Abraham Hicks 2016 – Jöhet még!

K: Szia!
Á: Ja!
K: Izgatott vagyok, hogy itt lehetek! A dolgok fantasztikusan alakulnak. Elképesztően fantasztikusan.
Á: Nagyon jó a vonzáspontja a hölgynek, ugye?
K: Igen! A pénz jön, nincs forgalom, mindig van parkolóhely, az emberek mindig örömmel látnak, az élet nagyon-nagyon-nagyon jó. Nos…
Á: Kövi!
K: Kezdem a jóval. Látom a fényed. És többet akarok látni. Szeretném tudni, hogyan lehet többet látni. És néha látom másokban is mikor kint sétálok. Veled többet látom, láttalak Sacramento-ban. Most itt vagyok és többet szeretnék látni. Készen állok.
Á: Minden, amiről ma már beszéltünk arról szól, hogy kerülj abba a befogadó állapotba, amiben a rezgést olyan dolgokra fordíthatod le, amiket láthatsz, hallhatsz, szagolhatsz, , ízlelhetsz és tapinthatsz. Érzed, hogy abban, hogy „többet akarok látni, mint amit látok”, van egy energiaellentmondás. Olyan, mint a „Látom és tetszik, de nem látok eleget belőle”. És ez így van a szerelemmel, a pénzzel, az energiával, más szóval egyszerű úgymond félremenni ezzel. Egyszerűen azzal, hogy nagyrabecsülőd azt, amit, látsz és kedved leled benne, jár az, hogy egyre több és több és több jön belőle.
K: Tehát érezzem csak jól magam, ne aggódjak miatta.
Á: Semmit miatt ne aggódj. Az aggodalom mindent lelassít. Az aggodalom az egyetlen, ami miatt aggódnod kell. Mert aggodalmaddal mindent lelassítasz, amíg elfogy a szuflád. A befogadó állapotban folyamatos a feltöltődés, a feltöltődés, a feltöltődés, a feltöltődés. Tehát meglovagolhatod az energia, a lelkesedés, az éleslátás, és több és több minden örök áramlatát. Nekünk szóló nyitó szavaid nagyon fontosak és nagyon hasznosak, mert abbéli tudomásulvételedben, hogy a dolgok milyen jól mennek, és hogy másokkal találkozol, a sors olyanokkal hoz össze, akik kedvüket lelik benned és te is bennük.
K: Igen
Á: Csak arra emlékezz, hogy az, amit kisugárzol, határozza meg a vonzáspontodat. Tehát nagyrabecsülésedben kisugárzol, és a kisugárzásoddal állítod be befogadó állapotodat. És az, ahogy befogadó állapotodat, vonzáspontod módját beállítod, határozza meg, mi jön vissza hozzád. Tehát a vonzás törvényének témája és a lendület témája, ugyanaz a téma. Minél több dolgot értékelsz, annál több dolgot találsz, amit nagyra becsülhetsz. Még ha egyszerűnek hangzik is, az nem baj, mert ez ennyire egyszerű. Ennyire egyszerű. Nos, van még valami?
K: Nincs. jobb is!
Á: Élveztük ezt a beszélgetést!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.