Abraham Hicks 2016 – Miért választott engem a gyermekem?

A: Felfrissültetek?
K: Igen.
A: Jó! És most?
K: Jó reggelt!
A: Az!
K: Annyira örülök, hogy itt lehetek. Ábrahám és Eszter, ti megváltoztattátok az életemet. 2 éve a legeslegjobb időket élem. Van egy kérdésem. Van egy speciális igényű lányom. Ő mindig az örvényben van. Szeretném tőled megtudni, hogy miért engem választott édesanyjának.
A: Örülünk hogy tudod, hogy választás volt. Egy döntés volt. Ez nagyon fontos. És ha belegondolsz az előnyeibe, akkor azok nem adnak választ?
K: Igen. És tudnom kell, hogy rendben lesz!
A: Örökké. Igen. A leginkább kifejezésre jutott beszélgetésünk ma a feltétel nélküli összhangról szólt. A legtöbb ember nem túl könnyen találja meg a feltétel nélküli szeretetet, vagy feltétel nélküli összhangot. Mert legtöbben a körülményeket szeretnék irányítani, hogy a körülményekre adott reakcióikban jól érezzék magukat. Tehát, jó az ha vannak olyan körülményeid, amiket nem tudsz irányítani, amik hatására olyan helyzetbe kerülsz, hogy feladod magad a természetes jól-létednek, ugye?
K: Igen. Hosszú ideig tartott eljutni odáig.
A: Persze.
K: Az első 5 év nagyon kemény volt.
A: Persze, hiszen a legtöbb ember azt csinálja, hogy a saját életét a legtöbbször mások életéhez hasonlítja. Ezért teszel fel olyan kérdést, hogy „Miért nekem kell ezt megélnem?” vagy „Miért nekünk kell ezt megélnünk?” De mihelyst harmóniába kerülsz, és visszalépsz egy kicsit, akkor kezded megérteni, hogy a dolgok mindig a javadra vannak. És vannak erőteljes és csodálatos dolgok amiket – a – mások így hívnák – kontraszt nyújt. Emlékszel arra a pontra, amikor feladtad, amikor a megengedés kezdődött?
K: Igen. Elérkezett az a pont, amikor senki mással nem tudtam beszélni, amikor az akkori férjem azt mondta: „Ő a miénk! Ő egyszerűen csak a miénk. Nem tudod visszaküldeni. El kell fogadjuk őt olyannak, amilyen.”
A: És emlékszel arra a pontra, amikor felhagytál azzal, hogy megpróbáld irányítani az irányíthatatlant?
K: Igen.
A: Na erről szól ez az egész. Mert csak abban találod meg a szabadságot. Szabadságot az ellenállástól. A harmóniát a megengedést.
K: És nagyon örülök, hogy velem tart. Mióta rád találtam, volt egy nagyon boldog válásom, a lányom velem van, állandóan beszélünk Ábrahámmal és a ő is nagyon örül nektek!
A: Nagyon jó! Van még valami?
K: Nincs.
A: Nagyon jó.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.