Abraham Hicks 2016 – Felmondtam a munkahelyem, most hogyan tovább?

K: Jó reggelt!
A: Az!
K: Kicsit ideges vagyok!
A: Nem kell!
K: Köszönöm. Most érkeztem San Diego-ból. Örülök, hogy látlak. Éppen most mondtam fel a munkahelyemen. Próbálom a szenvedélyemet követni, azt, amiről úgy vélem az életcélom. Tudom, hogy te vagy a végtelen intelligencia, tehát a kérdésem az, hogy most hogyan tovább?
A: Úgy véljük az a szó, hogy „felmondani” egy érdekes szó. A jelentéséből származó előny miatt szeretnénk, ha figyelnétek rá. Felmondtam, ami egyfajta lemondás. Lemondtam arról, hogy erőből próbáljak előrébbre jutni abban a boldogtalanságban, amiben éltem. Úgyhogy feladtam és úgy döntöttem felhagyok a küszködéssel. Igaz?
K: Igen.
A: Akkor a „most hogyan tovább” tényleg fényes! Ha tényleg felhagytál a küszködéssel. Hiszen ahogy élsz és kérsz és élsz és kérsz és élsz és kérsz és élsz és kérsz, sok minden előkészült a számodra. És mindezek a dolgok elérhetőek számodra, rengeteg jó ötlet, sok csodálatos, jó érzéssel szolgáló út, termelékeny, jövedelmező, jó érzéssel szolgáló utak. Amiken termelékenynek, boldognak éreznéd magad a munkádban, ahol látnának, meghallgatnának, ahol tudnád, hogy értékes vagy. Mindazok a dolgok, amiket kértél, elérhetőek számodra. De ha lázadozol az életed – a te szempontjaid szerinti – kellemetlensége, igazságtalansága ellen, akkor nincs benned megnyugvás, lemondás. Fent a pajzsod, áll a torlaszod! És ez távolt tart attól a befogadó állapottól, amiben benne rejlenek a jó ötletek a hogyan tovább –hoz. Tehát, most az a fontos számodra, hogy ne kerülj olyan állapotba, amikor védekezel és magadnak magyarázod azt, hogy miért mondtál fel. Ne kerülj abba a régi lázadozó, valami ellen küzdő állapotba. Mondj le erről! Mondj le minderről! És az, ahogyan kiléptél… tudod, hogy a lehetőséged, annak a valószínűsége, hogy olyan rezgésbe kerülj, ami lehetővé teszi, hogy befogadd a következő jó ötleteket, sokkal erőteljesebb most, mint akkor volt, amikor bele voltál gabalyodva mindannak az igazságtalanságnak a zűrzavarába, amiben éltél. Hogyan tovább? Csak élvezd a lemondás érzését, annak az érzését, hogy feladtad a harcot. Élvezd annak az érzését, hogy azt mondod: „Jól van belső lény, jól van forrásenergia, jól van univerzum, tiéd vagyok. Feladtam. Mutass utat!” És ígérjük neked, elkezdenek áramlani az ötletek. És nagyon élvezni fogod!
K: Ok. Köszönöm. Szeretlek.

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.