
K: Eddig is így volt. Volt egy tapasztalatom mostanában, erről szeretnélek kérdezni. Nagyon fókuszált vagyok, hajlamos vagyok heves lenni, és általában engedni tudom, hogy ez a hevesség inkább szenvedélyként jöjjön ki, ami csodálatos dolgokat vált ki a számomra. De volt nemrég egy olyan tapasztalatom, ami nagyon jól alakult, amiben volt egy időszak, amiben nem figyeltem oda. Úgy volt, hogy online leszek, valamire oda kell figyelnem egy kicsit, de sok minden elvonhatja az ember figyelmét. Aztán az egyik rokonom kopogtatott az ajtómon, és nem érezte jól magát. És mire elment, az arca átváltozott, a teste is, remekül érezte magát, remekül éreztem magam, úgy voltam vele, hogy „hát ez könnyű volt!”. De egy NAAAGY témáról jött beszélgetni. Tehát a kérdésem az, hogy az én megosztott figyelmem hasznomra volt ebben a helyzetben, mert ha tényleg arra összpontosítottam volna amiről beszélni akart, akkor…?
Á: Nem hinnénk, hogy erről van szó. Lehetsz te befogadó állapotban és számos dologra irányíthatod a figyelmedet. Képzeld a forrás energia helyébe magad. El tudod képzelni, hány dologra figyelünk? Anélkül, hogy megosztanánk energiánkat. Eltérő témák nem osztják meg az energiádat. Az eltérő rezgésbeli frekvenciák osztják meg azt.
K: Ok, ettől világossá válik nagyon sok élettapasztalatom. Mert vannak akik azt mondják, hogy nincs olyan, hogy figyelemmegosztás! Én meg úgy érzem, hogy egyszerre 12 féle dolgot csinálok. És remekül érzem magam benne.
Á: Ez a lehető legjobb áramlás. Amikor ráhangolt, élénk és lelkes vagy, és engeded az univerzumnak, hogy sok olyan dolgot hozzon össze, ami érdekel, és te mindegyiket befogadod, teljesen nyitott vagy, hogy megkapd őket. Ez az ideális zóna, az ideális állapot, mindnyájan erre vágytok. Mindnyájan erre vágytok. Képes vagy utánozni azt a figyelemmegosztást, ami a forrást jellemzi. Képes vagy rá!
K: Ok. Ez tényleg nagyszerű. Ezzel elleszek egy jó darabig.
Á: Egy újabb plakát! A forrás a figyelemmegosztás mestere!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.