Abraham Hicks 2016 – Kérd és megadatik

Á: Van még valami?
K: Igen. Azt kérdezném, hogy amikor azt mondod, hogy ha kérsz akkor az megadatik neked…
Á: Amikor kérsz, akkor berakod az örvénybe, és az örvény végrehajtja, és ezt gyorsan teszi. Megadatik. Neked csak befogadó állapotban kell lenned, hogy beengedd a tapasztalatodba. Megadatik a számodra, hiszen minden dolog rezgésből fakad. De ahhoz, hogy olyan állapotban légy, amiben engeded, hogy megkapd, hogy a rezgésből gondolatra, a gondolatból a dologra fordítsd le, egyfajta stabil rezgésbeli összhangban kell maradnod vele, hogy szemtanúja lehess vágyaid örömteli kibontakozásának. Tudtad, hogy mire beléd hasít az ötlet, hogy „Huuúúhhh…!!! Ez milyen remek ötlet!!!” addigra már egy ideje, egy jó ideje úton volt és szinte kész addigra mire te képes vagy felfogni azt, hogy akarod. Hallottátok? Addigra, mire te képes vagy felfogni azt, hogy akarod, a dolog szinte kifejlett, és biztos. De mivel te ezt nem tudod, mert még számításba sem veszed a kialakulását addig, amíg olyanná nem válik, amit kézzelfoghatóan látsz. Tehát gyakran, amikor vágysz valamire és nem látod, nem tudsz rájönni, hogyan valósul meg, akkor hagyod, hogy a hiánya legyen a meghatározó rezgésedben és nagyon, nagyon, NAAAAGYON lelassítod. De ha tényleg elhinnéd, amit mondunk, hogy mire vágyni kezdesz rá, addigra megérett, nagy, és teljes! Olyan sok minden történt, és készen áll arra, hogy megengedd, hogy a csodálatos dolgok megmutatkozzanak számodra. Ez az ideális állapot. Az ideális állapot, annak tudatos felismerése között van, hogy vágysz rá, bizonyosan tudva, hogyha ez az idő-tér valóság rendelkezik azzal a képességgel, hogy megadja neked a vágyat, akkor arra is képes hogy a teljes manifesztációjával ellásson. Hogyha ezt tudod, akkor, mikor ezek a vágyak így megtörténnek, akkor azt mondod „EZ AZ! EZ AZ!” Az, amit mások varázslatnak hívnának, én meg tudom, hogy az csak természetes, hogy a nem fizikai mindent megtesz, hogy engem ellásson minden egyes dolognak minden apró részletével, amire vágyok. EZ AZ! EZ AZ! EZ AZ! Én és minden létező és a világokat teremtő energia efelé áramlik. De mielőtt így beszélsz, az érdemesség mesterévé kell válnod.
K: A kérdésem az volt, hogy folyamatosan minden nap kérnem kell? Vagy elég csak egyszer?
Á: Itt a válasz. Ha mindig lenyűgöz, amikor rá fókuszálsz, akkor csak csináld. De ha a kérésed kiindulópontja az, hogy szükséged van valamire, amid nincs, akkor nagyon lelassítod, amikor csak kéred. Tedd fel magadnak a kérdést! Milyen háttere van a kérésemnek? Könyörgök? Könyörgök érte? Kérleeeek, nekem ez annyira kell! Kérleeek, kérleeek!
K: Választ kaptam.
Á: Imáitok álláspontja a nagyrabecsülés, és ne a szükség legyen. Mert a szükség nem engedi be, amire vágysz.
K: De amikor azt mondjuk, hogy hálásak vagyunk… fontos, hogy hálásak legyünk! Ha hálát adunk valamiért az nem jó?
Á: A nagyrabecsülés a legerőteljesebb megengedő helyzet, amiben lehetsz. Amikor hálás vagy, abban sok az ellenállás. Mert amikor hálát adsz, azt gyakran azért teszed, mert hálás vagy azért, hogy sikerült megbirkóznod egy nehézséggel. És a nehézség gyakran elég erős a rezgésedben. Gondolj bele, mit jelent szó szerint a nagyrabecsülés. Valami csodálatos, ami többé válik.
K: Ohhh, hát ez a különbség!
Á: Vannak akik azt mondják „Ábrahám, nagyon szőrszálhasogató vagy ennél a két szónál!” Rezgésbeli világok vannak a kettő között.
K: Ohhh. Ma nagyon sokat tanultam! Nagyon köszönöm!
Á: Nagyon jó! Nagyon jó!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.